Sizin hamile kalamamak gibi bir sorununuz yok ki şu an. Neden konuyu farklı anlatıyorsunuz ?Canım hanımlar 1 buçuk yıllık evliyim. Artık bebeğim olsun istiyorum Rabbimin izniyle kolaylıkla anne olurım inşallah umreye gidecek varsa aranızda rica etsem bana da dua edebilir misiniz --Nurten--
Haberlerde gördüm dün akşam 3 günlük bebeği çöpe atmışlar ona çok üzüldüm. İnsanlar istiyor olamıyor olan da çöpe atıyor herkesin imtihanı farklı demek ki.
Siz neden eski konulara göre yorum yapıyorsunuz ? Araştırmak yormuyor mu? Kadın dua istemiş.Size ne yenisinden eskisinden.Sizin hamile kalamamak gibi bir sorununuz yok ki şu an. Neden konuyu farklı anlatıyorsunuz ?
8 Aralık 2024 konunuzda 1,5 yıllık evliliğinizin yarısında vajinismus sorunu ile uğraştığınızı ve eşinizin henüz çocuk istemediğini yazmış ve eşinizden habersiz nasıl gebe kalabileceğinizi sormuştunuz.
Eşiniz şu an çocuk istemediğini açıkça söylerken, neden eşinizin kararına saygı duymuyorsunuz ?
Bir kadının eşi istemediği halde eşinden gizli hamile kalmaya çalışmasını doğru mu buluyorsunuz? Yanlışa yanlış diyemeyecek miyiz? Ay hadi inşallah kandır eşini gizlice hamile kal diyince oluyor mu? Ben inançlı değilim, inançlı bir üye gelip yazarsa sevinirim. Bu şekilde bu şartlarda edilen dua kabul oluyor mu?Siz neden eski konulara göre yorum yapıyorsunuz ? Araştırmak yormuyor mu? Kadın dua istemiş.Size ne yenisinden eskisinden.
Hafiye misiniz ? Uğraş mı arıyorsunuz gece gece !
umreye gidecek varsa aranızda rica etsem bana da dua
Ne kadar tuhafsınız cidden gecenin o saatinde onunla mı ugrastınız Rabbimin izniyle zamanı gelince aratmadan olsun insallah bende pcos var.Sizin hamile kalamamak gibi bir sorununuz yok ki şu an. Neden konuyu farklı anlatıyorsunuz ?
8 Aralık 2024 konunuzda 1,5 yıllık evliliğinizin yarısında vajinismus sorunu ile uğraştığınızı ve eşinizin henüz çocuk istemediğini yazmış ve eşinizden habersiz nasıl gebe kalabileceğinizi sormuştunuz.
Eşiniz şu an çocuk istemediğini açıkça söylerken, neden eşinizin kararına saygı duymuyorsunuz ?
Elbette olur yani öyle dedim ama herkesin duasına talibim tabikiUmreye gitmeyecek ama kalbi sizinkinden daha saf ve arınmış kişiler olmaz mı?
Hanımefendi,Bir kadının eşi istemediği halde eşinden gizli hamile kalmaya çalışmasını doğru mu buluyorsunuz? Yanlışa yanlış diyemeyecek miyiz? Ay hadi inşallah kandır eşini gizlice hamile kal diyince oluyor mu? Ben inançlı değilim, inançlı bir üye gelip yazarsa sevinirim. Bu şekilde bu şartlarda edilen dua kabul oluyor mu?
Kocası cocuk istemiyorsa zorla mı olmalı?Siz neden eski konulara göre yorum yapıyorsunuz ? Araştırmak yormuyor mu? Kadın dua istemiş.Size ne yenisinden eskisinden.
Hafiye misiniz ? Uğraş mı arıyorsunuz gece gece !
Sevisen ciftler hamile kalabiliyor. Mesela adama korundugunu iddia edip hamile kalmayi deneyebilir.Hanımefendi,
bir kadın eşi istemeden “GİZLİCE” nasıl hamile kalabilir ? 10 sny üzeri bakışarak mı?
Hanımefendi,
bir kadın eşi istemeden “GİZLİCE” nasıl hamile kalabilir ? 10 sny üzeri bakışarak mı?
Adam istemiyorsa kendi korunsun, biz neden hep ilaclarin yan etkilerine maruz kaliyoruzSizin hamile kalamamak gibi bir sorununuz yok ki şu an. Neden konuyu farklı anlatıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?