Maalesef bebeğim 43gundur kuvözde. Uzun süre 3mL -5mL sutlerle beslendi. Dolayısıyla buzluk sütle doldu. En kötü atacağım napayım.Bence o sütleri ya çoçuğuna ver ya da bilemiyorum at diyeceğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef bebeğim 43gundur kuvözde. Uzun süre 3mL -5mL sutlerle beslendi. Dolayısıyla buzluk sütle doldu. En kötü atacağım napayım.Bence o sütleri ya çoçuğuna ver ya da bilemiyorum at diyeceğim.
Geçmiş olsn canım. Erken doğum mu oldu ?Maalesef bebeğim 43gundur kuvözde. Uzun süre 3mL -5mL sutlerle beslendi. Dolayısıyla buzluk sütle doldu. En kötü atacağım napayım.
Çok teşekkür ederim. Evet 31 haftalık doğdu. Ama önümüzdeki hafta taburcu oluyoruz inşallahGeçmiş olsn canım. Erken doğum mu oldu ?
Oy maşaALLAH benim bebeğim de 33 haftalık doğdu. Yaşadığın duyguyu biliyorum.. Sütünün yetmesi çoķ güzel .. Benim sütüm bebeğime yetmiyordu mecbur devam sütü de kullandım.. sütler zamanları dolana kadar kalsın canım lazım olur belki .. Sağlıkla büyüsün prensesÇok teşekkür ederim. Evet 31 haftalık doğdu. Ama önümüzdeki hafta taburcu oluyoruz inşallah
Cokkkkk teşekkür ederim canım. Prematüre annesini en iyi prematüre annesi anlarOy maşaALLAH benim bebeğim de 33 haftalık doğdu. Yaşadığın duyguyu biliyorum.. Sütünün yetmesi çoķ güzel .. Benim sütüm bebeğime yetmiyordu mecbur devam sütü de kullandım.. sütler zamanları dolana kadar kalsın canım lazım olur belki .. Sağlıkla büyüsün prenses
Evet .. minicik bir CAN alacaksn kucağına.. Belki bir oyuncak bebek büyüklüğünde.. ama sevgisi dağlar kadar. Sonra bir bakacaksn sevginle kocaman olmuş o minik can.. Rabbim bağışlasn İnşaALLAH..Cokkkkk teşekkür ederim canım. Prematüre annesini en iyi prematüre annesi anlar♥♥
Sevindim :)Arkadaşlar yazımı kız bebek olarak değiştirdim☺ Ben açıkçası bu ayrıntıları bilmiyordum.
Ben şey duymuştum bide, süt 7 nesil aşağı inermiş. Yani sizin kızınızın çocugu ile sütünüzü içen diğer kızın çocuguna da nikah düşmezmiş.oyüzden süt anne olayına tehlikeli derler hep bizde. Ama doğru mudur, dinde böyle bişey var mı bilmiyorum açıkçası.O zaman duyurumu kız bebek olarak değiştiririm.
Anne sütü ısıtılması uygun değil o yüzden anne sütünden yoğurt yapmak yanlış bir uygulamaymışYoğurt yap mesela anne sütünden yoğurt yapılıyor ve yoğurdu bebene yedir..
Orasını ben bilmem ben sadece gördüğümü söyyedim araştrmadım. İyi günlerAnne sütü ısıtılması uygun değil o yüzden anne sütünden yoğurt yapmak yanlış bir uygulamaymış
Süt kardeş olayı kuranda geçiyor var ..Ben şey duymuştum bide, süt 7 nesil aşağı inermiş. Yani sizin kızınızın çocugu ile sütünüzü içen diğer kızın çocuguna da nikah düşmezmiş.oyüzden süt anne olayına tehlikeli derler hep bizde. Ama doğru mudur, dinde böyle bişey var mı bilmiyorum açıkçası.