Anne olmayı istemek

Gkyzu371

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2024
184
109
18
Canım hanımlar 1 buçuk yıllık evliyim. Artık bebeğim olsun istiyorum Rabbimin izniyle kolaylıkla anne olurım inşallah umreye gidecek varsa aranızda rica etsem bana da dua edebilir misiniz
Haberlerde gördüm dün akşam 3 günlük bebeği çöpe atmışlar ona çok üzüldüm. İnsanlar istiyor olamıyor olan da çöpe atıyor herkesin imtihanı farklı demek ki.

Son düzenleme:
Sizin hamile kalamamak gibi bir sorununuz yok ki şu an. Neden konuyu farklı anlatıyorsunuz ?

8 Aralık 2024 konunuzda 1,5 yıllık evliliğinizin yarısında vajinismus sorunu ile uğraştığınızı ve eşinizin henüz çocuk istemediğini yazmış ve eşinizden habersiz nasıl gebe kalabileceğinizi sormuştunuz.

Eşiniz şu an çocuk istemediğini açıkça söylerken, neden eşinizin kararına saygı duymuyorsunuz ?

Siz neden eski konulara göre yorum yapıyorsunuz ? Araştırmak yormuyor mu? Kadın dua istemiş.Size ne yenisinden eskisinden.
Hafiye misiniz ? Uğraş mı arıyorsunuz gece gece !

Eşiniz fikrini değiştirdi mi?

İsteğinizi eşiniz işe paylaşın eğer gönlü varsa olur inşallah Allah isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın hepimize sağlıklı evlatlar hayırlı evlatlar nasip etsin

dua edin de olmuyorsa önce bir doktora gidin bir sıkıntı var mı yok mu öğrenin. varsa kimde ve tedavisine bakın. elinizden geleni önce bir yapın sonra dua edin bol bol.

Elbette dua çok önemli. 1,5 senedir deniyorsanız ve olmuyorsa mutlaka doktora gidin önce. Ben 2 sene denedim ve olmadı, doktorlara gitmeye başladım ve rahmimde şekil bozukluğu olduğunu öğrendim. Keşke demek anlamsız geliyor tabii ama keşke ilk evlendiğimde gitseymişim, rutin kontrollerimde baktırsaymışım diyorum. Ameliyat oldum ve iyileşmemin 5. ayında hamile kaldım. İnşallah Rabb’im aratmadan sağlıcakla ve hayırlısıyla gönlünüzdekini verir.

Siz neden eski konulara göre yorum yapıyorsunuz ? Araştırmak yormuyor mu? Kadın dua istemiş.Size ne yenisinden eskisinden.
Hafiye misiniz ? Uğraş mı arıyorsunuz gece gece !
Bir kadının eşi istemediği halde eşinden gizli hamile kalmaya çalışmasını doğru mu buluyorsunuz? Yanlışa yanlış diyemeyecek miyiz? Ay hadi inşallah kandır eşini gizlice hamile kal diyince oluyor mu? Ben inançlı değilim, inançlı bir üye gelip yazarsa sevinirim. Bu şekilde bu şartlarda edilen dua kabul oluyor mu?

Ne kadar tuhafsınız cidden gecenin o saatinde onunla mı ugrastınız Rabbimin izniyle zamanı gelince aratmadan olsun insallah bende pcos var.

Son düzenleme:
Hanımefendi,
bir kadın eşi istemeden “GİZLİCE” nasıl hamile kalabilir ? 10 sny üzeri bakışarak mı?

Amme hizmeti yapayım, üye eşinden habersiz prezervatifleri delmek istiyordu. Erkekler kadar kadınlarda hile yapabiliyor. Eşinin fikri değişmiştir olabilir, onu sordum ama cevap alamadım.
Her çocuk heyecanla beklendiği bir aileye gelmek ister, dünyaya getirirken seçim şansı sunmuyoruz ama hiç değilse şartları iyileştirebiliriz

Aradan 1 ay geçmiş belki konuşup ortak yolu bulmuşlardır dua istediğine göre, yoksa eşi istemeden tabiki olacak iş değil bu.

Adam istemiyorsa kendi korunsun, biz neden hep ilaclarin yan etkilerine maruz kaliyoruz fikrini degistirmistir belki, cok uzun sure olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…