Anneler evlat ayrimi yapar mi

Başlıktaki soru ve verilen yanıtlar çok ilgimi çekti. Ama düşünüyorum da, annenin ayrım yaptığına neye göre karar veriyoruz? Daha çok ilgilenilen çocuk daha çok sevilen çocuk olmayabilir, çünkü ilgilenilmeyen çocuk uzakta kalan, özlenen, hayranlık duyulan çocuk da olabilir.
Bir de eğer çocuklardan birinde bir zaafiyet varsa babanın tavrı da belirleyici oluyor. Babalar zayıf çocuklarından vazgeçmekte çok hızlı oluyorlar. Anneler de bu durumda zayıf çocuğun bakımına daha bir yükleniyor diye düşünüyorum.

Başlıktaki soru ve verilen yanıtlar çok ilgimi çekti. Ama düşünüyorum da, annenin ayrım yaptığına neye göre karar veriyoruz? Daha çok ilgilenilen çocuk daha çok sevilen çocuk olmayabilir, çünkü ilgilenilmeyen çocuk uzakta kalan, özlenen, hayranlık duyulan çocuk da olabilir.
Bir de eğer çocuklardan birinde bir zaafiyet varsa babanın tavrı da belirleyici oluyor. Babalar zayıf çocuklarından vazgeçmekte çok hızlı oluyorlar. Anneler de bu durumda zayıf çocuğun bakımına daha bir yükleniyor diye düşünüyoru

Bilmiyorum da ben anne olsam...ve benim cocogum uzak bi ulkede bir sene kalsa ve o zaman zarfinda istedigimiz gibi gorusemesek, turkiyeye geldiginde onun aramasini beklemem..diger cocugun yaninda bi suru kisi oldugunu gorur uzaktan yalniz gelmis cocugun yanina giderim...sonucta anneler cocuklarini iyi tanimali...ve benim ihtiyacim olsa bile ona yorulmasin diye gel demeyecek yapida oldugumu bilip ona gore davranmaliydi...ama goruyorum ki gercekten aglamayana meme yok...

X