Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ,annaneniz için fatiha okuyacağım.20 nisandan beri hastaydı yatağa bağlandı canım anneannem 1 aydır yatalaktı pamuklar gibi bakıldı annem cennetini yaptı sayesinde. 1 mayıs günü uyanmadı sol tarafına felç indi sağ eliyle hayalinde abdest alıyordu yatağında. Hemen kaldırdık acilde 1 gece bekledik sabaha kadar. Hiç inanmadım bizi bırakıp gideceğine. Hep yine uyanacak evimize gelecek cama tık tık yaparak beni çağıracak diye hayal kurdum. 7 Mayısa kadar yoğun bakımda kaldı her gün görmeye gittik. Bana son sözü "ben de" oldu. Seni seviyorum demiştim zar zor döküldü dudaklarından son sözü.
7 mayısta kalbi durdu 45 dakika müdahale ettiler kurtulamadı. Doktor bile ağladı bağımızın kuvvetini anlamıştı. Ben 20 yaşındayım 20 yıldır onunla aynı evde uyandım. Tek gün olmadı onsuz uyandığım. Şimdi bu eve nasıl sığarım, odasına girince kollarını açardı bize. Nasıl dayanılır. Ne zaman ağlamadan uyanacağım. Yaşayanlar atlatanlar bir şey söylesin dayanamıyorum. Yüreğim cayır cayır yanıyor mecazi anlamda değil fiziksel anlamda o ateşi hissediyorum.
Ne zaman huzur bulacağım. Birileri bir şeyler söylesin ne olur. Bu yazıyı her okuyan nuriye kızı güllü için bir fatiha okusun ne olur. Bana yardım edin ne zaman sığacağız bu odalara...
Annem şükürler olsun hayatta şu an yanımda birbirimize sığınıyoruzAllah rahmet eyleisn
anneniz hayattdami ACABa
Amin Allah bin kere razı olsun canım anneannem huzurlu ışıklar nurlar içinde uyusunokudum allah kabul etsin inşallah, size de sabırlar versin annene uzun ömürler versin.