Aaa bilmiyordum araştırayım.Kanser hastalarına da iyi geliyor sanırım oraya da bağış oluyorsa aklınızda olsun
Ne olduğunu bilmiyorum acikcasi.Süt kardeş olayına inancınız var mı
Evlenirse ne oluyor peki ? Bilmediğim için soruyorum yasak mı hastalık mı oluyorBence bu çok yanlş.. Belki sütünüzü içen çocuk szn çocuğunuzun eşi olacak.. süt kardeşler evlenemez ki..
Dinen nikah düşmez alintiladim kusura bakmaEvlenirse ne oluyor peki ? Bilmediğim için soruyorum yasak mı hastalık mı oluyor
O zaman duyurumu kız bebek olarak değiştiririm.Bence bu çok yanlş.. Belki sütünüzü içen çocuk szn çocuğunuzun eşi olacak.. süt kardeşler evlenemez ki..
Hayır yani dine girmek istemiyorum ama açklamanın başka çaresi yok. Kuranda nisa suresinin 23. Ayetinde de geçiyor öz kardeş gibi olunuyor tek kadından süt içmek bu yüzden yasaklandı.. Haram kılındı..Evlenirse ne oluyor peki ? Bilmediğim için soruyorum yasak mı hastalık mı oluyor
Bence o sütleri ya çoçuğuna ver ya da bilemiyorum at diyeceğim.O zaman duyurumu kız bebek olarak değiştiririm.
Yok canım ne kusuru teşekkürlerDinen nikah düşmez alintiladim kusura bakma
Anladım sadece dini yönden bi engel hastalık falan yokHayır yani dine girmek istemiyorum ama açklamanın başka çaresi yok. Kuranda nisa suresinin 23. Ayetinde de geçiyor öz kardeş gibi olunuyor tek kadından süt içmek bu yüzden yasaklandı.. Haram kılındı..
Yok artıkYoğurt yap mesela anne sütünden yoğurt yapılıyor ve yoğurdu bebene yedir..
Evet canım. Öz kardeş gibi olunuyor işte..Anladım sadece dini yönden bi engel hastalık falan yok
Ay hakkaten yapılıyormuş dalga geciyorsun sanmıştımYoğurt yap mesela anne sütünden yoğurt yapılıyor ve yoğurdu bebene yedir..
Kz yok nye dalga geçimAy hakkaten yapılıyormuş dalga geciyorsun sanmıştım