- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.549
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk çocuklu tatilimi kızım 2 yaşındayken yapmıştık.Yine bir tatil sorunsalı, yine ben
Kızlar 2 buçuk yaşında kızım var ve normalde bize ayak uydurur inadı vb.yoktur çok da eğleniriz ama özellikle bu yaşta çocuğu olup tatile gidenlerden yorum bekliyorum Bayram sonrası tatilde olacağız. Eşimle kafamızı kurcalayan konular var; mesela gece başbaşa çıkamamak, saat 10da en geç 11de uyumak, havuza tek tek girmek;gideceğimiz yerde çocuk kulübü varmış muhtemelen bizim kız oradan çıkmayacak biz de hep onunla olacağız Onun gülüşü eğlenmesi paha biçilemez tabiki nolur bencillik olarak anlaşılmasın ama o kadar masraf yapıp, senede 1 kere tatile gidebildiğimiz için hepimiz dinlenelim istiyoruz.
Asıl konuya gelirsek, sizce annem ve kız kardeşim de bizimle gelseler mi daha iyi, yoksa "Çocukla o kadar da zor olmuyor,başbaşa gidin" mi dersiniz? Annemin bu konuları ve bizi düşünerek hem de tatil yapmak için içten içe gelmek istediğini biliyorum,teklif ettim ama "Siz baş başa gidiyorsunuz,biz gelirsek saçma olur kızım" dedi.
Canım bizim gideceğimiz yere bak istersen. Çocuklara da hitap ediyor,yemek bölümleri de ayrıBen ilk çocuklu tatilimi kızım 2 yaşındayken yapmıştık.
Hiç ama hiç zor olmadı. yemek dışında.. Biz de acemiyiz tabi o zaman çocuk menüsü olan otel seçmemiştik. Mesela kızımın hep yeme problemi vardı hala daha var. Sadece çorba içiyordu yemek niyetine neredeyse ama otellerin sıcakta çorba seçenekleri tam fiyasko oluyor. bir de yemeklerin geri dönüşüm durumlarını düşünürsek hep taneli çorbalar vardı. Ben yeme konusunda zorlandım ama otel çok güzeldi. Zaten havuz pat diye derinleşmez genelde otellerde, kısım kısım derinleşir. onu da simite ya da küçük bot tarzı şeylere koyup birlikte çok ala havuza girebilirsiniz. Aqua parkı bile vardı bizim otelin teker teker ona bile gittik. Eğer çok istersen gece otelde görevli bakıcılar var ücretli onlara da bırakabilirsin güvenebilirsen tabi. Biz bırakmadık. Açık hava o kadar çarpıyor ve yoruyordu ki erkenden uykusu geliyor insanın zaten. Çocuk dostu otellere bak. Çok eğlenceli şeyler bulabilirsin. Ben de arayıştayım bu sene için ayrıca.
bence voyage grubuna cocuklu aıleler alınmamalı :) butun ortamın hzuruunu cıyak cıyakkk aahahahahaha dıye bozabılırler
neyse ıyı tatıller dılıyorum sımdıden
ben su otellerdekı paralı dadılarla ılgılı konusmak ıstıyorum
bırakıp otel dısıne gıtmeyız ama sahıldede oturtmak ısterız epey gec vakte kadar ama elın adamına kadınına neden guveneyım kı dıyorum ? gıdecegımız otel ıyı bır otel ama dadıya guvenemem
voyage grubunun ne denlı ıyı oldugunu bılıyorum bana gore hepsı balayı otelı olmalı.O ciyak ciyak diye tabir ettiğiniz çocukların sevinç çığlıkları ise ben o seste huzur buluyorum.
Bu kişiye göre değişir.
Ayrıca aklınızda olsun voyage bodrum 16 yaş üzeri misafir kabul ediyor.
voyage grubunun ne denlı ıyı oldugunu bılıyorum bana gore hepsı balayı otelı olmalı.
benımde cocugum var neden bahsettıgımı anladıgınızı sanmıyorum
neyse böylelikle gideceğiniz otelin adını sık sık zikrettikYoo net anladım..
Voyage grubuna çocuklu aileler alınmamalı dediniz. Gayet anlaşılır bir cümleydi.
Voyage bodrumun çocuk kabul etmedigini bilmiyormuşsunuz ama bakın.
Anne olduğunuzu bilerek yazdım o yorumu. Bir annenin böyle düşünüyor olmasına şaşırarak.
hiperaktif üstelikSorun değil benim için bir sakıncası yok.
Temmuz 20 de giriş yapıcaz. Yolunuz düşerse görüşelim diyeceğim ama benim oğlan biraz fazlaca gürültülü sizi rahatsız etmesin. Size huzurlu tatiller dilerim
1 yaşında kızımla gittim tatile, babası bekledi ben girdim havuza, ben bekledim babası..sabah 2 saat kahvaltı ettik 1 saati kızıma, akşam yemekleri keza aynı, öğlen uykusu şusu busu, bir de ishal oldu akşama kadar 10 kez bez değiştir, gece 10 da odamızdaydık hiçbir gece etkinliğine katılmadık vs.. Çok ta mutluyduk keşke biri de şu kızıma baksa da rahat etsek demedik ..Aynısı başına gelsin...O zaman konu açma sebebimi anlarsın.
Kızımın 1 yaşındaki haliyle şuanki hali arasında dağlar kadar fark var. 1 yaşında olsa böyle bir konu açmaz gözüm kapalı giderdim. Benim konuyu açma sebebim,çocuk bölümlerinden koparamayız, büyüklerin tarafında durmak istemez,anneanne seçeneğimiz de varken sizce nasıl yapmalıyımdı.Zaten ailece gitmeye karar verdim buradan gelen yorumlarla,eşim de bana uyar. Sizin yorumunuza benzer yorumu kimse yapmadı,bir anne başka bir anneye çocuğunu külfet olarak gördüğünü nasıl ima eder aklım almıyor. Allah yukarda, eden bulur.1 yaşında kızımla gittim tatile, babası bekledi ben girdim havuza, ben bekledim babası..sabah 2 saat kahvaltı ettik 1 saati kızıma, akşam yemekleri keza aynı, öğlen uykusu şusu busu, bir de ishal oldu akşama kadar 10 kez bez değiştir, gece 10 da odamızdaydık hiçbir gece etkinliğine katılmadık vs.. Çok ta mutluyduk keşke biri de şu kızıma baksa da rahat etsek demedik ..
Aynısı başıma geldi böyle oldu, şimdi bir kızım daha geliuor seneye ikisiyle inşallah nasip etsin Allah..
Kolay gelsin..