- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
kızlar sizce anneler gününde anneme ne almalıyım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sizce anneler gününde anneme ne almalıyım?
abarjur :) abajuru yoksa olmuş olur, varsa yenilenmiş olur. karanlıktan aydınlığa sizin ışığınızla çıkmış olur![]()
bence senin bu mesajını abajur reklamında kullanmalılar gerçekten satışlar patlar abajur alın yoksa abajurunz olur varsa yenilenmiş olur karanlıktan aydınlığa çıkın falan çok güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
abarjur :) abajuru yoksa olmuş olur, varsa yenilenmiş olur. karanlıktan aydınlığa sizin ışığınızla çıkmış olur![]()
ben ayakkabı çanta almayı düşünüyorum ihtiyacı olan bişey olsun dedim. ama kayınvalideye ne alıcaz onu bilmiyorum:)
Klasik olucak ama ihtiyacı olan bişey al ya mesela benim annem bacaklarından rahatsız birde ayaklarında yanma yazın olabildiğince açık ayakkbı tercih ediyo ona güzel bi ortopedik terlik alıcam günlük kullanabileceği yanında tişört falan alırım bide .. sende ihtiyacı olan bişey al bence çiçek alıyosun eve gidene kadar soluyo :)
annemın bu konuda kesin ultimatonu var. 'bana ev eşyası alıp hizmetçi muamelesi yapma'
Birkerecik öpsen yeter diyor o da yalan hemde külliyen
Ben daha güzel bir hediye vericem haberi yok :16:
annemın bu konuda kesin ultimatonu var. 'bana ev eşyası alıp hizmetçi muamelesi yapma'
Birkerecik öpsen yeter diyor o da yalan hemde külliyen
Ben daha güzel bir hediye vericem haberi yok :16:
gebeliğiniz çok yeni. hediyeniz bu haber mi? merak ettim
ayrıca ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahtebrik ederim.
![]()
harika bir hediye fikri tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin acaba bende evdeki bebelere pembe ve mavi kurdele bağlayıp götürsemmiki:44:![]()
aynen canım allah izin veririse anneanne olacaksın haberı verecegım...Kulp bulamaz sanırım
![]()
mantıklı canım ben küçükken babam anneme hediye almayı unutmuş. Hediye ambalajlarına beni sarmış vermiş anneme...
1 yaşında falanmışım.. Kim kime hediye verdi diye üstüne kavga etmişler.
babanın fikri hosuna gitti:))
bende eşime "babalar gününde" kızımı mı paketlesem acaba, gerçi 5 yaşına geldi kızım![]()
babacım seni cok seviyorum diye nota yazı yaz. Birde nota ekle annemi yemege götürürmüsün:
kutu al kızYazıyı yazmak (not kısmı) kolay da, 5 yaşındaki koskoca kız nasıl paketlenir orasını hayal ediyorum da :))))))
kutu al kız..
yakınlarında b.m varsa buyuk yumurta kolileriden iste,kızı içine koy üstüne ambalaj yap ver![]()