- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 40
-
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Ben bile ilk yorumumu yaptım ve kendi yorumumla degisen konunun alakasini kuramadim bagdastiramadim... patates kafadan üretip yorum mu salladın diye paronoya oldumçok şükür bir üye daha görmüşte rahatladım.
Evet, konu çocuğun okul önünde kacirilmaya çalışmasıyla alakaliydi sonra kansere döndü.
Yapacaktım alıntı. .. konuyu okudum, yorum yazarken kızımı da okula hazırlıyordum.. forumu kapatmadim musait olunca yazarım diye ..yazdım msj .. alıntı yapayım derken hop konu değişmiş.Keşke alıntı yapsaydınız ilk konuya.
Umarım her ikisi de yalandır da trolllük ettiğini zannediyordur.Ben bile ilk yorumumu yaptım ve kendi yorumumla degisen konunun alakasini kuramadim bagdastiramadim... patates kafadan üretip yorum mu salladın diye paronoya oldumçok şükür bir üye daha görmüşte rahatladım.
Evet, konu çocuğun okul önünde kacirilmaya çalışmasıyla alakaliydi sonra kansere döndü.
Konulmasına gerek kalmadan ben koyacaktım zatenValla şizofreni teşhisi konacaktı sana az daha
Konulmasına gerek kalmadan ben koyacaktım zaten
Eger ilk gonderdigi gerçekse, olay Denizli' de olmuş muhtemel deşifre olmamak için konu değişti ancak bu yeni konu da çok ağır üzücü bu konuyu okuyanlar çok üzülecek hangisi doğru acaba.
Geçen sene 21 yaşındasınız, pdr ve okul öncesi okuyorsunuz.ailesine 2 aydır karnım ağrıyor diyormuş ailesi ciddiye almamış. Şimdi hepsi pişman.Meleğim daha 4,5 yaşında. Çok etkilendim. Keşke diyorum ailesiyle önceden tanışsaydık o zaman onları ikna etseydim da ciddiye alsalardı diyip duruyorum
Geçen sene 21 yaşındasınız, pdr ve okul öncesi okuyorsunuz.
Bu sene 25 yaşındasınız, yüksek lisans yapıyorsunuz, araştırma görevlisisiniz.
Bu konuda anaokulu öğretmenisiniz.
Konuyu ilk açtığınızda servisten çocuk kaçırılıyordu, sonra değiştirip kolon kanserine çevirdiniz.
Siz nesiniz?
Olabilir :)sorunuzun cevabı olarak manyak yazsam banlanır mıyım