• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler Günü için de çekilişimiz var....

Yaşasınhihoyyythihoyyyt
Kestaneli isterim ona göre....

en sevdiğimden
hayırlı akşamlar canlarım

evet bebem 1. lik geliyor gelmez olur mu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sözelleri yaptım matematiğe sıra gelince 10 dk zaman kaldı 1 tane matemetik çözdüm ALLAH tan oda doğru çıktı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3​

geçmiş olsun canım inşallah istediğin puanı alırsın
iyi aksamlar kızlar nasılsınız?

bu arada benım sınavım çok kötu gectı oğlum dun den berı emmıyordu çunku sınavda göğüslerımın çok acıdı ve akmaya basladı önüne gecemedim agrısı sırtıma vurdu okudugumu anlamadım...bende sınavın iptal olmaması için kıtapcyıga bakmadan işaretledım....

geçmiş olsun canım sıkma canını sen cesur bir annesin çünkü herkes bu azime sahip olamaz
bu arada ben size küsümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

:umursamaz:asıl ben sana küsüm kız selam verdik ama bi cevap bilem vermedim:umursamaz:

iyi aksamlar kızlar nasılsınız?

bu arada benım sınavım çok kötu gectı oğlum dun den berı emmıyordu çunku sınavda göğüslerımın çok acıdı ve akmaya basladı önüne gecemedim agrısı sırtıma vurdu okudugumu anlamadım...bende sınavın iptal olmaması için kıtapcyıga bakmadan işaretledım....
hayırlısı olsun cnm,annelik işte hep fedakarlık gerekiyo demiiolumunekankayizsmile

1 dakıka ilk önce ben küsücem çünkü kimse etiketlere bakmıyormafoldumben

ooy oy doğum günün kutlu ossun cnmcım,
daha nice sağlık ve mutluluk dolu doğum günleri senin ve sevdiklerinin ossunŞeniz

ooy oy doğum günün kutlu ossun cnmcım,
daha nice sağlık ve mutluluk dolu doğum günleri senin ve sevdiklerinin ossunŞeniz[/QUOTE]

teşekür ederim canım :)

iyiki doğdun nisanur iyi ki doğdun nisanur iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllar nisanur[/COLOR][/SIZE]

tesekur ederim tesekür ederim fatucummmmmŞeniz

k.pederim geldi oturmaa ,yanında oturmayınca küsüyo,gidiim de gelinlik ediim azcıkınzemuszemus
kıslar hepiciinizi teek tek öpiim ve ben ufaktan kaçiim,ii geceleeropuyorumnanaktan

meyvelipastacik_(500_x_333).jpg

nisancım d.günün kutlu olsun cnm
sevdiklerinle bi ömür hep mutlu sağlıklı huzurlu olman dileğiyle

selam kızlar..
aramızda bir doğumgünü hatunu varmış galiba
nisannur canım nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşlar geçirmen dileğiyle canım iyiki doğdun..
dur sana kk hediyelerinden de vereyim.
çiçeğin a.s.güzel bir şalın:hulya:
kaydirigubbakcemile3

selam kızlar..
aramızda bir doğumgünü hatunu varmış galiba
nisannur canım nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşlar geçirmen dileğiyle canım iyiki doğdun..
dur sana kk hediyelerinden de vereyim.
çiçeğin a.s.güzel bir şalın:hulya:
kaydirigubbakcemile3

çok tesekkur ederim canım....
ellerie sağlık canım şal için...

Back