- 4 Nisan 2015
- 818
- 1.031
-
- Konu Sahibi fromrainforest
Biz de tam tersi, esim önemsenmiyor varsa yoksa kizlari. Kücüklükten beri az cekmemis esim bu ayrimdan. Ona yapilmayan hersey kiz kardesine yapilmis malesef..malesef yapar
ozellikle erkek evlatlari pek bi kiymetli oluyor
Diıer kardeşinin ne özeliği var maddi bakımından daha iyi mi durumda ?
Biz de tam tersi, esim önemsenmiyor varsa yoksa kizlari. Kücüklükten beri az cekmemis esim bu ayrimdan. Ona yapilmayan hersey kiz kardesine yapilmis malesef..
eger kendin icin degil esin icin dert ediyorsan sakin dert etme canim
hatta cok ama cok sanslisin oyle diyebilirim
senin yerinde olmayi ve nisanliminda esinin yerinde olmasini okadar cok isterdim ki
Koca insanlariz simdi önemli degil ama onun icindeki cocuk bazen öyle bir ortaya cikip üzülüyor ki.. Buna iste dayanamiyorum saygi gösteriyouz ama sirf cocoukken esimin kalbini kirdiklari icin onlari icten ice hic sevmiyorum..
Yerimizde olmak isteme, nesi iyi ki bu durumun. Burun sokmaya gelince kimse susmuyor cünkü.
Diıer kardeşinin ne özeliği var maddi bakımından daha iyi mi durumda ?
bir anne olarak söyleyeyim; geneli yapmaz.. ama nedense evlatlar arasında hep "sen zaten X'i daha çok seviyorsun" muhabbeti döner.. Nedeni ise anne olunca anlaşılır.. şöyle ki; evlatlardan birisi daha girişken, hayatını kendi başına devam ettirecek yapıda ise anneler genellikle ona anlamsız bir güven duyar.. anlamsız diyorum çünkü o da çocuktur aslında..
diğer kardeş biraz daha geri planda kalan bir yapıya sahipse onu öne çıkarmak için uğraşır durur.. karşıdan bakıldığında çok sağlam bir evlat ayrımı gibi görünse de, bu aslında annenin "üzerine düşmediği
Kime gitti soru anlamadim.