Anneler Günü için de çekilişimiz var....

şaka yapmıyorsun değilmiiiiiiiii hihoyyyt

aaa ben hiç şaka yapar mıyım speeedye sor onu da hiç kandırmadım direk sçöyledim
hatta kimse çakmasın diye tüm profillere girmedim hereksi arkdaş olarak eklemedim direk söyledim yani

Geldim fatucum hani elinde sopayla görünce bir an için korktum yani...kaydirigubbakcemile3

kasımpaşalıyım eli sopalıyım

Hayır zeyna şaka yapmıyor fatunuz yanlışlıkla ağzından kaçırdı....:teytey:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

menim çok uykum geldi
gideyim kocişimin yumuşak kollarına
herkeze iyi geceler
butterfly yarınki sınavda başarılar allah zihin açıklığı versin

yolla nan çabuk :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: ama kargocuya söyle saat 3 ten sonra getirsin işten anca dönmüş olurum

al sana hediye alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
yok naan sana hediye falan avcunu yala :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

al sana hediye alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
yok naan sana hediye falan avcunu yala :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

biliyorum işte bana alıcan işte..... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

günaydınnnnnnnnnnn
ey sevgili kurbanım sen şu an uyuyorsundur muhakkak ohhhhhhh
varmı senden keyiflisi vallaaaaaaaa

eyyy kurban olduğum arkadaşım çıtlat bişiler belli et yaww rüyama bilem girdin heeeeeee

Günaydın kızlar.

Oğluşumu sınava bıraktım eve geldim. Çok heyecanlı ve stresliyim. Babası orada bekliyor. Ben de çıkışa gideceğim.
Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.

anuşka ablacım umarım iyi geçer çocuklarımız çok emek veriyolar bizdede var iki tane yigen onlarda bayagı iyi hazırlandılar bakalım hepsi için hayırlısı olsun umarım emeklerinin karşılıgını alırlar..

günaydın güzeller..

sınava gireceklere başarılar diliyorum.umarım hepinizin çocukları istedikleri yerleri kazanırlar.

o heyecanı ve stresi iyi bilirim.5 yıl önce oğlum sayesinde yaşamıştım.şimdi de bitirsin diye dua ediyorum.allah hepsinin yardımcısı oılsun.

tünaydın
iyi pazarlar
ve sınava giren tüm öğrencilere başarılar
allah emeklerini zayii etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…