- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
-
- Konu Sahibi Lovedreams
Eşime aldırırım odasına kaynar suyun içine koyup bi 10 15 dk beklersem ise yarar mı canimMinik ayaklarınaviks sürün çorap giydirin ciğerleri açıyor birde tutabilirseniz viksi sıcak suya koyun bi kaşik kadar erisin az buharı gelsin direk üstüne tutmayın ama ortamin havası değişse bile faydası olur bence burnunun açılmasında gecmiş olsun
verilen ilaçlarada alerjisi olabilir dimi.. yumurtayada, sütede vsvs
ooyyy neyse konu sahibi ne yapacağını bilir ..
Bahsettiği markanın Bebek uygulama aparatı yokNeden başlıkları yok dediniz ki
Bebekler doğunca veriyor doktorlar
Bebek başlığı olanlar da var bir de tekli flakonlar var ben onları sıkıyorum yıllardır mesela
Yatırmayıp oturur pozisyonda olunca çok rahatsız edici de olmuyor
Yarar bence sonuçta mentol kokusu açar nefesini ayaklarınada tabana sürüceksin ayağın sıcağıyla ciğere kadar gidiyor hatta nette de yazar rahatsız olmayacak kadar sürersinEşime aldırırım odasına kaynar suyun içine koyup bi 10 15 dk beklersem ise yarar mı canim
Canım 1 kutu bitirdim 2 haftada bir işe yaramadıSerum fizyolojik.. günde 4 kere kullanabilirsin..
Ne ilgisi var?Marka adı vermekte bir mahsur görmüyorum ben... ilaç değil çünkü...
Bahsettiği markanın Bebek uygulama aparatı yok
Diye biliyorum.
Kullandım uzun süre.
Tamm canım eşime aldırırım hemen işten gelsin ilk işim o olacakYarar bence sonuçta mentol kokusu açar nefesini ayaklarınada tabana sürüceksin ayağın sıcağıyla ciğere kadar gidiyor hatta nette de yazar rahatsız olmayacak kadar sürersin
Ha bir de bazısı kokusuz gibi oluyor özellikle kokulusunu istesin eşin
İki yaşından önce kesinlikle kullan mayın diyor doktorlar bence ayaklarının altına sürmeniz yeterli odanın içine kullanmayınEşime aldırırım odasına kaynar suyun içine koyup bi 10 15 dk beklersem ise yarar mı canim
Var hatta adı da t. baby şeklinde
Onlar bebeklere flakon artı aspiratörlü olan kutuları öneriyor da zaten konudaki de 1,5 yaşını aşmış Bebek değil artık
O basınçlı deodorant gibi olanı benim oğlum da sevmiyor kullanmıyor ama tekli olanın akış hızını anne ayarladığı için daha iyi oluyor
Baby olanı da var, 1 aylık olduğundan beri kullandık oğluma.Marka adı vermemek daha doğru zannımca.
3 yaş altına uygun başlığı YÖK, o tür ürünlerin.
Peki sadece ayağına sürsem zarar verir mi yada sırtına az birseymentol kokusu koklatman sakıncalı olabilir. oyastaki cocuga.
Doğrudur,
Yine de takip eden hekimin tavsiyesi olmadan
Yönlendirmek pek sağlıklı değil
:)
Direk üstüne tutmasın odasına koku versin diye dedim ama bir sakıncası olur mu ki sonuçta fıs fıs da sıkıyormentol kokusu koklatman sakıncalı olabilir. oyastaki cocuga.
Tamm canım surmeyecegim inanın bu kadar küçük bi mevzu ama çocuğum perişan oldu bizim bile balgam atarken nasıl zorlandığımızı düşünürken onun küçük bedeni bunu kaldıramıyorHanımefendi sırf size yazabilmek için online oldum sakın vicks kullanmayın!!!!!! Bebeklerde ölümcül sonuçlar doğurabiliyor Allah korusun, internetten de araştırabilirsiniz.. Lütfen bebeğinizin ayağının altına sürmeyin