3 tane yavrucugum var ilk kizim oldugunda 20 yasindaydim ne oldugunu anlamadim ama cok neseli enerjik hayat gecirdik prensesimle kizim 3 yasinda oyun parklarindaki kayaklara cikamaz aglardi bende onunla cikardim birlikde sallanirdik top oynar ip atlar evcilik bile oynardim
babada tatil gunlerinde dahil olurdu bize cilgin 3lu olmusduk orman yuruyuslerine katilirdik hemen hemen her hafta sonu
eyyyy allahim sirtimizda cocuk onunla birlikde herseyi sil bastan yasadim diyebilirim kizken top patlasa uyanmayan ben onun gihhh sesine uyandim hayat onunla anlam kazandi anneme her kizdigimda benim hayatim ben yasarim diyen asi kiz nasilda degisti artik annemi daha iyi anliyordum kimseciklere kizmadan once iki kez dusunur olmusdum ya universite hayatim cikis saatine yakin gozlerim sinifin duvarinda asili saatte olurdu kresdeki bal bocugume biran once kavusmak icin
hayatim onunla yeniden renklendi canlandi hayecanlandi bence ayakbagi falan degil tamtersi renklendi huzurlandi 2.oglum geldiginde biraz olsun zorlandim ama daha 23 yasindaydim herkes bakicimisin ablalarimisin diiyordu bu cilgin kizi kim tutardi iki kucuk cocukmu hayirrrr hayirrrrr hergun bikmadan usanmadan iki cocukla gezdim cok enerjikdimmmm vizzz geliyordu kuzularimin aglamalari mizmizliklari ama kararliydim bu kadar yeterdi 30ma girip sakin huzurlu anne olucakdim artik gece uykusuz geceler olmuyacakdi artik benim afacanlarimda buyuyecekdi bende ogretmenligi bitirip is kadini olcakdim eeee sonuc 28de hamile kaldim 3..cuuumuz yola cikmisdi dunyanin en sakin bebegiydi uykusuz gece nedir bilmedim hastaliklari haric rabbim ozenip yaratmis sanki kuzumu tum sakinligiyle guzelligiyle geldi kuzum hayatimiza evin balbocegi o simdi aksam olunca annem anne kokuyorsun dediginde tum stresim yorgunlugum geciyor varmi bunlardan tatlisi artik evimde beni dort gozle bekleyen ballarim var ablam bile beni menfaati icin severken su pis dunyada benim meleklerim karsiliksiz askla seviyor hicbir karsilik menfaat beklemeden grip oldugumda bile akan gozyaslarimin hesabini bile soruyorlar kim aglatti annecim seni diye birgun kayinpederim bagirdi bana diye buyuk kizimla oglum resmen taraf tuttular adama neler yaptilar annemize neden bagirdin diye onlar benim hayatta yaptigim en guzel sey aslada pisman degilim asklarim yolarkadaslarim canlarim iyiki vermis rabbim onlari bana iyikiiiiiii sukurler olsun rabbime bu melekleri bana verdigi icin