• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne

insan ırkının en yücesi, var olan her şeyden önemli, en özel insan. yanında olması kişiye verilebilecek en büyük hediyedir.

bu hayatta temiz olan ve hep temiz kalacak insanlardır, tüm anneler.

Üzerine Milyonlarca Parfüm de Sıksa, Kokusundan Tanıyacağımız Tek Varlık.. :16:

Son düzenleme:
Annedir yüreği fazla dayanamaz.
Herkes bıksa benden annem bana doymaz.
Öper besler beni unutur kalbinde.
Annem burda olsun bana bişey olmaz.

Hergün bakar bana kusurumu görmez.
Günler gece olsa o ışığı sönmez.
Ellerim büyüdü avuçlarında.
Bir tek annem olsun bana bişey olmaz...

Onun gibi Anne olmayı istediğim tek kadın...

anne.. nasıl anlatıyımki annemi ? bir kaç cümle yetermi yetmez
karşılık beklemeden sever beni
1 pasta dilimi kaldıysa yok ben tokum sen ye kızım der halbuki onunda karnı açtır ama sırf ben doyayım diye öyle der
kurban olurum anneme
ben onsuz yapamam her gün allah a dua ediyorum onu alma yanımdan ben nefes aldıgım sürece
ne sevgili,ne kardeş ne baba kimse ama kimse tutamaz onun yerini
hasta oldugumda öf bile demeden bana bakan tek kişi
bu yaşıma kadar beni büyütüp her istediğimi alan
fedakar annem benim duygulandım ya nerden girdim bu konuya:43::43:

Son düzenleme:
ALLAHIMIN bütün insanlara verdiği en güzel hediye,en büyük koruyucu bir lafı sözü bile en büyük antidepresanlara taş çıkarıcı varlık
seni herkesten herşeyden koruyucağını bildiğin yegane destekcin ve dayanağın
sımsıcak bakış ve karşılıksız sevgi
ALLAH tan sonra karşılıksız seven tek insan hayatımızda ki
bir ağlasan seninle birlikte ağlayan,en güvendiğin sırrını herkesten fazla saklayabilicek yüce insan
anneeee
şefkatii ve sevgisi herkesinkinden sıcak canım annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çocukluğumdan beri geceleri bazen uyandıüımda yanına gidip nefes alıyor mu diye kontrol ettiğim canımmm:5:
ve yine çocukluğumdan beri ALLAHIM beni onsuz bırakma diye dua edişim beni annemden başkasına muhtac etme diye tek yalvarışımm
canımmm bitanemmm bebeğimmm benimmm
şuan bile duygulandım
şu hayatta en değer verdiklerimin başında gelen kişi
ALLAH,sevgilim ve annem sizi çok seviyorummmmmm
ALLAHIM iyiki senin gibi bir yaradanım var seni çok seviyorum:16:
annecimm iyiki varsın ve iyiy ki senin gibi bir anneye sahibim iyiki benim annemsin ve hep kal benimle inşallah seni çok seviyorum melek annem:5:
ve aşkım herşeye rağmen iyi ki aşkımsın ve ben seni çok seviyorummm ALLAHIM sana ve annecime uzun ömür versin inşallah aminn
senii çokkkkkkkkkkkkk seviyorummm:5:

Son düzenleme:
bu kutsal kelimeyi tanımlaya ne dil yeter ne kelime nede bunun için bir lisan...anne canımın canı,hayatım,varolma sebebim,başım ağrıyor dediği zamanlarda deli olduğum,hasta olmasına dayanamadığım,ona hiç bir kötü yada acı kelimeleri yakıştıramadığım,yaşadığım herşeyde ruhen bedenen yanımda olduğunu bildiğim tek varlık ,tek melek,tek kutsal insan diyebilirim.rabbim anneliği her kadına en kutsal lütuf gördüğü için her gün şükrediyorum.iyi annem var ,iyiki annelik var,inşallah bende anne olacağım bir gün.:emir_bebek::17:

evimizi sıcacık bir yuvaya dönüştüren, sorunları çözen, sonsuz sevgisi ve şefkati ile benim birtanem o :16::16::16:

olmazsa olmazım..tamım tamamımmm..cook seviyorum herşeyilee zaten nasıl sevilmez ki mükkemell bi insann güzel gözlerinne ölürüm annemiinn..uzun sağlıklı ömürler versin Allah'ım..cannımmınn içi..

Back