Anne olmaya karar verdim acil bakar mısınız lütfen?

adacelikk

M'❤️
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
65
12
3
24
Kızlar merhabalar, eşimle ikimizde çocuk istiyoruz o da çocukları çok seviyor bende şimdiye kadar hep korunduk ama çocuğumuz olsun neşe katsın diye düşünüp karar verdik ve çocuk istiyoruz şu an. 15 Şubat Reglimin bitişi ve 16 Şubat Pazar akşamı korunmasız ilişkiye girdik ben heyecanlı olduğum için tabi internetten bazı şeyler araştırdım ama tutması için çok erken sanırım ben heyecandan biraz acele ediyor olabilirim. Kusma vb hamilelik belirtileri bekledim hatta olsun da istedim ama tabi yok 1 hafta sonra 23 Şubat Pazar akşamı tekrar korunmasız ilişkiye girdik hamilelik belirtilerinden hala olsun istiyorum ama yok eczaneden test aldım yaptım silik çizgi çıktı. Ama şöyle de bir şey var bundan daha önceki korunmalı ilişkilerimde bile bir kaç sefer şüphelenip test alıp yaptığımda onların da bir kaçında silik çizgi çıkmıştı. İnternetten araştırdığıma göre ilişkiden 2 hafta sonra belli olmaya başlıyormuş var olup olmadığı belirtiler vb. Ve de adet gecikmesinin ardından 14 gün geçmesi gerekiyormuş ama 14 gün de çok uzun bi süre ve de benim zaten adetlerim her ay düzensiz oluyor yani şu an bekleme içerisindeyiz herhangi bi hamilelik belirtisi şu an yok ama bir sonraki reglime kadar hamile olabilme ihtimalim tutma ihtimali hala var mı devam ediyor mu ediyor diye biliyorum

Eklentiler

• IMG_3283.jpeg
    IMG_3283.jpeg
    271,6 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_3285.jpeg
    IMG_3285.jpeg
    198,3 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_3288.jpeg
    IMG_3288.jpeg
    528,4 KB · Görüntüleme: 57
Hayırlısı olsun ama daha sprem yumurtayı dollemeden kusma belirtisi nasıl görünsün. Bu arada regl bitimi hemen hamile kalan çok var bence stres yapmayin regl gecikmesini bekleyin.
Döllenme ilişkiden sonra ne zaman oluyor peki ona göre ne zaman başlar hamilelik belirtileri. Bir sonraki reglime kadar hala hamile olabilme ihtimalim var öyle değil mi

Döllenme ilişkiden sonra ne zaman oluyor peki ona göre ne zaman başlar hamilelik belirtileri. Bir sonraki reglime kadar hala hamile olabilme ihtimalim var öyle değil mi
Yumurtlama izi takip ederek ya da günaşırı ilişkiye girerek şansınızı yükseltebilirsiniz. En önemli faktör strestir ama siz doğal akisinda ilişkinizi yaşayın sonuç odaklı birliktelik yaşamayın. Her korunmasız ilişki gebelik getirebilir. Dollenmeye hazır yumurtaya bir sprem yetiyor sonuçta.

Diğer bir konu hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişir elbette ama ilk ilişkide döllenmiş de olsa 2 haftalık gebelikte belirti yaşayacağınızı düşünmüyorum diğer arkadaşlar da bilgi verir. Ben 8-10 gibi haftalarda hafif hafif bulantı yaşadım.

Merhaba heycanınızı anlıyorum fakar şunu kabul etmek lazım

1. Kusma herkeste olmuyor
2. Kasıkta ağrı herkeste olmuyor
3. Bulantı veya yerleşme kanaması herkeste olmuyorr olmuyorr bacımmm 😂

Hiç belirti yaşamadan sadece adetin gecikmesiyle bile öğrenebilirsin.

Hiç belirtisi olmadan hamile kalan çok kadın var. Sen sadece belirtilere odaklanmışsın kulağını bedenine bukadar verme olucağı varsa da sonra olmuyor. Çünkü beyin hep hamileyim buram ağıryomu ? Tuttu mu? Midem bulanacakmı ? Ben test yapim irdeliyim gibi düşüncelerle ilerleyince artık beden kabul etmiyo gebeliği. Rahat ol ilk denemen keyifli zaman geçirin özel alanınızda flört edin ! Eşinizle stresse girmeyin keyif alın ilişkide sonra görev olarak görmeye başlyo insan ve aşırı bir çöküş yaşamaya başlıyosun.. testlerin bu arada burdan bakınfa bana göre negatif sende nasıl gözüküyo bilmiyorum adeti beklemekte fayda var ve önceden bi test yaptırıp hormonlara baktırmayı da ihmal etmeyin

Yumurtlama izi takip ederek ya da günaşırı ilişkiye girerek şansınızı yükseltebilirsiniz. En önemli faktör strestir ama siz doğal akisinda ilişkinizi yaşayın sonuç odaklı birliktelik yaşamayın. Her korunmasız ilişki gebelik getirebilir. Dollenmeye hazır yumurtaya bir sprem yetiyor sonuçta.

Diğer bir konu hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişir elbette ama ilk ilişkide döllenmiş de olsa 2 haftalık gebelikte belirti yaşayacağınızı düşünmüyorum diğer arkadaşlar da bilgi verir. Ben 8-10 gibi haftalarda hafif hafif bulantı yaşadım.
İnternette ilişkiden 2 hafta sonra yazıyor araştırmıştım da çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bakalım bi sonraki regle kadar olur mu olmaz mı regl olursam ki zaten hiç olmamıştır

İnternette ilişkiden 2 hafta sonra yazıyor araştırmıştım da çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bakalım bi sonraki regle kadar olur mu olmaz mı regl olursam ki zaten hiç olmamıştır
Hangi ilişkide tuttuğunu bilmek zor sen bilirsin yine de ama regl beklemek en sağlıklısı hakkında hayırlısı olsun.

Ayda 1 yumurta atariz (bazen 2 olur oda ikiz olur ) buyumurta (genelde adetin 1. Gununden itibaren sayarak 14 gunde catlar daha dpgrusu dongu gununuzu ikiye bolun tam ortasinda catlar ) catladiginda 12-24 saat bir suremiz olur. Onceki iliskiden kalma canli sperm varsa(3-5 gun yasayabilir spermler eger esiniz saglikliysa) yada o ara iliskiye girilirse dollenme olur. Sonra tutunma falan derken bir sonraki adetin gecikmesini bekler ve test yaparsiniz. Geneli boyledir istisnalar haric. Adetleriniz duzensizse, yumurtlama belirtilerinizi hissedemiyorsaniz ovulasyon testi kullanin.
Not: dollenmeden bir hafta 10 gun kadar sonra tutunma olur hormon duzeyi ondan sonra yukselmeye baslar yani o zamana kadar testte belirtide cikmaz.

Ovulasyon testi ile yumurtlamanizi takip ederseniz yakalarsaniz o günu ve ertesj günu hamile kalirsiniz eger ikiniz de saglikli iseniz. Ama bence testiniz pozitif yarin tekrar deneyin :) erken gebelik testi ile

Ay sen ilişkinin ertesi günü test yapıp kusma belirtisi arıyorsun. Adet gününü beklemelisin. Çok heycanlısın.Rabbim heycanını hevesini söndürmeden kucağını doldursun.

Back