Gebeliğe Hazırlık Anne olmaya nasıl karar verdiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GoruyorsunuzMukemmel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
871
564
103
34
Sürpriz olarak hamile kalanlara değil de planlayarak isteyerek yapanlara soruyorum. Ben de evlenicem bu ay yakın zamanda bebek fikri düşünmüyorum ama ilerde ne zaman isteyeceğim ya da isteyecek miyim, hiç bir fikrim yok. Siz nasıl bir süreç geçirdiniz, nasıl sıcak baktınız, merak :)

Okul kariyer iş vs derken evlenmemde geç oldu,evliliğimin başından beri çocuk istedim ama tedirgindim(yeni sorumluluk bakabilecekmiyim iyi anne olabilecekmiyim bisürü kaygi) derken 1,5yil sonra hamile kaldım (kendiliğinden) ama düşükle sonuçlandı.onu kaybettigimde dünyam basima yıkıldı kaç gün kendime gelemedim ondan sonra anladım anne olmak istediğimi.ve elhamdülillah yine hamile kaldım şuan oğlum benimle ve inanılmaz güzel bir duygu (karnimdayken bile) Rabbim sağlıkla kucakladigim günleride göstersin insaALLAH az kaldı 💕🤲
Benim hikâyemde böyle 🤗

Ben evlenince akışına bırakmıştım ne zaman olursa olur diye, çünki hamile kalmak isteyen ,kalamayan, tedavilerle kalanlar o kadar çok var ki , ya bende de sorunlar olursa diye hiç ertelemedim korunmasız evlilik yaşadım, bence anne olmak her bi kadının hakkı, ben çok istiyorDum, şu an 2 çocuğum var şükür :KK200: :KK200:

Evlenince ikinizin birbirinize yettiği ama bir nefes olsun ikimize de benzeyen dediğiniz bir dönem oluyor. O zaman giriyor aklınıza bu fikir. Kimi 1 sene sonra o hisse giriyor kimi evlenir evlenmez. Evliliğin tempoauyla alakalı biraz da bence monotonsa şenlik diye isteyen de var. Amaan evlilik çok güzelmiş az tadını çıkaralım diye geç isteyende. O his gelince de her ay denemeler olmadıkça daha çok istemeler. Amaaa sakın sağa sola bebek düşündüğünü söyleme sen 2 ay hamile kalamasan sağ solun gözünde 2 sene gibi görünüyor sürekli dürtüklüyorlar strese sokuyorlar. Olana kadar bebek düşünüyoruz deme kimseye amaan diyim :KK43: :halay:

Evlenince ikinizin birbirinize yettiği ama bir nefes olsun ikimize de benzeyen dediğiniz bir dönem oluyor. O zaman giriyor aklınıza bu fikir. Kimi 1 sene sonra o hisse giriyor kimi evlenir evlenmez. Evliliğin tempoauyla alakalı biraz da bence monotonsa şenlik diye isteyen de var. Amaan evlilik çok güzelmiş az tadını çıkaralım diye geç isteyende. O his gelince de her ay denemeler olmadıkça daha çok istemeler. Amaaa sakın sağa sola bebek düşündüğünü söyleme sen 2 ay hamile kalamasan sağ solun gözünde 2 sene gibi görünüyor sürekli dürtüklüyorlar strese sokuyorlar. Olana kadar bebek düşünüyoruz deme kimseye amaan diyim :KK43: :halay:
Keisnşikle öyle hemen dedikodu çıkar olmuyo diye

Back