- 10 Aralık 2010
- 714
- 996
-
- Konu Sahibi Lovedreams
Viks kullanmayin sakin.basucuna sogan.petek varsa ona islak havlu.bol bol sivi verin icsin.burna serum fizyolojik ardindan otri bebeyle cekin.yastikl yatiyordur heralde basi yuksekte olsun.baska yapacak bisey yok.lutfen her denen seye tamam demeyin arastirin bir yan etkisi var mi yok mu diye.gecmis olsun
Hayır canım istanbuldayimburunu serum fizyoljikle açamiyorsan iliadin açabilir
kuçuk bebeklerde benim dr um damlayi oneriyor spray yerine
yurt disindamisin?
Kesinlikle katılıyorum.. Vicks kullanacak diye çok korktum buraya yazan arkadaşlar da bilgileri olmayan konularda yazmasalar iyi olur.. Allah korusun ya vicks kullansaydı da bebeğin ciğerleri zarar görseydiViks kullanmayin sakin.basucuna sogan.petek varsa ona islak havlu.bol bol sivi verin icsin.burna serum fizyolojik ardindan otri bebeyle cekin.yastikl yatiyordur heralde basi yuksekte olsun.baska yapacak bisey yok.lutfen her denen seye tamam demeyin arastirin bir yan etkisi var mi yok mu diye.gecmis olsun
Canım şey yapsam oda dokunurmu zarar verirmiyim bebeğime hakiki nane yagiKesinlikle katılıyorum.. Vicks kullanacak diye çok korktum buraya yazan arkadaşlar da bilgileri olmayan konularda yazmasalar iyi olur.. Allah korusun ya vicks kullansaydı da bebeğin ciğerleri zarar görseydi
Aynen katiliyorum. Burun tikanikligina kesin cozum buhar makinesidir. Odaya sicak su su koymak kesinlikle ise yaramaz. Makinenin suyunu sabaha kadar yenilemek ve odanin kapisini yarim acik tytmak gerekir.Benim bebeğim de çok ağır geçirir.. Bize bir tek doktorunun verdiği buharlar iyi geliyor.. Yani ben evde buhar makinesini kullanıyorum.. Gerçekten vicks kullanacaksınız diye çok endişe ettim.. Iki yaşın altındaki bebeklere kokusu bile sakıncalı
Farkındayım bir anne olarak bebeğinizin nefes almada yaşadığı sorun yüzünden içiniz içinizi yiyor, o zorlandıkça siz kötü oluyorsunuz ama lütfen doktor önerileri dışına çıkmayın, henüz 19 aylık bir bebek için kulaktan dolma bitkisel bile olsa ilaç tavsiyeleri sakıncalı olabilir.Canım şey yapsam oda dokunurmu zarar verirmiyim bebeğime hakiki nane yagi
Aynen canım daha ileri ciğerlerine atlar diyede korkuyorum teşekkür ederim ben yarın sabah gideceğim hemenOncelikle aynisini bizde yasiyoruz oglum 14 aylik ve 20 gun once antibiyotik vermisti dr kullandik gecti ama biraz kalďi simdi tekrarlamis orta kulak iltihabi oldu burun tilanikligi ile baslamisti bugun kbb uzmanina goturdum ilac verdi ve burnunun hep acik ve temiz kalmasi gerektigini soyledi sana tavsiyem kbb dr na git ve herhangi birsey yapma cocugunda alerjik etkiler yapabilir ve bu ciddi risk tir zaten faydasi da gecici olur,hastaligin asil sebebini ogrenirsin ona gore hareket edersin ve verdikleri ilaclarla sorunu cozersin fazla bekleme cunku bizim gibi orta kulaga yayilmasin gecmis olsun
Teşekkür ederim mune ablacım haklısınız inanın doktora götürdüm 2 defa sprey hiç bir işe yaramıyor belirttim oysa ki ben zaten dayanamıyorum bu saatte acil KBB bulmak zor olacak ben gideceğim sabah erkendenFarkındayım bir anne olarak bebeğinizin nefes almada yaşadığı sorun yüzünden içiniz içinizi yiyor, o zorlandıkça siz kötü oluyorsunuz ama lütfen doktor önerileri dışına çıkmayın, henüz 19 aylık bir bebek için kulaktan dolma bitkisel bile olsa ilaç tavsiyeleri sakıncalı olabilir.
Çok geçmiş olsun.
Tamm canım o zaman ben sabaha kadar hiç birşey yapmayacağım inşaAllah işinin ehli bir doktor denk gelirde çocuğum rahat eder Allah kimseyi çaresiz bırakmasınBilgim yok nane yağı hakkında.. Uzman bir çocuk doktoruna danışmadan bir şey yapmayın bence..
Annelik böyle birşey, kızımın burnu tıkanıp nefes alamadığında bende tıkanırdım, sabaha kadar gözüme uyku girmezdi.Teşekkür ederim mune ablacım haklısınız inanın doktora götürdüm 2 defa sprey hiç bir işe yaramıyor belirttim oysa ki ben zaten dayanamıyorum bu saatte acil KBB bulmak zor olacak ben gideceğim sabah erkenden
Birde aklinda bulunsun her kbb dr bebeklere bakmiyor istanbuldasin sanirim cocuk hastanesindeki kbb dr lari olabilir yada ozel varsa gitmeden once sorarsan bakip bakmadiklarini zaman kabetmezsin cunku belirli konuda uzmanlasan dr lar cok faydali oluyor cocuk dr lari genel bilgi sahibi cok detaydan anlamayip ilgili bolumlere yonlendiriyorlarAynen canım daha ileri ciğerlerine atlar diyede korkuyorum teşekkür ederim ben yarın sabah gideceğim hemen
Ne ilgisi var?
Marka ve ilaç?
Sprey ismini vermemek daha doğru olur mu demeliydim?