- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
-
- Konu Sahibi Lovedreams
Canım bu dediklerini inan o kadar çok uygulamak istiyorum ki ama kızım çok stresli hiç birşey yapmamı kabul etmiyor ve haklı olarak çok huysuz yarın gideceğim doktora tekrar acaba KBB a mi gitsemgeçmiş olsun öncelikle.
aslında dr un balgam sökücü ilaç yazması gerek, bu kadar ağır geçiriyorsa..
deniz suyu deneyin, iyice yumuşatır.
evde toz zencefil, bal, limon sulandırarak verin, çok iyi gelir.
oğlumun dr bize, hakiki z yağı ile sırtını göğsünü yağlayıp, streç flimle sarın demişti
iyide gelmişti, bunuda deneyin isterseniz. ama dr a gidip bu şikayetleri tekrar anlatın..
geçmiş olsun öncelikle.
aslında dr un balgam sökücü ilaç yazması gerek, bu kadar ağır geçiriyorsa..
deniz suyu deneyin, iyice yumuşatır.
evde toz zencefil, bal, limon sulandırarak verin, çok iyi gelir.
oğlumun dr bize, hakiki z yağı ile sırtını göğsünü yağlayıp, streç flimle sarın demişti
iyide gelmişti, bunuda deneyin isterseniz. ama dr a gidip bu şikayetleri tekrar anlatın..
Hayırlı akşamlar hatunlar benim büyük bi derdim var anneler nolur bi akıl verin bana
19 aylık kızım 2 hafta önce grip ve soğuk algınlığı geçirdi 1 hafta sonra düzeldi burnu akmıyor ateşi yok çok şükür ama inanılmaz derecede tıkanıklığı var içeride balgam halinde ve çok yoğun doktor sadece sprey veriyor 2 defa gittim 2 ayrı sprey verdi hiç bir etkisi yok aspiratör ile çekiyorum o kadar yoğun ki gelmiyor nefesim yetmiyor yavrum zaten az yemek yiyordu artık hic yiyemiyor 1 kaşık çorbayı bile zor içiyor nefes alamıyor doktor spreyle başka birşey vermiyor bi akıl verin bana nolur kızımı şu illetten kurtarmak için şimdiden yorum yapanlardan Allah razı olsun
O normal bisey yemek yememesi düzenli olarak ilaçlarını ver bağlam hemen geçmiyor zaten en son o geçiyor korkulacak bisey yok geçmiş olsunHayırlı akşamlar hatunlar benim büyük bi derdim var anneler nolur bi akıl verin bana
19 aylık kızım 2 hafta önce grip ve soğuk algınlığı geçirdi 1 hafta sonra düzeldi burnu akmıyor ateşi yok çok şükür ama inanılmaz derecede tıkanıklığı var içeride balgam halinde ve çok yoğun doktor sadece sprey veriyor 2 defa gittim 2 ayrı sprey verdi hiç bir etkisi yok aspiratör ile çekiyorum o kadar yoğun ki gelmiyor nefesim yetmiyor yavrum zaten az yemek yiyordu artık hic yiyemiyor 1 kaşık çorbayı bile zor içiyor nefes alamıyor doktor spreyle başka birşey vermiyor bi akıl verin bana nolur kızımı şu illetten kurtarmak için şimdiden yorum yapanlardan Allah razı olsun
Tonimer nedir canım ben bilmiyorumDüzenli tonimer kullanıyor musun?
Ya yanlış anlamayın ama tavsiyeleriniz ve bu tip tavsiyeler bana göre sakincali çünkü bebegin alerjisi olabilir biseyi olabilir bal diyorsunuz zencefil diyosunuz limon diyosunuz. Benim bi fikrim yok elbette ama bu tarz yorumları hep sakincali buldum
Marka adı vermemek daha doğru zannımca.Düzenli tonimer kullanıyor musun?
bu dediklerimi kaşık, kaşık vermeyecek zaten, 1 yaşından sonra bal verebilir limon keza aynı şekilde
zencefil bangır bangır çocuklara kış aylarında verin diye dr lar tavsiye eder.
çocuk dr na yaptığım her karşımı anlatırdım, güzell güzell hmmm bilinçli anne diye birde tş alırdım :)
sulandırıp verdiği takdirde, 1 yada 2 tatlı kaşığı herhangi bir zararı olmaz..
Canım ilaçları bitti 1 haftaliktı zaten tekrar götürdüm balgam için sadece spreyi değiştirip başka sprey verdi yemek hiç yemiyor aslında istiyor ama 1 kaşık çorbayı zor yutuyor haliyle yemekten vazgeciyorO normal bisey yemek yememesi düzenli olarak ilaçlarını ver bağlam hemen geçmiyor zaten en son o geçiyor korkulacak bisey yok geçmiş olsun
Tonimer nedir canım ben bilmiyorumdoktor sadece sprey verdi biri fizyosol biride sefiyol diye
Marka adı vermemek daha doğru zannımca.
3 yaş altına uygun başlığı YÖK, o tür ürünlerin.
Bişeye alerjisi varsa 1 damla bile alması yeterli. Herneyse doğrudur.
Marka adı vermemek daha doğru zannımca.
3 yaş altına uygun başlığı YÖK, o tür ürünlerin.