Anneannemi kaybettim dayanamıyorum

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.208
15.128
20 nisandan beri hastaydı yatağa bağlandı canım anneannem 1 aydır yatalaktı pamuklar gibi bakıldı annem cennetini yaptı sayesinde. 1 mayıs günü uyanmadı sol tarafına felç indi sağ eliyle hayalinde abdest alıyordu yatağında. Hemen kaldırdık acilde 1 gece bekledik sabaha kadar. Hiç inanmadım bizi bırakıp gideceğine. Hep yine uyanacak evimize gelecek cama tık tık yaparak beni çağıracak diye hayal kurdum. 7 Mayısa kadar yoğun bakımda kaldı her gün görmeye gittik. Bana son sözü "ben de" oldu. Seni seviyorum demiştim zar zor döküldü dudaklarından son sözü.
7 mayısta kalbi durdu 45 dakika müdahale ettiler kurtulamadı. Doktor bile ağladı bağımızın kuvvetini anlamıştı. Ben 20 yaşındayım 20 yıldır onunla aynı evde uyandım. Tek gün olmadı onsuz uyandığım. Şimdi bu eve nasıl sığarım, odasına girince kollarını açardı bize. Nasıl dayanılır. Ne zaman ağlamadan uyanacağım. Yaşayanlar atlatanlar bir şey söylesin dayanamıyorum. Yüreğim cayır cayır yanıyor mecazi anlamda değil fiziksel anlamda o ateşi hissediyorum.
Ne zaman huzur bulacağım. Birileri bir şeyler söylesin ne olur. Bu yazıyı her okuyan nuriye kızı güllü için bir fatiha okusun ne olur. Bana yardım edin ne zaman sığacağız bu odalara...

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ,annaneniz için fatiha okuyacağım.

Canim benim başın sağ olsun..
Allah sabrini verir inşallah
Bu acıyı gecirebilcek daha doğrusu azaltabilcek tek şey zaman belki de..
Forumlarda dua bölümleri var oraya da yazarsan daha çok dua alirsin

okudum allah kabul etsin inşallah, size de sabırlar versin annene uzun ömürler versin.

Allah rahmet eylesin canim. dua edin siz de bol bol, onun icin yapabileceginiz bir tek bu var cunku... Olum acisini bir nebze katlanilir kilan ahiret inanci bence, mekani cennet olsun

Ben babamla vedalaşamadım bile, hamileyim diye durumunun ciddiyetini benden sakladılar, yoğun bakımda yanına sokmadılar, babam öldüğünde 9 aydır babamı görmüyodum zaten, batmanda yaşıyoruz çünkü, doğum için 1 martta ankaraya gittim baban yoğun bakımda dediler 4 martta vefat etti, 10 Nisanda da oğlum doğdu, oğluma sevinsem babama ihanet gibiydi babama yas tutsam oğluma ihanet gibiydi, kalbim ortadan ikiye çatlayacaktı, tansiyonum 15 16 lardan düşmedi acillerden geri gelemedik, bebeğime emiyo diye hastanelerde süründü benimle, Allah dağa taşa vermişte ölüm acısını, taşlar çatlamış, insan çatlamıyor, yeniliyor içiliyor yaşanıyor da. ..

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
bu saatten sonra yapılacak tek bir şey var o da dua etmek...
anneannenizin ruhuna ancak dualar ulaşacak, en çok duaya ihtiyacı var...
ağlamayın diyemem evet çok acı .. ancak ağlamak ne size ne anneannenize yaramayacak...

abdestinizi alın, sürekli okuyarak dualar gönderin...
sizde ferahlarsınız, anneanneniz de...

Rabbim mekanını cennet eylesin. Zor diyecek bir şey yok... Sık sık dua edin.

Benim de canım cananim dedem olmuştu 7 sene önce başta atamadım o acıyı içimden hâlâ da ruyalarimda canımı içi seni çook iyi anlıyor ve sabırlar diliyorum..

Allah rahmet eylesin.Basiniz sagolsun benide anneannem buyuttu dogdugumdan beri bizle yasiyor.Neler hissettiginizi cok iyi anliyorum.Allah hepinize sabir versin.Butun dualarim siz ve anneannenizle..

Başınız Sağolsun..bende 40 gün önce anneciğimi canımı ciğerimi kaybettim..
Anneanne acısıda zor tabi yaşadım biliyorum
ama anne acısının yanında çerez gibi kalır inan!
Allah sabır versin ölüm Allah ın emri ahh şu ayrılık olmasa

mekani cennet olsun...Allah rahmet eylesin.
sizi o kadar ii anliyorum ki...dayimi kaybettigimde aynu hisleri yasamistim . tam 6 sene oldu...bogazini keserek intihat etti. hala ruyamda gorurum bazen. bizimle yasadi ,ogretmen oldu ,beraber gulduk ,uzulduk ve evlendi... sonuc bu. dedem gitti pesinden acisina dayanamadi. agacin yapraklari gibi tek tek eksildik.

Sevdigi biri ölünce, insanın içinde
kırk bir tane mum yanarmış. Sonraki
her gün bir mum söner, kırkıncı gün
son kalan mum ise ömür boyu
yanarmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…