Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar cevaplayin lütfen dusuk yaptım kimyasal oluyor herhalde değerim 1200 de kanamam başladı
Ben tecrübeli üc defa ama ikisini düşürdüm.birinde tam düşme olmadı diğerinde kimyasal oldu öyle Allah bir daha böyle bir şey yaşatmasın ne sana ne bana nede başkasına inşallah bundan sonraki sağlikli olur.
Devlette raporlu yaptirmam isterseniz 3 yillik evlilik sarti, SGK sarti ve 24 yas doldurmus olmak sarti var. Ucretli olarak devlette de yaptiriliyor diye biliyorum
Devlette raporlu yaptirmam isterseniz 3 yillik evlilik sarti, SGK sarti ve 24 yas doldurmus olmak sarti var. Ucretli olarak devlette de yaptiriliyor diye biliyorum
Kimyasal gebelik kadınların genelde yaşadığı bir durummuş sakin olun bende yaşadım bir iki ay rahim anca kendine geliyormuş sağlıklı gebeliğinde işaretcisi diyor doktorlar içinizi ferah tutun inşallah bebeklerimiz olur