Gebeliğe Hazırlık Anne olmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen bebeği tek başına yapmıyorsunki neden eşim iki senedir doktora gitmedi. Belkide seninle ilgili bütün döngüler normal. Sperm yumurtaya ulaşamıyor olabilir. İlk işiniz spermiogram testi olsun lütfen.

Keşke ben de 22 yaşında olsam
Şükür ki 33 de anne oldum
İnanın Zerre takacak bişey yok
Genç anne olmak ister tabi insan da bari 25 e kadar takmayın olur Allahın izniyle

Ayaklarini dikerek 1 saat falan bekle bide oyle dene canim birde aklindan cikar ne zaman oluruna biraktin o zaman olacaktir insallah

Benim ablam hemen kalkıp 5 dk sonra yıkandı hamile kaldı hemde tek denemeyle.
Olacağı varsa her türlü oluyor
Sabır.......

Bende kalamıyorum kürtaj olduğumdan beri
Nasip olmayınca amuda kalksakda boş
Allah seni de sağlıkla kavuştursun
Ben seni hatırlıyorum Allah sabır versin inşallah evet olmayınca da olmuyor her nasip vaktine esirdir Allah büyüktür vardır Zamanı ümidinizi kesmeyin
Amin canım inşallah benimde bir kaybım var ama çok şükür Allah aratmadı ikisi de ilk deneme ile oldu Çok şükür

Maşallah Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin zaten en zoru bekleme kısmı ama napalım hayırlısı Allah'tan O'na sığındık canım sağol
kürtaj sonrası 2 defa alttan baktırmıştım devlet hastanesinde bi sorun yok dediler ama bu sefer özele gittim burdaki doktorda
rahimde kireçlenme olmuş dedi şimdide buna taktım neyin nesi bilmiyorum
kürtajdan dolayıdır dedi ama kimsede öyle bişey görmedim duymadım ...acaba bu yüzden mi kalamıyorum Allah hayra çıkarsın

Allah yardımcun olsun canm tez zamanda şifaya kavuşup evlat sahibi olursun inşallah

Allah kuçağına almayı nasip etsin inşallah

Amin amin canim insallah rabbim sizlerede nasip etsin insallah tez zamanda kucaklarinizi doldursun insallah
Hic oyle birsey duymadim hayatimda o ne demekmis oyle
Benimde ilk bebegim normal dogumla sonlandirildi sonrasinda kurtaj oldum anestezi ile kalan parcalar temizlendi sonrasinda adetim falan duzenliydi doktor 3 ay dedi biz 2 ay bekledik 2 adet gordum 3.sunu gormedim bence kurtajla alakasi yoktur vardir belki vakti daha...
Adetlerin nasil duzensizlik falan varmi?

Son düzenleme:

Yok canım çok şükür düzenli her ay ovulasyon testi kullanıyorum pik görüyorum pikten 15-16 gün sonra adet geliyo
Her kürtaj olan benim kadar beklemiyo☹
9,5 ay geçti ☹ nasip diyorum ama şu durumdan kaynaklı değildir inşallah....

İnşallah Rabbim gönlüne göre versin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…