• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Anneler bakabilirmisiniz lütfen :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Alerjik bence kabarmış çocuk. Doktoruna telefon edin whatsaptan resimleri atın bilgi verecektir

Bir sitede soru cevaplayan çocuk doktoru var.
İsmi Kadir Tuğcu.
Adını yazın çıkar hangi site olduğu.
Resimlerini ona yollayın.
Gerekirse tahlil vs ister sizden.

Alerjik bence kabarmış çocuk. Doktoruna telefon edin whatsaptan resimleri atın bilgi verecektir
Özel doktorumuz yok maalesef hemen ulaşabiliceğmiz o yüzden buraya yazma ihtiyacı duydum başına gelen olmuştur belki diye randevumuzu aldık inş ciddi bir durumu yoktur

Benim kizimda 3.5 yasindayken yilin bu zamanlarinda böyle olmustu. Sirtinda yoktu ama karni bacaklari ayni böyleydi. Doktordan randevu aldik 4 gün sonraya verdiler ama gidene kadar geçmişti. Resimlerini gosterdik, cilt kuruluğu veya alerji olabilir demisti resimden tam anlayamadi. Tekrari da olmadi şükür

Bir sitede soru cevaplayan çocuk doktoru var.
İsmi Kadir Tuğcu.
Adını yazın çıkar hangi site olduğu.
Resimlerini ona yollayın.
Gerekirse tahlil vs ister sizden.
Evet bir arkadaş sitesini attı bana çok sağolsun hemen üye oldum doktor beyede bir sorim inşa dönül yapar
Benim kizimda 3.5 yasindayken yilin bu zamanlarinda böyle olmustu. Sirtinda yoktu ama karni bacaklari ayni böyleydi. Doktordan randevu aldik 4 gün sonraya verdiler ama gidene kadar geçmişti. Resimlerini gosterdik, cilt kuruluğu veya alerji olabilir demisti resimden tam anlayamadi. Tekrari da olmadi şükür
Öylemii bizimde pazar gününden beri böyle geçer diye bekliyorum ama geçmedi perşembeye randevu bulabildim gidicez inşallah

Büyük oğlum alerjili onun da önce elleri ayakları bu şekilde pütür olur sonra soyulur ve yara olurdu. Biz beslenmesini düzenledik her şeyde doğala döndük, evde kimyasal bi şey bırakmadım diyebilirim, eskisi gibi olmuyor o yüzden çok şükür. Fakat başka bi sebep de olabilir doktorla görüşmeniz lazım.

Evet bir arkadaş sitesini attı bana çok sağolsun hemen üye oldum doktor beyede bir sorim inşa dönül yapar

Öylemii bizimde pazar gününden beri böyle geçer diye bekliyorum ama geçmedi perşembeye randevu bulabildim gidicez inşallah
Geçmiş olsun. Instagram da doktor deniz kaya var. Adana devlet hastanesi doktoru. Özel mesaj atıp sorununuzu iletin. Ne zaman danışsam hemen cevap verir. Olası şeyleri söyler.

Teşekkür ederim alerjik sanırım demekki oğlumunda yazım bir defasında parmak aralarında olmuştu ama çok yayılmadıgı için önemsememiştik bu sefer baya yoğun doktora gitmek şart oldu. Teşekkür ederim

korkulacak birşey değil endişelenmeyin. bizde de kaşıntı acı vs. olmuyordu. biraz şişlik olabiliyordu. tekrar çok geçmiş olsun. :KK36:

Back