Çocuk Hastalıkları Anneler acil yardım :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Eşime aldırırım odasına kaynar suyun içine koyup bi 10 15 dk beklersem ise yarar mı canim

Bahsettiği markanın Bebek uygulama aparatı yok
Diye biliyorum.
Kullandım uzun süre.

Eşime aldırırım odasına kaynar suyun içine koyup bi 10 15 dk beklersem ise yarar mı canim
Yarar bence sonuçta mentol kokusu açar nefesini ayaklarınada tabana sürüceksin ayağın sıcağıyla ciğere kadar gidiyor hatta nette de yazar rahatsız olmayacak kadar sürersin
Ha bir de bazısı kokusuz gibi oluyor özellikle kokulusunu istesin eşin

Bahsettiği markanın Bebek uygulama aparatı yok
Diye biliyorum.
Kullandım uzun süre.

Var hatta adı da t. baby şeklinde

Onlar bebeklere flakon artı aspiratörlü olan kutuları öneriyor da zaten konudaki de 1,5 yaşını aşmış Bebek değil artık

O basınçlı deodorant gibi olanı benim oğlum da sevmiyor kullanmıyor ama tekli olanın akış hızını anne ayarladığı için daha iyi oluyor

Sıcak buharlı bir banyo ardından balık yağı içir içinde çinko olanlardan çinko hem bağışıklığı güçlendirir hemde iştah açıcı etkisi var geçmiş olsun

Tamm canım eşime aldırırım hemen işten gelsin ilk işim o olacak

Deniz suyu kullanabilirsiniz burnuna. Birde odaya soğan kesip koyabilirsiniz. Biraz kokuyor ama iyi geliyor normal tıkanıklıklara belki bundada iyi gelir. Eviniz doğal gazlı ise peteklerin üzerinede bir kabın içinde su koyun ki içerisi kuru kalmasın.
Geçmiş olsun

serum fiztolojik yumusatır onun haricinde anne sütün varsa sütten dökebilirsin sık sık. gesmiş olsun

Sıcak buharlı bir banyo ardından balık yağı içir içinde çinko olanlardan çinko hem bağışıklığı güçlendirir hemde iştah açıcı etkisi var geçmiş
İki yaşından önce kesinlikle kullan mayın diyor doktorlar bence ayaklarının altına sürmeniz yeterli odanın içine kullanmayın

Doğrudur,
Yine de takip eden hekimin tavsiyesi olmadan
Yönlendirmek pek sağlıklı değil
:)

Doğrudur,
Yine de takip eden hekimin tavsiyesi olmadan
Yönlendirmek pek sağlıklı değil
:)

Ama hekim 19 aylık olana kadar tavsiye etmiştir konu sahibi de kullandım demiş zaten

Onların bir markası vs yok ki Okyanus suyu diyorsun o eczanede ne varsa onu alıyorsun

Ben kırkıma yaklaştım bizim çocukluğumuzda yarım litrelik serum alır şırınga ile küçük şişeye doldurur damlalık ile burna akıtırdık

Bunlar ilaçlı spreylerden değil ki esasen onların reçetesiz satılmaması lazım zaten

Hanımefendi sırf size yazabilmek için online oldum sakın vicks kullanmayın!!!!!! Bebeklerde ölümcül sonuçlar doğurabiliyor Allah korusun, internetten de araştırabilirsiniz.. Lütfen bebeğinizin ayağının altına sürmeyin

Tamm canım surmeyecegim inanın bu kadar küçük bi mevzu ama çocuğum perişan oldu bizim bile balgam atarken nasıl zorlandığımızı düşünürken onun küçük bedeni bunu kaldıramıyor doktordan surup istesem verir mi olmadı KBB a gitsem belki daha detaylı yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…