- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi Yudumluksevgi
-
Evet sorum bu kızlar. 23 yaşındayım ve hazır hissetmiyorum kendimi etrafimda ki insanlar bunu kendimde eksiklik olacak derece nitelendiriyorlar. Nasıl bir yol izlemeliyim tecrübeli olanlar yardımınıza ihtiyacım var....
Öncelikle cok kabasınız onu söylemeden geçemeyeceğim kusura bakmayın.ne kadar saçma sapan bir soru bu böyle?
"eksiklik" kelimesini tanımlayın lütfen bir önce
Kendinizi hazir hissetmeden de sakin cocuk yapmayin. Agir gelebilir cunku.Evet sorum bu kızlar. 23 yaşındayım ve hazır hissetmiyorum kendimi etrafimda ki insanlar bunu kendimde eksiklik olacak derece nitelendiriyorlar. Nasıl bir yol izlemeliyim tecrübeli olanlar yardımınıza ihtiyacım var....
Bence 23 yaşında zaten anne olmaya hazır olunmaz. Ha anne olunursa tamam halledilir, dünya yıkılacak değil ama hazırlıklı olunmuş olmaz. 23 yaşında insan artık çocuk değildir ama çocukluktan yeni çıkmış, ergenliğin çilelerini bitirmiş tam yaşamaya başlayacaktır. Biraz yaşadıktan sonra anne olmaya yavaş yavaş hazırlanılabilir.Evet sorum bu kızlar. 23 yaşındayım ve hazır hissetmiyorum kendimi etrafimda ki insanlar bunu kendimde eksiklik olacak derece nitelendiriyorlar. Nasıl bir yol izlemeliyim tecrübeli olanlar yardımınıza ihtiyacım var....
Haklısınız tesekkürKendinizi hazir hissetmeden de sakin cocuk yapmayin. Agir gelebilir cunku.
Kismet istediğim zaman olmazsa diye de düşünüyorum ama olmazsa da bisey kaybedeceğimi düşünmüyorum şahsenBence 23 yaşında zaten anne olmaya hazır olunmaz. Ha anne olunursa tamam halledilir, dünya yıkılacak değil ama hazırlıklı olunmuş olmaz. 23 yaşında insan artık çocuk değildir ama çocukluktan yeni çıkmış, ergenliğin çilelerini bitirmiş tam yaşamaya başlayacaktır. Biraz yaşadıktan sonra anne olmaya yavaş yavaş hazırlanılabilir.
Ama çoğu zaman annelik tam hazır olunan zamanda gelmiyor. Kısmet.
İstediğim zaman ya olmazsa diye düşünerek hemen çocuk yapmak gerekli olsaydı adet görür görmez denemeye başlamamız gerekirdi. İstediğimiz zaman olup olmaması ile erken yapmanın bir alakası yok. Allah sonuçta günah olmayan bir şey (bir kaç yıl beklemek) için neden bizi cezalandırsın?Haklısınız tesekkür
Kismet istediğim zaman olmazsa diye de düşünüyorum ama olmazsa da bisey kaybedeceğimi düşünmüyorum şahsen
Az önceki yorumumda ceza dan bahsetmiyorum sadece kısmet dedim ve önemsiz olduğunu soyledimİstediğim zaman ya olmazsa diye düşünerek hemen çocuk yapmak gerekli olsaydı adet görür görmez denemeye başlamamız gerekirdi. İstediğimiz zaman olup olmaması ile erken yapmanın bir alakası yok. Allah sonuçta günah olmayan bir şey (bir kaç yıl beklemek) için neden bizi cezalandırsın?
evlilili botunca olmuyordu bende takmıyordum.tüm aile arkadaş çevre ne zmn olcak fln diyordu tedavi gorcez fln diyordum.hep yarım bıraktım tedavileri.çok istekli değildim bende çocuk için. Sonra 6 yıl sonra hamile kaldım kendiliginden.bebgi 10 cu hafta da kalbi durdu malesef aldilar.ama tecrübem dayanarak şunu söyleyebilirim. Yok Ken o duyguyu yaşamadığımız ve nasıl bsy olduğunu bilmedigimizden aşırı bir istek olmuyor. Fakat hamile olduğunu öğrendiğin anda annelik duyguları hemen gelişiyor. Bunu farkettim.ve bebeğimi kaybettiğimde çok ağladımEvet sorum bu kızlar. 23 yaşındayım ve hazır hissetmiyorum kendimi etrafimda ki insanlar bunu kendimde eksiklik olacak derece nitelendiriyorlar. Nasıl bir yol izlemeliyim tecrübeli olanlar yardımınıza ihtiyacım var....
Bakın biz insanız. Evet annelik çok kutsal şöyle mükemmel böyle mükemmel. Bende bu yıl anne oldum ve inanır mısınız bebekleri çok sevmeme rağmen alışmak ve mükemmel duygular beslemek hiçte kolay olmadı. Hamileyken bile kendimi çok garipsedim, neden o herkesin hissettiği mükemmel annelik duygusu bana hala gelmemişti ve bebeğim doğduktan sonra da böyle hissettim. Sürekli kendimi suçladım evladımı sevmiyor muyum, kötü bir anne miyim diye.Evet sorum bu kızlar. 23 yaşındayım ve hazır hissetmiyorum kendimi etrafimda ki insanlar bunu kendimde eksiklik olacak derece nitelendiriyorlar. Nasıl bir yol izlemeliyim tecrübeli olanlar yardımınıza ihtiyacım var....
Öncelikle cok kabasınız onu söylemeden geçemeyeceğim kusura bakmayın.
Sorunuza cevap olarakta eksiklik dediğim ; hazir hissetmeme konusunda korkularımın bas gösterip üzerimde özgüven eksikliği hissetmem bunun ötesinde kadınlıkla alakası yok hiçbir kadın eksik değildir ister anne olsun ister anne olmasın. Annelik kadınlık değildir cünkü. Galiba yanlış anladınız içeriği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?