Çocuk Hastalıkları Anneler acil yardım :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Viks kullanmayin sakin.basucuna sogan.petek varsa ona islak havlu.bol bol sivi verin icsin.burna serum fizyolojik ardindan otri bebeyle cekin.yastikl yatiyordur heralde basi yuksekte olsun.baska yapacak bisey yok.lutfen her denen seye tamam demeyin arastirin bir yan etkisi var mi yok mu diye.gecmis olsun

Benim bebeğim de çok ağır geçirir.. Bize bir tek doktorunun verdiği buharlar iyi geliyor.. Yani ben evde buhar makinesini kullanıyorum.. Gerçekten vicks kullanacaksınız diye çok endişe ettim.. Iki yaşın altındaki bebeklere kokusu bile sakıncalı

burunu serum fizyoljikle açamiyorsan iliadin açabilir
kuçuk bebeklerde benim dr um damlayi oneriyor spray yerine

yurt disindamisin?

Teşekkür ederim canım uygulamayacağım en iyisi yarın sabaha kadar idare edip erkenden başka bi doktora götüreceğim
Viks kullanmayin sakin.basucuna sogan.petek varsa ona islak havlu.bol bol sivi verin icsin.burna serum fizyolojik ardindan otri bebeyle cekin.yastikl yatiyordur heralde basi yuksekte olsun.baska yapacak bisey yok.lutfen her denen seye tamam demeyin arastirin bir yan etkisi var mi yok mu diye.gecmis olsun

Kesinlikle katılıyorum.. Vicks kullanacak diye çok korktum buraya yazan arkadaşlar da bilgileri olmayan konularda yazmasalar iyi olur.. Allah korusun ya vicks kullansaydı da bebeğin ciğerleri zarar görseydi

Kesinlikle katılıyorum.. Vicks kullanacak diye çok korktum buraya yazan arkadaşlar da bilgileri olmayan konularda yazmasalar iyi olur.. Allah korusun ya vicks kullansaydı da bebeğin ciğerleri zarar görseydi
Canım şey yapsam oda dokunurmu zarar verirmiyim bebeğime hakiki nane yagi

Benim bebeğim de çok ağır geçirir.. Bize bir tek doktorunun verdiği buharlar iyi geliyor.. Yani ben evde buhar makinesini kullanıyorum.. Gerçekten vicks kullanacaksınız diye çok endişe ettim.. Iki yaşın altındaki bebeklere kokusu bile sakıncalı
Aynen katiliyorum. Burun tikanikligina kesin cozum buhar makinesidir. Odaya sicak su su koymak kesinlikle ise yaramaz. Makinenin suyunu sabaha kadar yenilemek ve odanin kapisini yarim acik tytmak gerekir.
Biraz burnu aksin kizimin, atesi olsun veya oksursun, ben hemen dus aldiririm ve buhar makinesini calistiririm o gece. Burnunu surekli nemli tutmaliyiz ki kuruyup tikanmasin.
Ayrica cocugu cok kalin giydirip kalin ortmek de zararli. Usumekten degil terlemekten hasta oluyorlar o yasta.

Oncelikle aynisini bizde yasiyoruz oglum 14 aylik ve 20 gun once antibiyotik vermisti dr kullandik gecti ama biraz kalďi simdi tekrarlamis orta kulak iltihabi oldu burun tilanikligi ile baslamisti bugun kbb uzmanina goturdum ilac verdi ve burnunun hep acik ve temiz kalmasi gerektigini soyledi sana tavsiyem kbb dr na git ve herhangi birsey yapma cocugunda alerjik etkiler yapabilir ve bu ciddi risk tir zaten faydasi da gecici olur,hastaligin asil sebebini ogrenirsin ona gore hareket edersin ve verdikleri ilaclarla sorunu cozersin fazla bekleme cunku bizim gibi orta kulaga yayilmasin gecmis olsun

Canım şey yapsam oda dokunurmu zarar verirmiyim bebeğime hakiki nane yagi
Farkındayım bir anne olarak bebeğinizin nefes almada yaşadığı sorun yüzünden içiniz içinizi yiyor, o zorlandıkça siz kötü oluyorsunuz ama lütfen doktor önerileri dışına çıkmayın, henüz 19 aylık bir bebek için kulaktan dolma bitkisel bile olsa ilaç tavsiyeleri sakıncalı olabilir.

