Kızlar merhabalar, eşimle ikimizde çocuk istiyoruz o da çocukları çok seviyor bende şimdiye kadar hep korunduk ama çocuğumuz olsun neşe katsın diye düşünüp karar verdik ve çocuk istiyoruz şu an. 15 Şubat Reglimin bitişi ve 16 Şubat Pazar akşamı korunmasız ilişkiye girdik ben heyecanlı olduğum için tabi internetten bazı şeyler araştırdım ama tutması için çok erken sanırım ben heyecandan biraz acele ediyor olabilirim. Kusma vb hamilelik belirtileri bekledim hatta olsun da istedim ama tabi yok 1 hafta sonra 23 Şubat Pazar akşamı tekrar korunmasız ilişkiye girdik hamilelik belirtilerinden hala olsun istiyorum ama yok eczaneden test aldım yaptım silik çizgi çıktı. Ama şöyle de bir şey var bundan daha önceki korunmalı ilişkilerimde bile bir kaç sefer şüphelenip test alıp yaptığımda onların da bir kaçında silik çizgi çıkmıştı. İnternetten araştırdığıma göre ilişkiden 2 hafta sonra belli olmaya başlıyormuş var olup olmadığı belirtiler vb. Ve de adet gecikmesinin ardından 14 gün geçmesi gerekiyormuş ama 14 gün de çok uzun bi süre ve de benim zaten adetlerim her ay düzensiz oluyor yani şu an bekleme içerisindeyiz herhangi bi hamilelik belirtisi şu an yok ama bir sonraki reglime kadar hamile olabilme ihtimalim tutma ihtimali hala var mı devam ediyor mu ediyor diye biliyorum