Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oy maşaALLAH benim bebeğim de 33 haftalık doğdu. Yaşadığın duyguyu biliyorum.. Sütünün yetmesi çoķ güzel .. Benim sütüm bebeğime yetmiyordu mecbur devam sütü de kullandım.. sütler zamanları dolana kadar kalsın canım lazım olur belki .. Sağlıkla büyüsün prenses
Oy maşaALLAH benim bebeğim de 33 haftalık doğdu. Yaşadığın duyguyu biliyorum.. Sütünün yetmesi çoķ güzel .. Benim sütüm bebeğime yetmiyordu mecbur devam sütü de kullandım.. sütler zamanları dolana kadar kalsın canım lazım olur belki .. Sağlıkla büyüsün prenses
Evet .. minicik bir CAN alacaksn kucağına.. Belki bir oyuncak bebek büyüklüğünde.. ama sevgisi dağlar kadar. Sonra bir bakacaksn sevginle kocaman olmuş o minik can.. Rabbim bağışlasn İnşaALLAH..
Ben şey duymuştum bide, süt 7 nesil aşağı inermiş. Yani sizin kızınızın çocugu ile sütünüzü içen diğer kızın çocuguna da nikah düşmezmiş.oyüzden süt anne olayına tehlikeli derler hep bizde. Ama doğru mudur, dinde böyle bişey var mı bilmiyorum açıkçası.
Ben şey duymuştum bide, süt 7 nesil aşağı inermiş. Yani sizin kızınızın çocugu ile sütünüzü içen diğer kızın çocuguna da nikah düşmezmiş.oyüzden süt anne olayına tehlikeli derler hep bizde. Ama doğru mudur, dinde böyle bişey var mı bilmiyorum açıkçası.
Derin dondurucuda 6-8 aya kadar saklanabiliyor. Bu alternatif olsun diye söylüyorum. Yoğurt yapıp bebeğinize o şekilde de verebilirsiniz.
Süt kardeş olayına dikkat edin yani sütü kimim içtiğinden emin olun. Hem dinen hem de hukuken nikah düşmez. Yani resmi nikah da yapamazlar. Benim süt kardeşlerim var öz kardeş hukmundeler
Sütünüzü içen bir kimse sizin süt çocuğunuz olur dolayısı ile bütün çocuklarınızla kardeş olur. Kız ya da erkek olması önemli degil, cunku bundan sonra dogan erkek cocugunuz ile de kardes olur. Tanıdık birine verin ki kafanız rahat olsun