anneler günü hediyesi ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
386
0
46
İzmir
Kızlar ben sözlüyüm anneler gününe 1 hafta kaldı ve kayınvalideme ne alıcağımı bilmiyorum.. Siz ne aldınız ilk anneler gününde ??

ben sözzlüyken kayınvalideme sarjli süpürge almıstım eşime sormustum evinizde su varmı bu varmı diye sarjlı süpürgesi yokumus bende hediye olarak onu almıstım 1 ay sonra 4. senemizi doldurcaz evliliğimizde hala kullanıyor kayınvalidem
eşimdes anneme tost makinası almıstı bizimki bozulmustu ozaman işe yaramıstı baygı

bende kara kara aynı şeyi düşünüyorum.. bende nişanlıyım, yılbaşında kayınvalideme kattle almıştım arzumdan... çok sevinmişti ve hala kullanıyor.. şimdi ne alsam bilemedim yaaaa..

bide ev eşyası almak aslında anneler günü hediyesi mi oluyor şimdi.. düşünsene kayınbabanıza kattle alsanız olmuyo ama anneye alınıyo işte ev eşyası ya kadın kullanıyo ya sanki ona hediyeymiş gibi alınıyo.. aslında çok saçma.. kızlar annelerimize ev eşyası almayalım yaa kişisel bişeyler alalım... yok mu fikirleri olan? :84:

ben abartmadım kol çantası aldım göndericem şehir dışında zaten kıyafet alamam olurmu olmazmı değiştiremezde aklıma başka bişey gelmedi malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…