Anneler bakabilir mi?

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.475
Yine bir tatil sorunsalı, yine ben
Kızlar 2 buçuk yaşında kızım var ve normalde bize ayak uydurur inadı vb.yoktur çok da eğleniriz ama özellikle bu yaşta çocuğu olup tatile gidenlerden yorum bekliyorum Bayram sonrası tatilde olacağız. Eşimle kafamızı kurcalayan konular var; mesela gece başbaşa çıkamamak, saat 10da en geç 11de uyumak, havuza tek tek girmek;gideceğimiz yerde çocuk kulübü varmış muhtemelen bizim kız oradan çıkmayacak biz de hep onunla olacağız Onun gülüşü eğlenmesi paha biçilemez tabiki nolur bencillik olarak anlaşılmasın ama o kadar masraf yapıp, senede 1 kere tatile gidebildiğimiz için hepimiz dinlenelim istiyoruz.

Asıl konuya gelirsek, sizce annem ve kız kardeşim de bizimle gelseler mi daha iyi, yoksa "Çocukla o kadar da zor olmuyor,başbaşa gidin" mi dersiniz? Annemin bu konuları ve bizi düşünerek hem de tatil yapmak için içten içe gelmek istediğini biliyorum,teklif ettim ama "Siz baş başa gidiyorsunuz,biz gelirsek saçma olur kızım" dedi.

Bence kızınız sorun yaratmayacak bır cocuksa onuda alın basbasa yapın tatılınızı ılla gec saatlere kadar takılmak zorunda degılsınız kı, ama ben dısko bar gezecegım dersenız ıs degısır, annenızın gelmesı yakısık almaz esınız rahat edemez bence ben sahsen ıstemem maaıle tatıle gıtmeyı

Ya da kızınızı bırakın annenıze sız ıkılı gıdın kafa dagıtın ıyıce, bu en mantıklısı ılerde cocugum olursa ben boyle yapmayı planlıyorum. Bır tatılı cocuklu dıgerını cocuksuz gecırme planım var

anne anlayışlı ise; ben toruna bakarım siz takılın başbaşa gezin, yemek yeyin, havuza inin gibi size fırsatlar üretecekse kesinlikle anneyi de alın..

yoksa başbaşa hiçbir şey yapamazsınız bu sizin için önemliyse..

Annemle ilk konuştuğumuzda eşimin istemediğini anladım bakışından zaten ama yaklaşık 1 haftadır acaba annen de mi gelse diyip duruyor,ne o ne ben ne yapacağımızı bilmiyoruz.Daha önce tatile gittik çocukla ama küçüktü,şimdi aklı herşeye eriyor. Bizim 1 haftamız var,2 hafta olsa belki birinde kızımızla birinde baş başa giderdik ama bu sene onu bırakmayız.

iki tatil yapma şansınız varsa birinde kızınızla,diğerinde başbaşa olabilirsiniz.
ama tek tatil şansı varsabilemedim.

Teyzem 2 çocuğuyla İsviçreden geliyor tatile gidiyorlar. Hiç şikayet ettiğini görmedim

o zaman annenizi alın yanınıza.belli ki çocukla çok ilgilenecek.gündüz birlikte deniz havuz eğlenirsiniz.o uyuyunca da anneye bırakıp biraz başbaşa zaman geçirirsniz.
kesinlikle annenin gelmesi çok mantıklı

gideceğiniz otele de bağlı aslında..mesela bazı otellerde paralı dadılar var,gece odada uyuduğunda başında kalıyor..bence tatilin en sıkıntılı kısmı o çünkü..biri uyuyan çocukla kalsa odaya tıkılyıor,diğeri tek aklıyor..çocuk çok yorulduğu için geç saate kalamıyor..tek şart pusette uyuması,2,5 yaş da puset için biraz büyük sayılır..:)
havuza ,denize beraber girebilrisniz onu tam anlamadım..
çocukla çıkılan tatilllerde yanında biri oması çok iyi oluyor.saydığım durumlardan dolayı.aksi halde çocuğa endeksli bir tatil oluyor,ne kadar eğlenceli vs olsa da ,eşler olarak pek birşey yapamadan dönüyorsunuz.

yanı dedıgım gıbı dısko bar takılma nıyetınız yoksa amac cevreı gezmek, otelde havuzda yada denızde kafa dınlemek ıse cocukla da guzel tatıl yapılır ama cılgınlık yapacaksanız yada adrenalın dolu seyler denemek ıstersenız cocukla tatıl olmaz..

