bana zaman yetmedi ne hemende geçti saatlerİyi akşamlar nilbera tarih nekadar zordu dimi...
sendemi sınavdadın pıstıkım,hakkında hayırlısı olsun ,inş.sonuç istediin gibi olur:Saruboceq:
tşk ederim ablacım:kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana zaman yetmedi ne hemende geçti saatlerİyi akşamlar nilbera tarih nekadar zordu dimi...
sendemi sınavdadın pıstıkım,hakkında hayırlısı olsun ,inş.sonuç istediin gibi olur:Saruboceq:
Yaşasınhihoyyythihoyyyt
Kestaneli isterim ona göre....
hayırlı akşamlar canlarım
evet bebem 1. lik geliyor gelmez olur mu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sözelleri yaptım matematiğe sıra gelince 10 dk zaman kaldı 1 tane matemetik çözdüm ALLAH tan oda doğru çıktı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi aksamlar kızlar nasılsınız?
bu arada benım sınavım çok kötu gectı oğlum dun den berı emmıyordu çunku sınavda göğüslerımın çok acıdı ve akmaya basladı önüne gecemedim agrısı sırtıma vurdu okudugumu anlamadım...bende sınavın iptal olmaması için kıtapcyıga bakmadan işaretledım....
bu arada ben size küsümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
hayırlısı olsun cnm,annelik işte hep fedakarlık gerekiyo demiiolumunekankayizsmileiyi aksamlar kızlar nasılsınız?
bu arada benım sınavım çok kötu gectı oğlum dun den berı emmıyordu çunku sınavda göğüslerımın çok acıdı ve akmaya basladı önüne gecemedim agrısı sırtıma vurdu okudugumu anlamadım...bende sınavın iptal olmaması için kıtapcyıga bakmadan işaretledım....
1 dakıka ilk önce ben küsücem çünkü kimse etiketlere bakmıyormafoldumben
1 dakıka ilk önce ben küsücem çünkü kimse etiketlere bakmıyormafoldumben
fatucum merhaba benım internet yavasladı.....oğlum durmuyo :))))
iyi akşamlar kızlar.
doğum günün kutlu olsun canım benim ALLAH ım sana hayırlı sağlıklı uzun ömurler nasip etsin inşallah1 dakıka ilk önce ben küsücem çünkü kimse etiketlere bakmıyormafoldumben
geçmiş olsun canım inşallah istediğin puanı alırsın
iyi akşamlar kızlar.
doğum günün kutlu olsun canım benim ALLAH ım sana hayırlı sağlıklı uzun ömurler nasip etsin inşallah
teşekür ederim canım hayırlısıyla inşallahhhh.....:asigim:
İyiki doğdun nisannur Allah nice mutlu ,sağlık dolu yıllara erişmesini nasip etsin inş.
Derinnn sanada iyi akşamlar hoşgeldin...
![]()
nisancım d.günün kutlu olsun cnm
sevdiklerinle bi ömür hep mutlu sağlıklı huzurlu olman dileğiyle
selam kızlar..
aramızda bir doğumgünü hatunu varmış galiba
nisannur canım nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşlar geçirmen dileğiyle canım iyiki doğdun..
dur sana kk hediyelerinden de vereyim.
çiçeğin a.s.güzel bir şalın:hulya:
kaydirigubbakcemile3