anne seni çok seviyorum

sunacim

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
12
1
6
34
İstanbul
Benim annem bitane ama bildim bileli hep hasta icinde organ kalmadi pazartesi de ameliyat olucak yine ona bisey olur diye cok korkuyom onsuz olamam sanirim

Benim annem bitane ama bildim bileli hep hasta icinde organ kalmadi pazartesi de ameliyat olucak yine ona bisey olur diye cok korkuyom onsuz olamam sanirim

Geçmiş olsun canim, allah size ve sevdiklerinize bağışlasin. Bizi erken ayirdi birbirimizden. Üstelik ikisini birden, çocuk yasimizda... annenizin kıymetini bilin lütfen. Buna muhtac binlerce insan var

Canım Benim allahım şifa versin. Bol bol duacısıyız.Tez zamanda iyileşirde yavrularına kavuşur inşallah.Sıkma tatlı canını bol bol dua et rabbime allah size bağışlasın anneciğinizi ..

Canım çok çok geçmiş olsun. Zor bir ameliyat mı geçirecek? Rabbim çok büyük. Hiç ümidini kaybetme. Allah yardımcınız olsun inşallah.

Geçmiş olsun canim, allah size ve sevdiklerinize bağışlasin. Bizi erken ayirdi birbirimizden. Üstelik ikisini birden, çocuk yasimizda... annenizin kıymetini bilin lütfen. Buna muhtac binlerce insan var

Cok zor olmali üzüldüm...ne denir böyle bi durumda yeri doldurulamaz bi boşlukdur eminim

Allah acil şifalar versin,çok üzüldüm ben anneciğimi çok erken kaybettim. Allahım kimseyi annesiz bırakmasın annenize sarılın hep mutlu olun

Back