bence voyage grubuna cocuklu aıleler alınmamalı :) butun ortamın hzuruunu cıyak cıyakkk aahahahahaha dıye bozabılırlerBizde bayram sonrası canavar gibi 2,5 yaş oğlanla club voyage bodrum da olacagız.
Kafamda deli sorular benim de
benim oğlum bildiğiniz hiperaktif. Nasıl olacak bilemiyorum ama. Bence üçünüz ailece yapın tatilinizi.
Yok asla öyle hissetmez,normalde de sen işine git kızım ben torunuma bakarım der. Tatilde de siz eğlenin kızım der.Zaten o odada kalmayacak ki,gündüz beraberiz sadece gece bir kaç saat kalacaklar. Annem açısından değişen bir şey olmayacak,akşam erken uyuyorpeki anneniz kendini bakıcı gibi hisseder mi? yani kişiden kişiye değişir ya o yüzden sordum..yani siz çıakcaksın ,o odada kalacak falan..
bu birazda tatilinizi nasıl geçirmek istediğinize bağlı aslında.mesela bazıları diyor ki başbaşa gidin aileden başka kimse gelmesin.ama ben birini alırdım yanıma eğer karşı tarafta razıysa buna.çünkü tek tatilim var ve gece eşimle başbaşa birşeyler yapmak isterim.Malesef tek tatilimiz var,eşimin izni yok
evet pahalı oluyor biraz dadı..Otelde dadı varmış ama saati 25 dolarmı ne dedi.6 gün o gelse günde bir kaç saat baksa tutarı fazla oluyor. Hadi bir kaç gün dadı gelse,her gece de çıkmasak filan atlattık diyelim; bu sefer gündüz çocuk kulübünü görünce büyüklerin havuzuna gitmek istemeyecek. Normalde de parktan eve getirirken çok zorlanırız. Sanırım biz gidip çok bir şey anlayamadan geri döneceğiz
Ya nasıl yapacaz offffBizde bayram sonrası canavar gibi 2,5 yaş oğlanla club voyage bodrum da olacagız.
Kafamda deli sorular benim de
benim oğlum bildiğiniz hiperaktif. Nasıl olacak bilemiyorum ama. Bence üçünüz ailece yapın tatilinizi.
cocuk klubu kres aslındaOtelde dadı varmış ama saati 25 dolarmı ne dedi.6 gün o gelse günde bir kaç saat baksa tutarı fazla oluyor. Hadi bir kaç gün dadı gelse,her gece de çıkmasak filan atlattık diyelim; bu sefer gündüz çocuk kulübünü görünce büyüklerin havuzuna gitmek istemeyecek. Normalde de parktan eve getirirken çok zorlanırız. Sanırım biz gidip çok bir şey anlayamadan geri döneceğiz
cocuk klubu kres aslında
cocuk parkı genelde bunun bahcesınde olur ama gunesın alnında kavrulursunuz hep beraber oda bunalır sanıyorum
ote yandan buuyklerın havuzuna gelmek neden ıstemesın gelır bence
bızımkı suanda 5 y asında ama bız her sene hem kolluk hem sımıt taktık havuza koyduk, bız kenarda güneşlendik
yani bizde hiç zorlanmadık , gıttımız yerlerde sadece 1 ya da 2 gece sehır merkezıne ındık genelde otel beklentıyı karsıladıgı ıcın ote yandan yorgunluk oldugu ıcın hıc bulasmadık bız
kız guzel gozukuyor :)Kreşten çok, buradan gelmek istemeyecek,bizim havuzu beğenmeyecek diye korkuyorum aslında. Kaç çocuk bırakır ki burayıBirileri daha olsa dönüşümlü giderdik diye düşündüm
Eki Görüntüle 1575948 Eki Görüntüle 1575949
Ay göstermesek mi kikız guzel gozukuyor :)
sen tatılını ıptal et benım yanıma gelın cocuk bakıcısı ucretsız buarada bızde olmadı bır aksam sen bır aksam ben bakarım cocuklara ya ne olacakkk sankı :)
dip not : bben olsam bu havuzu hıc gostermem galıba , ya da benim oglum suanda ufak ufak yuzuyor burası kesmeyebılır onu ama baktın tutkunu olacak burası calısmıyormus abısı bak soralım de , pembe yalandan bısı olmaz
bızımkındede bu tarz bısı var senden sonra bakınca fark ettımAy göstermesek mi kiAslında buraya ebeveynler bırakıp gidiyormuş,çocuklarla ilgileniyorlar ama bizimki 4 yaştan ufak olunca kabul etmiyorlarmış.Başında anne yada baba olmalıymış,zaten insan güvenemez de küçük olduğu için.
Önümüzde 1 hafta var,bir eşimle oturup adam akıllı konuşup karar vermemiz lazımbızımkındede bu tarz bısı var senden sonra bakınca fark ettım
sızın otelede baktım buarada , cok yakınız galıba anladıgım kadarıyla yanı ote yandan otel guzel ote yandan kaydıraklardan ıkınız kayabılırmısınız bıraz buyukmus ama denemeye deger sız buyuk havuza gıdın derım
ama bence annelerı almayın ya almayın bence
Annemle ilk konuştuğumuzda eşimin istemediğini anladım bakışından zaten ama yaklaşık 1 haftadır acaba annen de mi gelse diyip duruyor,ne o ne ben ne yapacağımızı bilmiyoruz.Daha önce tatile gittik çocukla ama küçüktü,şimdi aklı herşeye eriyor. Bizim 1 haftamız var,2 hafta olsa belki birinde kızımızla birinde baş başa giderdik ama bu sene onu bırakmayız.
onunuzdekı haftaya kadar da otelde yer kalmaz zaten bosverÖnümüzde 1 hafta var,bir eşimle oturup adam akıllı konuşup karar vermemiz lazımBiz hiç ciddi konuşamadık,yanımızdaki odada yaşlı çift olur,gece onlara emanet ederiz diyip gülüyoruz düşün.
