Ben anneannemi kaybedeli 5 yıl olacak felçlik geçirdi 15 yıl felçti şeker hastası, kalbi vardı, kolesterolü, son yıllarda yüzüne tüp patladı yoğun bakımlarda kaldı en son şeker yarasına tutuldu son 3 ay canımdan can gitti nasıl dua etmeliydim Allah ım daha fazla acı çekmeden al yanına mı yoksa Rabbim nenemi bağışla acısını dindir diye mi evet çok zor ben 3 yıl eve adım atamadım baktığım her yerde, duyduğum her seste o vardı çok zorlandım kimseye anlatamadım çünkü annem kardeşim kuzenim aynı acı kimden yardım bekleyeceksin arkadaşlarıma anlattım başın sağolsun demekten öte boş boş gözlerine bakmaktan öte gidemedim şimdi unuttum mu hayır ama bi fayda vermek unutmak istiyorsan dua edebilirsin çok sonra öğrendim ben akıttığım her damla göz yaşının kabir azabı çektirdiğini toprakların bedenini sıktığını yani ben acımı hafifletiyorum sanırken aslında daha çok yakıyor muşum canını Rabbim mekanını cennet etsin tüm gelmiş geçmiş bütün merhum ve merhumelerin20 nisandan beri hastaydı yatağa bağlandı canım anneannem 1 aydır yatalaktı pamuklar gibi bakıldı annem cennetini yaptı sayesinde. 1 mayıs günü uyanmadı sol tarafına felç indi sağ eliyle hayalinde abdest alıyordu yatağında. Hemen kaldırdık acilde 1 gece bekledik sabaha kadar. Hiç inanmadım bizi bırakıp gideceğine. Hep yine uyanacak evimize gelecek cama tık tık yaparak beni çağıracak diye hayal kurdum. 7 Mayısa kadar yoğun bakımda kaldı her gün görmeye gittik. Bana son sözü "ben de" oldu. Seni seviyorum demiştim zar zor döküldü dudaklarından son sözü.
7 mayısta kalbi durdu 45 dakika müdahale ettiler kurtulamadı. Doktor bile ağladı bağımızın kuvvetini anlamıştı. Ben 20 yaşındayım 20 yıldır onunla aynı evde uyandım. Tek gün olmadı onsuz uyandığım. Şimdi bu eve nasıl sığarım, odasına girince kollarını açardı bize. Nasıl dayanılır. Ne zaman ağlamadan uyanacağım. Yaşayanlar atlatanlar bir şey söylesin dayanamıyorum. Yüreğim cayır cayır yanıyor mecazi anlamda değil fiziksel anlamda o ateşi hissediyorum.
Ne zaman huzur bulacağım. Birileri bir şeyler söylesin ne olur. Bu yazıyı her okuyan nuriye kızı güllü için bir fatiha okusun ne olur. Bana yardım edin ne zaman sığacağız bu odalara...
Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin.Başınız Sağolsun..bende 40 gün önce anneciğimi canımı ciğerimi kaybettim..
Anneanne acısıda zor tabi yaşadım biliyorum
ama anne acısının yanında çerez gibi kalır inan!
Allah sabır versin ölüm Allah ın emri ahh şu ayrılık olmasa
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah nuriye kızı güllü i,çin fatihamızı Rabbim kabul etsin....muhakkak için soğuyacak ,içinin yangının geçmediği iki acı varmış biri evlat biri kardeş acısıymış onlarda bile zamanla soğurmuşsun..Rabbim anneanneni gerçek dünyaya çağırdı hepimizin gideceği tek yer..unutma yalan olan dünyada biz varız ,gerçek dünyada buluşmanız dileğimle.20 nisandan beri hastaydı yatağa bağlandı canım anneannem 1 aydır yatalaktı pamuklar gibi bakıldı annem cennetini yaptı sayesinde. 1 mayıs günü uyanmadı sol tarafına felç indi sağ eliyle hayalinde abdest alıyordu yatağında. Hemen kaldırdık acilde 1 gece bekledik sabaha kadar. Hiç inanmadım bizi bırakıp gideceğine. Hep yine uyanacak evimize gelecek cama tık tık yaparak beni çağıracak diye hayal kurdum. 7 Mayısa kadar yoğun bakımda kaldı her gün görmeye gittik. Bana son sözü "ben de" oldu. Seni seviyorum demiştim zar zor döküldü dudaklarından son sözü.
7 mayısta kalbi durdu 45 dakika müdahale ettiler kurtulamadı. Doktor bile ağladı bağımızın kuvvetini anlamıştı. Ben 20 yaşındayım 20 yıldır onunla aynı evde uyandım. Tek gün olmadı onsuz uyandığım. Şimdi bu eve nasıl sığarım, odasına girince kollarını açardı bize. Nasıl dayanılır. Ne zaman ağlamadan uyanacağım. Yaşayanlar atlatanlar bir şey söylesin dayanamıyorum. Yüreğim cayır cayır yanıyor mecazi anlamda değil fiziksel anlamda o ateşi hissediyorum.
Ne zaman huzur bulacağım. Birileri bir şeyler söylesin ne olur. Bu yazıyı her okuyan nuriye kızı güllü için bir fatiha okusun ne olur. Bana yardım edin ne zaman sığacağız bu odalara...