rahat ol. kendini ne kadar kasarsan tatil o kadar kötü gidiyor. turistler çoluk çocuk atlayıp geliyorlar. tatili fobi haline dönüştürmezsen çok zevk alırsın.Vaayy hem de 3 çocukla :) Biz tek gitmeye karar verdik,bakalım nasıl geçecek :)
Büyük konuşmayayım ama çocuğu bırakıp tatile gitmek asla yapmayacağımız bir şey. Dediğin gibi zorlukları belki biz de yaşayacağız,belki herşey beklentimizden daha mükemmel olacak... Kısmet :)kizinizi annenize birakip gidin o zaman...ben sirf bu sebeplerden dolayi tatil planlarimi erteliyorum.. en son oglum 1 yasindayken tatile gitmistik...zor oluyor kucuk cocukla...simdi iki taneyle herhalde hic basa cikamam...kismet gerci hersey...
Kesinlikle yaninizda biri olsun.. 2 yildir tatil tatil degil bizeYine bir tatil sorunsalı, yine ben
Kızlar 2 buçuk yaşında kızım var ve normalde bize ayak uydurur inadı vb.yoktur çok da eğleniriz ama özellikle bu yaşta çocuğu olup tatile gidenlerden yorum bekliyorumBayram sonrası tatilde olacağız. Eşimle kafamızı kurcalayan konular var; mesela gece başbaşa çıkamamak, saat 10da en geç 11de uyumak, havuza tek tek girmek;gideceğimiz yerde çocuk kulübü varmış muhtemelen bizim kız oradan çıkmayacak biz de hep onunla olacağız Onun gülüşü eğlenmesi paha biçilemez tabiki nolur bencillik olarak anlaşılmasın ama o kadar masraf yapıp, senede 1 kere tatile gidebildiğimiz için hepimiz dinlenelim istiyoruz.
Asıl konuya gelirsek, sizce annem ve kız kardeşim de bizimle gelseler mi daha iyi, yoksa "Çocukla o kadar da zor olmuyor,başbaşa gidin" mi dersiniz? Annemin bu konuları ve bizi düşünerek hem de tatil yapmak için içten içe gelmek istediğini biliyorum,teklif ettim ama "Siz baş başa gidiyorsunuz,biz gelirsek saçma olur kızım" dedi.
Canımm çok ama çok eğlendik,süper bir tatildi keşke daha fazla kalabilseydik. Kızım olmasa bu kadar eğlenirmiydik bilmiyorum,hala videoları izlerken gülüp neşeleniyor,tekrar gitmek istiyor.Bu konuyu açarken neler düşünmüşüm,utandım valla. Bir de biliyormusun oradan dönüşte 2 günde wc eğitimini hallettik çok şükür hatta 1 günde. Evdeyken çok sorun olmuştu, bir ay kadar erteleyip pedagoga gidecektik hatta.huhuhuu naptın tatıl bebegı mı yaptın
gercektenmıııı harıkaa super.Canımm çok ama çok eğlendik,süper bir tatildi keşke daha fazla kalabilseydik. Kızım olmasa bu kadar eğlenirmiydik bilmiyorum,hala videoları izlerken gülüp neşeleniyor,tekrar gitmek istiyor.Bu konuyu açarken neler düşünmüşüm,utandım valla. Bir de biliyormusun oradan dönüşte 2 günde wc eğitimini hallettik çok şükür hatta 1 günde. Evdeyken çok sorun olmuştu, bir ay kadar erteleyip pedagoga gidecektik hatta.
gercektenmıııı harıkaa super.
hava nasıl cok sıcak mı?
bızde cuma aksamı yola cıkacagız.
yanına uzun kollu bıseyler aldınmı bebıs ıcın? bende almalımıyım 5 yasındakı koca bebıs ıcın :) aksamları naptınız
bana resım gondersene
Harıka cok guzell .
40 dereceydi çok sıcak ve nemli ama havuzda/denizde olacağın için baymıyor canım. Ben uzun penye tayt götürdüm kızıma ama hiç giydirmedim.Bence 1 tane al ne olur ne olmaz.Akşamları bebek arabasıyla gezerken üzerine ince penye battaniye örttüm sadece.Gece diskoya bile gittik tek çocuk bizimki de değildi,en geç 12de döndük.
Çocuk kulübü süperdi,korktuğum gibi illa oraya gideceğim diye tutturmadı,bizim havuzda da çok eğlendi . Gündüz dışında akşamları da animasyon öncesi sahneyi 45dk kadar çocuklara ayırmışlar, bizimki en çok ozamanlar coştuOrada çok güzel insanlar tanıdık,her sene aynı yere gideceğiz inş. 2 ay bile kalan varmış,bize 2 hafta da yeter
Size de iyi tatiller canım,valla yerinde olmak isterdim
Evet canım,bütün çocuklar sahnede zaten :) İlk gün oynayanlara baktı biraz çekingendi ama sonra alıştı coştukça coştu :) Balayımızda bile böyle güzel bir tatil geçirmemiştik,bizim zıpıra bağlıyorum valla :) Araba olmadan zor olmaz mı canım, bizimki bazen 10da,11de bile uyudu. Hemen yatırırdınız keyif yapardınız eşinleHarıka cok guzell .
mını dıscoda sahneye cıktımı kızın?
aksamlarıda ıyı dırenmıs umarım bızımkıde uyuyup kalmaz erkenden bebek arabası goturmucez bu sene artık komık olur dıyebakalım
baston ya tasırmı artık bılmıyorum 20 kılo suanda.Evet canım,bütün çocuklar sahnede zaten :) İlk gün oynayanlara baktı biraz çekingendi ama sonra alıştı coştukça coştu :) Balayımızda bile böyle güzel bir tatil geçirmemiştik,bizim zıpıra bağlıyorum valla :) Araba olmadan zor olmaz mı canım, bizimki bazen 10da,11de bile uyudu. Hemen yatırırdınız keyif yapardınız eşinle
Canım bence al arabada kalsın,ne olur ne olmaz. Ya da gerek duyarsanız otelde kiralarsınızbaston ya tasırmı artık bılmıyorum 20 kılo suanda.
alacaksamda yıkamam lazım onu tozlandı butun
hemen arayıp sormam lazım araba kıralanıyorsa hıc almam yanımda oradan daha buyukce bulabılırımCanım bence al arabada kalsın,ne olur ne olmaz. Ya da gerek duyarsanız otelde kiralarsınız