Bu arada bizim oteli nasıl anladın kız,resimlere bakarken gözüm bozulacaktı otelin adı mı yazıyor diyeBelekte, Siz de mi o taraftasınız?
Hahhahaaaonunuzdekı haftaya kadar da otelde yer kalmaz zaten bosver
otelın adı solda gozukuyor ıdı oyle okudumbelekte bızımde otel taslıburun uzerınde
sımdı otelını acık acık yazdın duzeltsene onu sımdı burada bırılerı ıle denk gelırsen bakacaklar catlagına patlagına mayona sacına :)
gercı bu konudan sonra sızı havuz ıcındekı parkta aramak gerekecek ama :)HahhahaaaGüzel gacıyımdır no problem
Biz de arabayla gideceğiz 7-8 saat sürer yol. Giderken gece çıkarız,uyur zaten dönerken de il merkezine ve diğer illere uğrarız güzel olur. Ya siz böyle yazdıkça kafamda daha net düşünüyorum,her konumda iyiki kızlara sormuşum diyorum,valla cansınızGecen sene kızım 1,5 yasındayken gıttık..bu senede gıtcez ınsallah..
Ben çok korkarak yola koyuldum..arabada 10 saat yolculuk yaptık..mecbur arabamızla gıttık cunku orda sehride gezcez ılla
Neyse havuzda yasıtı çocuklar vardı..gozumuz hep kızımda olacak şekilde hem guneslendık..hem havuza gırdık..sadece dısco ve bar ortamına gırmedık..zaten ben pek sevmem..onun dışında çocuğun uyku saatını 11..12 ye aldık..bu yıl daha rahat ederim dıye düşünüyorum..
Bizimde yanımıza annelerden bırını alma sansımız var ama oof ben orda tatıl mı yapcam..annelerin gonlunu mu hos tutcam..biz bize yeteriz dedim..hala o kanıdayım..
Varsa sadece kız kardeş almak da olabılır tabı kızkardes cocugunla ılgılenmeyı sevıyorsa..
Yoksa ben kımseyı tasımam yanımda..
Bı anneyı alsak otekı bozulur hıc uğraşamam.
gece cıkıyoruz yola bızde 11 gıbıBiz de arabayla gideceğiz 7-8 saat sürer yol. Giderken gece çıkarız,uyur zaten dönerken de il merkezine ve diğer illere uğrarız güzel olur. Ya siz böyle yazdıkça kafamda daha net düşünüyorum,her konumda iyiki kızlara sormuşum diyorum,valla cansınızmesela sen yazınca da yolculuk kısmını düşündüm,o kısmı hiç hesaba katmamışım. Eşim ve kızımla olmak daha ağır basıyor şuan. Gece hayatı kısmını daha çok eşim istiyor,bana kalsa 1-2 kere giderim yeter ya da hiç gitmem.Gece sahilde yürümek ister,gece çorbasından içmek ister,sabahın köründe kalkıp spora gitmek ister vb. Başbaşa gitmenin artısı olduğu kadar eksisi de çok.Olsun yine de gidip görelim
Ben annelerin olduğu yerde kasıldığımdan hiç aklımın ucundan geçmez peşime takmak..Biz de arabayla gideceğiz 7-8 saat sürer yol. Giderken gece çıkarız,uyur zaten dönerken de il merkezine ve diğer illere uğrarız güzel olur. Ya siz böyle yazdıkça kafamda daha net düşünüyorum,her konumda iyiki kızlara sormuşum diyorum,valla cansınızmesela sen yazınca da yolculuk kısmını düşündüm,o kısmı hiç hesaba katmamışım. Eşim ve kızımla olmak daha ağır basıyor şuan. Gece hayatı kısmını daha çok eşim istiyor,bana kalsa 1-2 kere giderim yeter ya da hiç gitmem.Gece sahilde yürümek ister,gece çorbasından içmek ister,sabahın köründe kalkıp spora gitmek ister vb. Başbaşa gitmenin artısı olduğu kadar eksisi de çok.Olsun yine de gidip görelim
Canım aynen dönüş sıkıntı,o yüzden dönüşte mola vere vere gelmek lazım. Biz bir durum olmazsa Afyonda kaplıcaya gireceğiz baya oyalanırız,bizimki uyumamış olursa diğer illerde de mola veririz.gece cıkıyoruz yola bızde 11 gıbı
arkaya yatak acıyoruz cunku cocukonca saat oto koltugunda gıtmıyor uyanıyor ve aglıyoraraya bavul doldurup uzerıne uyku setı yorganı oh mıs
ama donus ezıyet cunku cocuk sıkılıyor 6-7 gıbı uyuyakalıyor sabah erkenden uyuyor e zaten eve 4-5 gıbı varılıyor :) mumkunse donuste gece olmalı ama ıste