Yumurtlama zamani derken anlayamadim ama duzei adet görüyorumGeçmiş olsun. Bende yumurtlama zamanı kanama oluyor sizde de varmı acaba
Ovülasyon zamanınddn bahsediyorum evet bende düzenli adet görüyorumYumurtlama zamani derken anlayamadim ama duzei adet görüyorum
Ovülasyon zamanınddn bahsediyorum evet bende düzenli adet görüyorumYumurtlama zamani derken anlayamadim ama duzei adet görüyorum
Canım sen bebeği tek başına yapmıyorsunki neden eşim iki senedir doktora gitmedi. Belkide seninle ilgili bütün döngüler normal. Sperm yumurtaya ulaşamıyor olabilir. İlk işiniz spermiogram testi olsun lütfen.İyi akşamlar herkese ben yeni katıldım 22 yaşımyım iki senedir evliyim bebek sahibi olmak istiyoruz iki senedir korumasız ilşkiye girmememize rağmen çocuğumuz olmuyor doktora gidiyorum yumurtalar hazır bu ay kesin diyor ama olmuyor lütfen önerileriniz varsa paylaşır mısınız veya aynı durumu yaşayanınız
Ayaklarini dikerek 1 saat falan bekle bide oyle dene canim birde aklindan cikar ne zaman oluruna biraktin o zaman olacaktir insallah
Orasi oyle tabi ama kalamiyor bu kiz bide oyle denemeli her sans kullanilmaliBenim ablam hemen kalkıp 5 dk sonra yıkandı hamile kaldı hemde tek denemeyle.
Olacağı varsa her türlü oluyor
Sabır.......
Orasi oyle tabi ama kalamiyor bu kiz bide oyle denemeli her sans kullanilmali
Ben seni hatırlıyorum Allah sabır versin inşallah evet olmayınca da olmuyor her nasip vaktine esirdir Allah büyüktür vardır Zamanı ümidinizi kesmeyinBende kalamıyorum kürtaj olduğumdan beri
Nasip olmayınca amuda kalksakda boş
Allah seni de sağlıkla kavuştursun
Ben seni hatırlıyorum Allah sabır versin inşallah evet olmayınca da olmuyor her nasip vaktine esirdir Allah büyüktür vardır Zamanı ümidinizi kesmeyin
Amin canım inşallah benimde bir kaybım var ama çok şükür Allah aratmadı ikisi de ilk deneme ile oldu Çok şükür
Şüphesiz öyledir olacağına varır ama iki sene boyunca olmayıncada insan herşeyi denemek zorunda kalıyorBenim ablam hemen kalkıp 5 dk sonra yıkandı hamile kaldı hemde tek denemeyle.
Olacağı varsa her türlü oluyor
Sabır.......
Allah yardımcun olsun canm tez zamanda şifaya kavuşup evlat sahibi olursun inşallahMaşallah Rabbim sağlıkla tamamına erdirsinzaten en zoru bekleme kısmı ama napalım hayırlısı Allah'tan O'na sığındık canım sağol
kürtaj sonrası 2 defa alttan baktırmıştım devlet hastanesinde bi sorun yok dediler ama bu sefer özele gittim burdaki doktorda
rahimde kireçlenme olmuş dedişimdide buna taktım neyin nesi bilmiyorum
kürtajdan dolayıdır dedi ama kimsede öyle bişey görmedim duymadım ...acaba bu yüzden mi kalamıyorum Allah hayra çıkarsın
Allah kuçağına almayı nasip etsin inşallahBen seni hatırlıyorum Allah sabır versin inşallah evet olmayınca da olmuyor her nasip vaktine esirdir Allah büyüktür vardır Zamanı ümidinizi kesmeyin
Amin canım inşallah benimde bir kaybım var ama çok şükür Allah aratmadı ikisi de ilk deneme ile oldu Çok şükür
Allah yardımcun olsun canm tez zamanda şifaya kavuşup evlat sahibi olursun inşallah
Şüphesiz öyledir olacağına varır ama iki sene boyunca olmayıncada insan herşeyi denemek zorunda kalıyor
Amin amin canim insallah rabbim sizlerede nasip etsin insallah tez zamanda kucaklarinizi doldursun insallahMaşallah Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin ♥ zaten en zoru bekleme kısmı ama napalım hayırlısı Allah'tan O'na sığındık canım sağol
kürtaj sonrası 2 defa alttan baktırmıştım devlet hastanesinde bi sorun yok dediler ama bu sefer özele gittim burdaki doktorda
rahimde kireçlenme olmuş dedişimdide buna taktım neyin nesi bilmiyorum
kürtajdan dolayıdır dedi ama kimsede öyle bişey görmedim duymadım ...acaba bu yüzden mi kalamıyorum Allah hayra çıkarsın
Amin insallah canım sagolasin Allah sizlere de nasip etsin insallah tez vakitteAllah kuçağına almayı nasip etsin inşallah
Amin amin canim insallah rabbim sizlerede nasip etsin insallah tez zamanda kucaklarinizi doldursun insallah
Hic oyle birsey duymadim hayatimdao ne demekmis oyle
Benimde ilk bebegim normal dogumla sonlandirildi sonrasinda kurtaj oldum anestezi ile kalan parcalar temizlendi sonrasinda adetim falan duzenliydi doktor 3 ay dedi biz 2 ay bekledik 2 adet gordum 3.sunu gormedim bence kurtajla alakasi yoktur vardir belki vakti daha...
Adetlerin nasil duzensizlik falan varmi?
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin canmYok canım çok şükür düzenli her ay ovulasyon testi kullanıyorum pik görüyorum pikten 15-16 gün sonra adet geliyo
Her kürtaj olan benim kadar beklemiyo☹
9,5 ay geçti ☹ nasip diyorum ama şu durumdan kaynaklı değildir inşallah....
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?