Benim annem calismazdi ama evde is vardir, yeri gelir konu komsuye daha cok deger veriridi, ortada yri geldi dislanarak büyüdüm.
Elimden geleni yapiyorum, benden cikanin en iyisini yapiyorum su an.
Arada bocaliyorum, kiza kizdigim zamanlar pesinden hemen hata yaptigimi haksiz oldugumu ama onu cok sevdigimi söylüyorum.
Yani annemi asil cocougum olunca tanidim, ne kadar bana karsi kayitsiz oldugumu, mal oldugumu gördüm.Kcaya verdi ve bittim sanki, böyleymis megersem yillarca fedakar cefakar annelik kategorisinde tutuyordu kendini foyasi simdi cikti ortaya.
Yemeyip yediren olabilirsin ama sevgi de baska birseydir. anneannemin yaninda beni bir hafta birakmistin dag basinda, bir sekilde yanina gelmistim cocuk halimle tek basina otobüse bindirmislerdi beni teyzemin yanindaydi iceri aglayarak gülmüslerdi bana ne var gibisine, cocuk aglamasi mi sacmaydi bir hafta yalnizdim ben nasil beni biraktin da kendin cocugunu düsünmeden teyzemlerle takiliyorsun. Beni alsan ne olurdu. Zaten ezik bir cocuktum.
Kafam cok karisik yaptigi seyler de cok, ama yapmadiklari artik gözüme batiyor.
Bir yanimi eksiltmis cünkü.
Neyse ne bilmiyorum aramdaki bag cok ciliz.
Iki cocuk annesiyim onlarin yanindan ayrilmiyorum. Arkalarinda hep anneri var, asla yalniz hissetmiyorlar biliyorum.