Annemle ilk konuştuğumuzda eşimin istemediğini anladım bakışından zaten ama yaklaşık 1 haftadır acaba annen de mi gelse diyip duruyor,ne o ne ben ne yapacağımızı bilmiyoruz.Daha önce tatile gittik çocukla ama küçüktü,şimdi aklı herşeye eriyor. Bizim 1 haftamız var,2 hafta olsa belki birinde kızımızla birinde baş başa giderdik ama bu sene onu bırakmayız.Bence kızınız sorun yaratmayacak bır cocuksa onuda alın basbasa yapın tatılınızı ılla gec saatlere kadar takılmak zorunda degılsınız kı, ama ben dısko bar gezecegım dersenız ıs degısır, annenızın gelmesı yakısık almaz esınız rahat edemez bence ben sahsen ıstemem maaıle tatıle gıtmeyı
Ya da kızınızı bırakın annenıze sız ıkılı gıdın kafa dagıtın ıyıce, bu en mantıklısı ılerde cocugum olursa ben boyle yapmayı planlıyorum. Bır tatılı cocuklu dıgerını cocuksuz gecırme planım var
o zaman annenizi alın yanınıza.belli ki çocukla çok ilgilenecek.gündüz birlikte deniz havuz eğlenirsiniz.o uyuyunca da anneye bırakıp biraz başbaşa zaman geçirirsniz.Annemle ilk konuştuğumuzda eşimin istemediğini anladım bakışından zaten ama yaklaşık 1 haftadır acaba annen de mi gelse diyip duruyor,ne o ne ben ne yapacağımızı bilmiyoruz.Daha önce tatile gittik çocukla ama küçüktü,şimdi aklı herşeye eriyor. Bizim 1 haftamız var,2 hafta olsa belki birinde kızımızla birinde baş başa giderdik ama bu sene onu bırakmayız.
yanı dedıgım gıbı dısko bar takılma nıyetınız yoksa amac cevreı gezmek, otelde havuzda yada denızde kafa dınlemek ıse cocukla da guzel tatıl yapılır ama cılgınlık yapacaksanız yada adrenalın dolu seyler denemek ıstersenız cocukla tatıl olmaz..Annemle ilk konuştuğumuzda eşimin istemediğini anladım bakışından zaten ama yaklaşık 1 haftadır acaba annen de mi gelse diyip duruyor,ne o ne ben ne yapacağımızı bilmiyoruz.Daha önce tatile gittik çocukla ama küçüktü,şimdi aklı herşeye eriyor. Bizim 1 haftamız var,2 hafta olsa belki birinde kızımızla birinde baş başa giderdik ama bu sene onu bırakmayız.
peki anneniz kendini bakıcı gibi hisseder mi? yani kişiden kişiye değişir ya o yüzden sordum..yani siz çıakcaksın ,o odada kalacak falan..Annemle ilk konuştuğumuzda eşimin istemediğini anladım bakışından zaten ama yaklaşık 1 haftadır acaba annen de mi gelse diyip duruyor,ne o ne ben ne yapacağımızı bilmiyoruz.Daha önce tatile gittik çocukla ama küçüktü,şimdi aklı herşeye eriyor. Bizim 1 haftamız var,2 hafta olsa belki birinde kızımızla birinde baş başa giderdik ama bu sene onu bırakmayız.
Annem melek gibidir,gelmek istemesinin sebebi o zaten.Gelmeyeyim demesinin sebebi de rahat edemeyiz diye düşünüyor.anne anlayışlı ise; ben toruna bakarım siz takılın başbaşa gezin, yemek yeyin, havuza inin gibi size fırsatlar üretecekse kesinlikle anneyi de alın..
yoksa başbaşa hiçbir şey yapamazsınız bu sizin için önemliyse..
Annem melek gibidir,gelmek istemesinin sebebi o zaten.Gelmeyeyim demesinin sebebi de rahat edemeyiz diye düşünüyor.
Otelde dadı varmış ama saati 25 dolarmı ne dedi.6 gün o gelse günde bir kaç saat baksa tutarı fazla oluyor. Hadi bir kaç gün dadı gelse,her gece de çıkmasak filan atlattık diyelim; bu sefer gündüz çocuk kulübünü görünce büyüklerin havuzuna gitmek istemeyecek. Normalde de parktan eve getirirken çok zorlanırız. Sanırım biz gidip çok bir şey anlayamadan geri döneceğizgideceğiniz otele de bağlı aslında..mesela bazı otellerde paralı dadılar var,gece odada uyuduğunda başında kalıyor..bence tatilin en sıkıntılı kısmı o çünkü..biri uyuyan çocukla kalsa odaya tıkılyıor,diğeri tek aklıyor..çocuk çok yorulduğu için geç saate kalamıyor..tek şart pusette uyuması,2,5 yaş da puset için biraz büyük sayılır..:)
havuza ,denize beraber girebilrisniz onu tam anlamadım..
çocukla çıkılan tatilllerde yanında biri oması çok iyi oluyor.saydığım durumlardan dolayı.aksi halde çocuğa endeksli bir tatil oluyor,ne kadar eğlenceli vs olsa da ,eşler olarak pek birşey yapamadan dönüyorsunuz.
Malesef tek tatilimiz var,eşimin izni yokiki tatil yapma şansınız varsa birinde kızınızla,diğerinde başbaşa olabilirsiniz.
ama tek tatil şansı varsabilemedim.
İşte böyle şeyler duymaya ihtiyacım varTeyzem 2 çocuğuyla İsviçreden geliyor tatile gidiyorlar. Hiç şikayet ettiğini görmedim