Anneniz istiyor, eşiniz gelse mi ki diyor, çocuğunuz için size de destek olacak.
Düşünecek bişey yok ki gelsin tabi.
Ne zararı olacak?

Kendi adima kizim bize uyum sagladigi icin ucumuz tatil yaptigimizda sorun yasamiyoruz. Ama birçok arkadasim annesini, kardesini, gorumcesini falan goturuyor. Hatta 2 oda tutup esleriyle basbasa kaliyorlar. Yani karari siz vermelisiniz.

Su an annemlerin yazligindayim eşim bayramda gelecek, kizima kolluklarini takiyorum, en onden bir sezlonga oturuyorum kizim yasiti cocuklarla gozumun onunde oynuyor, ben de takiliyorum gozumu ondan ayirmadan. Ama tabi benimki 3 yasini gecti daha bireysellesti 2.5 a gore...

peki anneniz kendini bakıcı gibi hisseder mi? yani kişiden kişiye değişir ya o yüzden sordum..yani siz çıakcaksın ,o odada kalacak falan..

Annem melek gibidir,gelmek istemesinin sebebi o zaten.Gelmeyeyim demesinin sebebi de rahat edemeyiz diye düşünüyor.

Annem melek gibidir,gelmek istemesinin sebebi o zaten.Gelmeyeyim demesinin sebebi de rahat edemeyiz diye düşünüyor.

o zaman birlikte gidin kesinlikle.. hem siz hem bebeğiniz hem de anneniz güzel bir tatil geçirir.. sırayla minnakla ilgilenirsiniz. biraz annen biraz siz.. güzel olur..

Bizde bayram sonrası canavar gibi 2,5 yaş oğlanla club voyage bodrum da olacagız.
Kafamda deli sorular benim de
benim oğlum bildiğiniz hiperaktif. Nasıl olacak bilemiyorum ama. Bence üçünüz ailece yapın tatilinizi.

Ailelerle tatile gitmeyi ben hoş bulmuyorum
sene 1 kere olan tatili annemlerle ya da kayınvalidemle gecirmek hiç istemem.
bizde bu yaşlardayken tatile gittik. öğlen uykusuna yatırdık mutlak 3-4 saat kadar uyuttuk aksam yemegı oncesı bunun ıcınde bebek arabasını kullandık, cocuk klubunden zıyade sonucta oralarda gunun bellı saatlerınde falıyet var butun gun orada kalması ımkansız.
o yuzden kaydıraklı bır havuz var ıse onunda cok ısıne gelebılır.
aksamları 11-12 den sonra tabıkı odaya donmek zorunda kalıyoruz zaten gece klubune gıtmeyı hedeflemedıgımız ıcın sorun yok bızım acımızdan.
benım tavsıyem kafanızı kendınız kasıyın derım

Kızım 11 aylıkken ve emerken gitmiştim ilk tatilimize,sonraki sene yine emzirirken gittim,bu senede Ramazan öncesi gittim tatile yine şu an 33 aylık olan kızımla. Ki benim kızım biraz dediğim dedik bir çocuktur ona rağmen sorun yaşamadık,çok güzel vakit geçirdik diyebilirim. Tabiki yorucu oldu,başbaşa kaldığımız zaman kısıtlıydı ama kızımın mutluluğu paha biçilmezdi benim için. Babası genelde işte olduğundan hem hasret giderdi ,hem keyifli vakit geçirdi.
Aileden birileri gelmemeli bence maksat başbaşa kalmaksa. Kızınızı bırakıp gitmeniz daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Kızınızla gidecekseniz çocuk dostu oteller var,çocuklar için dadı,animasyon vb etkinlikler olan,bu tarz bir seçim aileden birilerini almaktan daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
İyi tatiller dilerim.

Otelde dadı varmış ama saati 25 dolarmı ne dedi.6 gün o gelse günde bir kaç saat baksa tutarı fazla oluyor. Hadi bir kaç gün dadı gelse,her gece de çıkmasak filan atlattık diyelim; bu sefer gündüz çocuk kulübünü görünce büyüklerin havuzuna gitmek istemeyecek. Normalde de parktan eve getirirken çok zorlanırız. Sanırım biz gidip çok bir şey anlayamadan geri döneceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…