- 22 Mayıs 2017
- 426
- 256
- 18
- Konu Sahibi Yudumluksevgi
-
Evet evliyim. En güzelini yapmışsınızEvli misiniz ? Ben 23 yasinda fing fing geziyordum
Hazır olmama konusunda. Kendimde özgüven eksikliği oluştu acaba hiç mi hazır olamayacağım anlamında :)Adı üstünde HAZIR OLMAMAK. Daha neyin tavsiyesini verelim ki :)
Yapıyorum yapmasına. Büzmek isterdim İnan'ın hemde cok.Bu hayat senin.Etrafındakilere de ne yemek düşer söylemiyim.Eksiklik falan değil.Ne zaman hazır hissedersen o zaman yap bebek.Mutlu anne mutlu çocuk sonuçta.Millet ne meraklı herşeye karışmaya yahu.Ağızlarını bakliyat torbası gibi büzesim geliyor bazen.Aldırma sen "he" de geç bildiğini yap.
Evlenince herkes cocuk beklentisine giriyor. Hazir olmayan ise yadirganiyor evet. Su da ayri bir gercek ki hicbirzaman anne olmaya tam hazir olmuyorsunuz hamile iken bile. Fakat sizin icin cok erken ben emsal olamam belki 30 yasinda anne oldum. Ama 23 de cok erken hayatin farkli deneyimlerini tadin esinizle hayati paylasin sonra zaten yoklugunu hissedeceksiniz evladiniz.Evet evliyim. En güzelini yapmışsınız
Oğğğ ben o yaşta evliliğe hazır değildim. Kdın yollayan görücülere kapıyı gösteriyordum. Nitekim okudum ettim, geç evlendim. Çocuğu da 34 ümde yaptım.Evet sorum bu kızlar. 23 yaşındayım ve hazır hissetmiyorum kendimi etrafimda ki insanlar bunu kendimde eksiklik olacak derece nitelendiriyorlar. Nasıl bir yol izlemeliyim tecrübeli olanlar yardımınıza ihtiyacım var....
Etraftakilere göre bir kadının varoluş amacı evlenmek ve üremektir. Rica ediyorum takmayın. Herkes anaç olmayabilir. Çocukları sevmeyebilir. Kusur kabahat değil bunlar.Evet sorum bu kızlar. 23 yaşındayım ve hazır hissetmiyorum kendimi etrafimda ki insanlar bunu kendimde eksiklik olacak derece nitelendiriyorlar. Nasıl bir yol izlemeliyim tecrübeli olanlar yardımınıza ihtiyacım var....
Benim istediğimde tam olarak öyle hayati iki kişilik yaşayıp tadını çıkarmak.:))Evlenince herkes cocuk beklentisine giriyor. Hazir olmayan ise yadirganiyor evet. Su da ayri bir gercek ki hicbirzaman anne olmaya tam hazir olmuyorsunuz hamile iken bile. Fakat sizin icin cok erken ben emsal olamam belki 30 yasinda anne oldum. Ama 23 de cok erken hayatin farkli deneyimlerini tadin esinizle hayati paylasin sonra zaten yoklugunu hissedeceksiniz evladiniz.
Hazır olmama konusunda. Kendimde özgüven eksikliği oluştu acaba hiç mi hazır olamayacağım anlamında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?