Anneler bakabilir mi?

merhaba benim kızım 3 yaşında ve her tatile birlikte gittik,ne eşimle sırayla otel odasında uyanmasını bekledik ne de sırayla denize havuza girdik.uykusunu hep bebek arabasında biz nerdeysek orda yaptı,denize havuza hep beraber girdik.diskoyada gittik tabiii gece çocuk diskosuna:)) kızımın eğlenerek babasıyla dans etmesi paha biçilmezzzdi.şimdi 8 aylık birde oğlum var ve yine 4 kişilik ailemizle gideceğiz çocuklarımı bırakıp eğlenemem zaten, ama anneyi yanınıza alma fikri bencede gayet uygun,gündüzleri beraber geçirip hiç değilse gece çocuğunuzu anneyle aynı odada yatırıp başbaşa kalabilirsiniz.şimdiden iyi eğlenceler..

Az önce valizleri kapattım sabah nasipse iki küçük çocuğumla yola çıkıyoruz büyük, 5,5 küçük 1,5 yaşında. Tek tek yüzücez kızlarım nerdeyse biz orda olucaz ama annem yada kardeşim yada her ikiside gelmek isteseler valla balıklama atlarım :) dışarı çıkmayı geçtim gece erken yatmayı da bir kenara koydum 1 saat onlarla dursa canıma minnet :)

Anneniz çocukla ilgilenir siz de rahat rahat takılırsınız baş başa. Anneniz de gelsin

Çocuk arabasi varsa hiç Problem yok canım, biz hersene hatta iki çocuğumla bebekliklerinden beri hep otel tatili yapıyoruz, akşam kesinlikle çocukarabası olduktan sonra sıkıntı yok siz gezerken oda yorulursa orda uyur

en ıyısı kardesınızle gıdın o yegenıne bakar gerektıınde....en basıtı ben kızımla gunubırlık denıze gıttım...ıyıkıde görumcemle gıtmısım...yoksa esımle basbasa denız keyfı bıle yapamayacaktım....
kızınız kuçuk daha...benımkıde 2 yasında bılıyorum uyku saatı var mama saatı var....ayak uydurmanız gerekır....uyudugunda odada bırakamazsınız kocaman degılkı...ama kardesınız sızle gelırse mısal uyku saatınde göturur yatırır sız esınızle çıkarsınız

eşin başbaşa gitmek istiyorsa kızıylada ilgiliyse gidin valla...yabancı ülkeden 3-5 çocukla geliyorlar..sen mi gidemicen..

Geçen sene k.v ile gittik çok rahattık. Kendi annemle gitsem çok daha fazla mutlu olurdum. Bir kere gündüz k.v ile takıldık oda çok mutlu oldu bizde. Arada da kızımı k.v'ye emanet ediyordum onunla geziyor tozuyordu bizde o esnada eşimle beraber takılıyorduk.

Vallahi başbaşa da kalırsın eşinle, çocuğunla da eğlenirsin, annenle de..Yani 3 günlük dünya annelerimiz de tadını çıkarsın ne var bunda? Keşke hep bizimle olsalarda hep onlarla tatile gitsek

kızımla tatile gideceğimiz için onunla kumdan kale yapmayı, denizde oynadığını birlikte güldüğümüzü eğlendiğimizi düşündükçe heyecanlanıyorum.sizi hiç anlayamadım.

sizin yaşlardaykende gittik. tabiki erkenden uyudu.arabasına koyduk gezdik.tabi bar meyhane değil. bi cafede bişeyelr içip odamızda keyif yaptık. denizede üçümüz girdik. ben güneşlenemk istediğimde babsı baktı eşim dinlenmek istediğinde ben baktım. bunları dert ediyosanız bilemem tabi. sonuçta çocuklu bi aileyiz artık iki sevgili tatile çıkmıyoruzki dağıtalım yani.

tuvalet eğitiminizde sorun yoksa daha rahat olur. benimki yeni öğreniyordu.7 saatlik yolu nerdeyse 11 saatte gitmiştik:)

Gideceğimiz yerde kızımın fazlasıyla ilgisini çekeceği bölümler var,sizin kızınız sizle kalmayı kabul etmiş olabilir.Benim en büyük korkum bizimleyken huysuzluk çıkarır mı, çocuk bölümüne gitmek ister mi,hep o bölümlerde mi oluruz diye bu deneyimi yaşayan annelere sormak istedim.Ek olarak insan evlenince de sevgililiğe devam edemez mi,dağıtmak eğlenmek suç mu? Belki biraz kısıtlı olacak ama kızım ben ve eşim gideceğiz.

ama sen şimdiden strese girdin ne yapacağız diye; bu nedenle tadını çıkaramayacaksın gibi

Bir de 2,5 yaşındaki çocuk esasen o biraz daha büyük çocukların bulunduğu yerden bir süre sonra sıkılır.

Onlar bağımsız hareket eder; buna çarpar vs vs

Siz anne babasınız, günü hepinize göre planlarsınız zaten bazı saat aralıklarında oralar güneş 0lur o zaman başka yere gidersiniz

Çocuğa baştan şu zaman şurası açık burada olacağız bu zaman burada diye anlatın; o da kurallara uyar

İlk ben çıkmayacağım dediğinde hayır der ve çıkartırsanız diğer günler tutturması kısa sürer

Hem o da abla olmuştur artık çocuklarla değil de büyüklerle olmak da bir gurur kaynağı

Çiş vs sıkıntınız da yokmuş o zaman daha rahat

Yok canım strese girmedim hatta sabırsızlanıyorum hemen gidelim diye,hepimizin tatile ihtiyacı var iş hayatından bunaldık.
Sadece bazı yorumları görünce ister istemez geriliyorum,benim ne demek istediğimi anlamayanlar var

2.5 yaşına gelince otellerdeki çocuk oyun kulüplerinde yalnız takılamıyorlar mı çocuklar?bakıcı ablalar falan oluyor bildiğim kadarıyla. merakımdan soruyorum gelecek sene ben de öyle yaparız kendi takılır diye umuyordum :)

Maalesef 4 yaş sonrası ebeveynsiz oluyor.Çoğunda o şekilde
***Zaten sizin de içiniz rahat etmez tek bırakmaya,emin olun :)

bizimle kalmayı kabul etmedi tabi. biz çareyi denize giderek bulduk:) her konudada hem onu hem kendimizi mutlu edecek çözümler bulmaya çalıştık.
ayrıca tabiki insan evlenince sevgiliğe devam eder ama çocuk olunca işler değişiyor mecburen.

benim en küçük çocuğum 50 günlüktü ve iki kızımla gittik. annem yanımızdaydı. kızlar denizden çıkmamıştı ki ortanca 2 büyük 5 yaşındaydı. benim ilk tatilim olduğu için bebekten ayrılamadım ama onlar baba ile denizde vakit geçirdiler. akşamları annem ile uyuyup gece eşimle dışarı çıktık. ikincisi daha iyi oldu. gündüzleri denizde vakit geçirdik. akşam yıkayıp yatırdım. annem başlarındaydı gece yine gezmelerdeydik. 3. bir kişi çok iyi oluyor bence al birini yanına en azından eşinle vakit geçirirsin.

Vaayy hem de 3 çocukla :) Biz tek gitmeye karar verdik,bakalım nasıl geçecek :)

ben sana soyluyorum tatlım
dıyeceksın calısmıyor aha kapandı tuh abılere soralım kas goz yapacaksın adam dıyeek kapandı
umarım sızın havuzla o parklı havuz bırbırını gorecek konumda degıldır

CuteMom ilkleri severim bakalım bilinmeyene doğru gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…