Anneler anne adaylari lutfen bakin :(

Bi an kardeşimi anlatıyosun sandım.onunda böylr oldu geç döllenmeymii hemen görememiş onada ilaç dln vermiş işte sonra tekrar gitmiş.o zaman çıkmıs.şimdi doğdu sıpa 3 aylık.
Darısı basına içini frrah tut yoktur bişey gittiğinde çıkar ama kan testi yapılması gerekırdı bence.

Merhaba kizlar. Bugun doktora gittim cok sukur kesemi gordum. Uc hafta sonra cagirdi kalp atisi dinlemek ve gormek icin. Nasil bi mucize 9 gunde olustu kese.

Gec dollenme olduğunu tahmin ediyor doktor. 6+3 olmasi gerekiyor sata gore ama 5+3 mus...

Tebrik ederim. Sağlıklı bir bebeğin/bebeklerimiz olsun inş.

kızlar benimde sat ım 19 nisan ama adetlerim düzensizdi hep. bu ay 23 mayısta beta hcg 104.8 cıktı 3 dr gördü çok küçük dedi hepside. 26 sında keseyi göremedik 1 hafta geçince gel dedi. şuan satıma göre 6 haftalık hamileyim.ama sanırım bende geç döllenme yaşıyorum dr sadece rahim duvarımın kalınlaştığını söyledi. ayrıca benim yerleşme kanamam da olmadı. sizce normal mi herşey ya çok tereddütlüyüm bn. umarım görürüm bebeişimin kesesini.

Bende yazdığım gibi kesemi görmemiştim. Doktor her şey olabilir ama kadınların bir yer var rahminde ordan oluşabilir on gün sonra gel demişti. Gittiğimde kesem oluşmuştu.
Sonrasinda bebeğimi gördüm 29nisanda. Kalp atışlarını duyduk.

Şimdi 2 haziranda kontrolüm var. O zaman 13+4 haftalık olmuş olacağım ve görebilirsin cinsiyetini göreceğiz.

Bende çok korktum dış gebelik mi acaba diye sata göre bir hafta geriden geliyormuş.

Hayırlısıyla geç dollenmedir görürsün bebeğini inşallah.
Çok korkmuştum ben bir hafta on günde nasıl oluşacak bebek kesin dış gebelik yine düşük yine kürtaj olacak diye yedim kendimi.
Ama rabbimin mucizesi. On günde nasıl oluşmuş 2 santimetre boyunda minicik kalbi nasıl oluşmuş da atıyor. İnsan inanamıyor.

bende çok endişeliyim cnm 2 haziranda bizimde kontrol. sanırım vajınadan bakacak keseye sat a göre 5+4 olmam lazım ama geç döllenme olduysa daha da çok küçüktür umarım keseyi görürüz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…