Çok geçmiş olsun.

Oncelikle aynisini bizde yasiyoruz oglum 14 aylik ve 20 gun once antibiyotik vermisti dr kullandik gecti ama biraz kalďi simdi tekrarlamis orta kulak iltihabi oldu burun tilanikligi ile baslamisti bugun kbb uzmanina goturdum ilac verdi ve burnunun hep acik ve temiz kalmasi gerektigini soyledi sana tavsiyem kbb dr na git ve herhangi birsey yapma cocugunda alerjik etkiler yapabilir ve bu ciddi risk tir zaten faydasi da gecici olur,hastaligin asil sebebini ogrenirsin ona gore hareket edersin ve verdikleri ilaclarla sorunu cozersin fazla bekleme cunku bizim gibi orta kulaga yayilmasin gecmis olsun
Aynen canım daha ileri ciğerlerine atlar diyede korkuyorum teşekkür ederim ben yarın sabah gideceğim hemen

Balli limon verebilirisniz, birden oksurtecekdir, sansiniz varsa baya bi balgam çikar oskurmeyle hatta ksuabilride balgam yuzunden ama sonra çok rahatliyor

Farkındayım bir anne olarak bebeğinizin nefes almada yaşadığı sorun yüzünden içiniz içinizi yiyor, o zorlandıkça siz kötü oluyorsunuz ama lütfen doktor önerileri dışına çıkmayın, henüz 19 aylık bir bebek için kulaktan dolma bitkisel bile olsa ilaç tavsiyeleri sakıncalı olabilir.

Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim mune ablacım haklısınız inanın doktora götürdüm 2 defa sprey hiç bir işe yaramıyor belirttim oysa ki ben zaten dayanamıyorum bu saatte acil KBB bulmak zor olacak ben gideceğim sabah erkenden

Bilgim yok nane yağı hakkında.. Uzman bir çocuk doktoruna danışmadan bir şey yapmayın bence..
Tamm canım o zaman ben sabaha kadar hiç birşey yapmayacağım inşaAllah işinin ehli bir doktor denk gelirde çocuğum rahat eder Allah kimseyi çaresiz bırakmasın

Teşekkür ederim mune ablacım haklısınız inanın doktora götürdüm 2 defa sprey hiç bir işe yaramıyor belirttim oysa ki ben zaten dayanamıyorum bu saatte acil KBB bulmak zor olacak ben gideceğim sabah erkenden
Annelik böyle birşey, kızımın burnu tıkanıp nefes alamadığında bende tıkanırdım, sabaha kadar gözüme uyku girmezdi.
Arkadaşlar kbb doktoruna yönlendirmişler, yarın götürürsün, sabaha kadar burnunu sık sık temizlersin biraz rahatlar, tekrar çok geçmiş olsun.

Kaymak balgam söktürüyor diye biliyorum. Ama ufak bebek ne kadar tüketecekte sokulucek. En sağlıklısı dr a gidin.
Sizi anlıyorum bnm de oğlumun burnu tıkalı suan yastık koyun gece rahat etsin.
Dr cozecektır içinizi ferah tutun :KK66:

Aynen canım daha ileri ciğerlerine atlar diyede korkuyorum teşekkür ederim ben yarın sabah gideceğim hemen
Birde aklinda bulunsun her kbb dr bebeklere bakmiyor istanbuldasin sanirim cocuk hastanesindeki kbb dr lari olabilir yada ozel varsa gitmeden once sorarsan bakip bakmadiklarini zaman kabetmezsin cunku belirli konuda uzmanlasan dr lar cok faydali oluyor cocuk dr lari genel bilgi sahibi cok detaydan anlamayip ilgili bolumlere yonlendiriyorlar

Ne ilgisi var?

Marka ve ilaç?

Sprey ismini vermemek daha doğru olur mu demeliydim?

Benim için sprey ismini vermekte bir mahsur yok diyorum... forumumuzun herköşesinde kullanılan ürünlerin isimleri geçer... ilaç ismi önermek tehlikeli ve yasaktır :KK70: umarım daha anlaşılır oldum demeli miyim?

Teşekkürler :)

X