• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler günü en güzel hediyesi :)

ben ayakkabı çanta almayı düşünüyorum ihtiyacı olan bişey olsun dedim. ama kayınvalideye ne alıcaz onu bilmiyorum:)

kızlar sizce anneler gününde anneme ne almalıyım?

Klasik olucak ama ihtiyacı olan bişey al ya mesela benim annem bacaklarından rahatsız birde ayaklarında yanma yazın olabildiğince açık ayakkbı tercih ediyo ona güzel bi ortopedik terlik alıcam günlük kullanabileceği yanında tişört falan alırım bide .. sende ihtiyacı olan bişey al bence çiçek alıyosun eve gidene kadar soluyo :)

abarjur :) abajuru yoksa olmuş olur, varsa yenilenmiş olur. karanlıktan aydınlığa sizin ışığınızla çıkmış olur :16::16::16:

bence senin bu mesajını abajur reklamında kullanmalılar gerçekten satışlar patlar abajur alın yoksa abajurunz olur varsa yenilenmiş olur karanlıktan aydınlığa çıkın falan çok güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaa :16::16: :)

bence senin bu mesajını abajur reklamında kullanmalılar gerçekten satışlar patlar abajur alın yoksa abajurunz olur varsa yenilenmiş olur karanlıktan aydınlığa çıkın falan çok güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaa :16::16: :)

he heh sevdim bu fikri :17::17::17:

abarjur :) abajuru yoksa olmuş olur, varsa yenilenmiş olur. karanlıktan aydınlığa sizin ışığınızla çıkmış olur :16::16::16:

heheh güzel esprili bi yaklaşım ama abajuru var :)

ben ayakkabı çanta almayı düşünüyorum ihtiyacı olan bişey olsun dedim. ama kayınvalideye ne alıcaz onu bilmiyorum:)

ayakkabı çanta olayı güzelde benimki biraz klasik bi kadın gider 300-400tl ye çanta alır 25 sene kullanır iki ayrı rengini o yuzden çanta alamam ayakkabı zaten illa ortopedik giyiyor, o da olmadı bilemedim valla :s

Klasik olucak ama ihtiyacı olan bişey al ya mesela benim annem bacaklarından rahatsız birde ayaklarında yanma yazın olabildiğince açık ayakkbı tercih ediyo ona güzel bi ortopedik terlik alıcam günlük kullanabileceği yanında tişört falan alırım bide .. sende ihtiyacı olan bişey al bence çiçek alıyosun eve gidene kadar soluyo :)

valla bende bilmiyorum ama ev terliği güzel fikir. bakalım düşüncez bişeyler ama zaman da kalmadı inanın.

annemın bu konuda kesin ultimatonu var. 'bana ev eşyası alıp hizmetçi muamelesi yapma':1::1::1:
Birkerecik öpsen yeter diyor o da yalan hemde külliyen:54:

Ben daha güzel bir hediye vericem haberi yok :16:

annemın bu konuda kesin ultimatonu var. 'bana ev eşyası alıp hizmetçi muamelesi yapma':1::1::1:

gebeliğiniz çok yeni. hediyeniz bu haber mi? merak ettim :31:

ayrıca ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :nazar: tebrik ederim. :16:

harika bir hediye fikri tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin acaba bende evdeki bebelere pembe ve mavi kurdele bağlayıp götürsemmiki:44::22:

harika bir hediye fikri tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin acaba bende evdeki bebelere pembe ve mavi kurdele bağlayıp götürsemmiki:44::22:

mantıklı canım ben küçükken babam anneme hediye almayı unutmuş. Hediye ambalajlarına beni sarmış vermiş anneme.. :1:.
1 yaşında falanmışım.. Kim kime hediye verdi diye üstüne kavga etmişler.

babanın fikri hosuna gitti:))
bende eşime "babalar gününde" kızımı mı paketlesem acaba, gerçi 5 yaşına geldi kızım ;)

mantıklı canım ben küçükken babam anneme hediye almayı unutmuş. Hediye ambalajlarına beni sarmış vermiş anneme.. :1:.
1 yaşında falanmışım.. Kim kime hediye verdi diye üstüne kavga etmişler.

babanın fikri hosuna gitti:))
bende eşime "babalar gününde" kızımı mı paketlesem acaba, gerçi 5 yaşına geldi kızım ;)

babacım seni cok seviyorum diye nota yazı yaz. Birde nota ekle annemi yemege götürürmüsün :52::

Yazıyı yazmak (not kısmı) kolay da, 5 yaşındaki koskoca kız nasıl paketlenir orasını hayal ediyorum da :))))))
kutu al kız:1:..
yakınlarında b.m varsa buyuk yumurta kolileriden iste,kızı içine koy üstüne ambalaj yap ver:16:

Kizlar ben ipek bi sal aldim kocaman da kucakladim tamamdir ;))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X