Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal tencere tavada da döküm kullanıyor musunuz acabaBen kendime dokumix aldım çok memnunum. Gerçek döküm çok lezzetli oluyor. Hatta annem yeni çok pahalı bir tost makinası aldi benimkini görünce keşke söyleseydin bende bundan alırım dedi. Tavsiye ederim.
Benimki hususi istedi vallaBenim annem anneler gununde 3v esyasi alirsaniz balkondan atarim demisti bir keresinde
Normal tencere tavada da döküm kullanıyor musunuz acaba
Hangi markayı kullanıyorsunuz ben de düşünüyorum bakalım becerebilirsemDöküm ızgara tava kullanıyorum çok lezzetli oluyor köfte vs. tencere kullanmadım hiç onlar çelik.
Hangi markayı kullanıyorsunuz ben de düşünüyorum bakalım becerebilirsem
Teşekkür ederim ben de geçen gördüm bimde fiyatı biraz fazla geldi vazgeçtim ama alacağım inşallahLava markasi bim den almıştım
Teşekkür ederim ben de geçen gördüm bimde fiyatı biraz fazla geldi vazgeçtim ama alacağım inşallah
Yanılmıyorsam 200-300 gibi bir şeydi hey gidi 3 -4 katına çıkmışBen alalı çok oluyor 70 liraya almıştım galiba. Çok büyük çok ağır kaldırıp indirmesi zor ama kesinlikle tavsiye ederim hem sağlıklı hem yağsız hem lezzetli oluyor herşey özellikle köfte tavuk vs.