umarım önemli bi şey değildir ama bence doktora götürmelisiniz maske ve dezenfektan kullanarak gerekli önemli alarak gitmekten çekinmeyin lütfen. Sadece ellerinde mi var.
Pardon tüm vücut demişssiniz. Dediğim gibi doktora götürmelisiniz bence
bilgim yok,
ama oglumun cildinde bir sey ciktiginda biz doktora fotograf gondermistik bir kac acidan,
o da o sekilde ilacini yazmisti.
duzenli doktorunuz varsa bu sekilde servis verip veremeyecegini sorabilirsiniz.
Burada hepimiz atar tutarız ama doğru olmaz.Devamlı gittiği bir doktoru varsa fotoğrafları ona atsanız. Aile hekimini de arayıp danışabilirsiniz.
Uzaktan birsey söylemek zor. Bazi cocuklarda kis aylarinda soguktan olabiliyor, ama alerjik de bir durum olabilir (mesela kullanilan sabun veya deterjandan). Doktorunuza danisin. Resim yollama imkani varsa ona gönderin bir baksin. Sizi yönlendirir
birşey daha sormak istiyorum direk normal dermotolojiyemi gitmeli yoksa çocuk alerji bölümünemi dermotolojinin çocuk bölümü yok ama bende normal olandan aldım randevumu. kaşıntısı felan olmadığı için alerjiden almadımOyyy yerim pamukk ellerini benimdenoglum 3 yaşında allah bagişlasin ..en dogrusu doktora gitmen burdan kim ne dese boş bence
cümlemizin bağışlasın amiiin çok sağolunOyyy yerim pamukk ellerini benimdenoglum 3 yaşında allah bagişlasin ..en dogrusu doktora gitmen burdan kim ne dese boş bence
birşey daha sormak istiyorum direk normal dermotolojiyemi gitmeli yoksa çocuk alerji bölümünemi dermotolojinin çocuk bölümü yok ama bende normal olandan aldım randevumu. kaşıntısı felan olmadığı için alerjiden almadım
teşekkür ederim peki dermotolijiyemi götürmeliyim yoksa direk çocuk alerjisinemi. kaşıntısı olmadıgı için alerjiye randevu almadım dermotolijden aldım doğrumu acabaOğlumda bi çok çeşit alerji gördüm ama el içinde çıkanı ilk defa görüyorum mutlaka hastaneye götürün . Geçmiş olsun
teşekkürler öyle yapıcamÖnce dermatoloji derim. Baktilar alerjiden süphelendiler yönlendirirler zaten. Gecmis olsun
Dermatoloji de olur alerjik olduğunu düşünürlerse yönlendirirler .teşekkür ederim peki dermotolijiyemi götürmeliyim yoksa direk çocuk alerjisinemi. kaşıntısı olmadıgı için alerjiye randevu almadım dermotolijden aldım doğrumu acaba
Teşekkür ederim perşembeye aldım randevumı inş ciddi bir durum değildirHemen doktora gitmenizi öneririm alerji olmuş gibi ve alerji hafife alınacak bir şey değil. yüzeysel belirti olsa bile. İlk önce cildiyeye gidin onlar gerek görürse yeşil alan açarak çocuk alerjiye yönlendirirler sizi.
Açıkcası bu kabarcıklar yaz ayında 1 defa daha oldu ama sadece parmak aralarımda oldu ve sonra geçti ama soyuldu dediğiniz gibi şimdiyse tüm elinde bunlardamı o şekilde soyulucak yani . Tüm vücudundakiler bukadar belirgin olmasada kırmızı kırmızı kabarcık şeklinde ssizin rahatsızlığınız egzamamıbaşka yerden de foto atsanıza
sadece el değil demişsiniz ya sırtı bacağı falan da aynı şekilde mi
elin dışı ve içi aynı gibi duruyor çünkü
elindeki kabartılar benim elimde de var ama bendekiler egzama tarzı bir durum ve hormon çalkantısı ile ilgili kaşınmaz falan ama bir süre sonra soyulur o noktacıklar tek tek
çok şekerli bir şeyler tüketti mi olağan dışı yani çocuk elbet bir çikolata yer de bir şey olur bir kutu yer gibi olağan dışı
Birde bikaç gün önce petibör bisküvilerden yemişti biraz fazla olucak şekilde acaba ondanmı kibaşka yerden de foto atsanıza
sadece el değil demişsiniz ya sırtı bacağı falan da aynı şekilde mi
elin dışı ve içi aynı gibi duruyor çünkü
elindeki kabartılar benim elimde de var ama bendekiler egzama tarzı bir durum ve hormon çalkantısı ile ilgili kaşınmaz falan ama bir süre sonra soyulur o noktacıklar tek tek
çok şekerli bir şeyler tüketti mi olağan dışı yani çocuk elbet bir çikolata yer de bir şey olur bir kutu yer gibi olağan dışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?