Anne sütü bağışı

Maalesef bebeğim 43gundur kuvözde. Uzun süre 3mL -5mL sutlerle beslendi. Dolayısıyla buzluk sütle doldu. En kötü atacağım napayım.
Geçmiş olsn canım. Erken doğum mu oldu ?

Çok teşekkür ederim. Evet 31 haftalık doğdu. Ama önümüzdeki hafta taburcu oluyoruz inşallah🙏🙏🙃🙃
Oy maşaALLAH benim bebeğim de 33 haftalık doğdu. Yaşadığın duyguyu biliyorum.. 😍 Sütünün yetmesi çoķ güzel .. Benim sütüm bebeğime yetmiyordu mecbur devam sütü de kullandım.. sütler zamanları dolana kadar kalsın canım lazım olur belki .. Sağlıkla büyüsün prenses 😍😍

Oy maşaALLAH benim bebeğim de 33 haftalık doğdu. Yaşadığın duyguyu biliyorum.. 😍 Sütünün yetmesi çoķ güzel .. Benim sütüm bebeğime yetmiyordu mecbur devam sütü de kullandım.. sütler zamanları dolana kadar kalsın canım lazım olur belki .. Sağlıkla büyüsün prenses 😍😍
Cokkkkk teşekkür ederim canım. Prematüre annesini en iyi prematüre annesi anlar♥️♥️

Cokkkkk teşekkür ederim canım. Prematüre annesini en iyi prematüre annesi anlar♥♥
Evet .. minicik bir CAN alacaksn kucağına.. Belki bir oyuncak bebek büyüklüğünde.. ama sevgisi dağlar kadar. Sonra bir bakacaksn sevginle kocaman olmuş o minik can.. 😍 Rabbim bağışlasn İnşaALLAH.. 🤲😍😍

O zaman duyurumu kız bebek olarak değiştiririm.
Ben şey duymuştum bide, süt 7 nesil aşağı inermiş. Yani sizin kızınızın çocugu ile sütünüzü içen diğer kızın çocuguna da nikah düşmezmiş.oyüzden süt anne olayına tehlikeli derler hep bizde. Ama doğru mudur, dinde böyle bişey var mı bilmiyorum açıkçası.

Yoğurt yap mesela anne sütünden yoğurt yapılıyor ve yoğurdu bebene yedir..
Anne sütü ısıtılması uygun değil o yüzden anne sütünden yoğurt yapmak yanlış bir uygulamaymış

Anne sütü ısıtılması uygun değil o yüzden anne sütünden yoğurt yapmak yanlış bir uygulamaymış
Orasını ben bilmem ben sadece gördüğümü söyyedim araştrmadım. İyi günler 🤗

Ben şey duymuştum bide, süt 7 nesil aşağı inermiş. Yani sizin kızınızın çocugu ile sütünüzü içen diğer kızın çocuguna da nikah düşmezmiş.oyüzden süt anne olayına tehlikeli derler hep bizde. Ama doğru mudur, dinde böyle bişey var mı bilmiyorum açıkçası.
Süt kardeş olayı kuranda geçiyor var ..

Derin dondurucuda 6-8 aya kadar saklanabiliyor. Bu alternatif olsun diye söylüyorum. Yoğurt yapıp bebeğinize o şekilde de verebilirsiniz.
Süt kardeş olayına dikkat edin yani sütü kimim içtiğinden emin olun. Hem dinen hem de hukuken nikah düşmez. Yani resmi nikah da yapamazlar. Benim süt kardeşlerim var öz kardeş hukmundeler

Sütünüzü içen bir kimse sizin süt çocuğunuz olur dolayısı ile bütün çocuklarınızla kardeş olur. Kız ya da erkek olması önemli degil, cunku bundan sonra dogan erkek cocugunuz ile de kardes olur. Tanıdık birine verin ki kafanız rahat olsun🌹

X