Belkide esinizde problem vardir esiniz muayene oldumuİyi akşamlar herkese ben yeni katıldım 22 yaşımyım iki senedir evliyim bebek sahibi olmak istiyoruz iki senedir korumasız ilşkiye girmememize rağmen çocuğumuz olmuyor doktora gidiyorum yumurtalar hazır bu ay kesin diyor ama olmuyor lütfen önerileriniz varsa paylaşır mısınız veya aynı durumu yaşayanınız
Benimde yumurta normal gözüküyordu amh testim cok dusuk cikti amh testi yaptirin ve esinzde muayne olsunBelkide esinizde problem vardir esiniz muayene oldumu
Hayır eşim muyne olmadı henuz ama olacak bakalımBenimde yumurta normal gözüküyordu amh testim cok dusuk cikti amh testi yaptirin ve esinzde muayne olsun
Geçmiş olsun. Bende yumurtlama zamanı kanama oluyor sizde de varmı acabaBenimde yumurta normal gözüküyordu amh testim cok dusuk cikti amh testi yaptirin ve esinzde muayne olsun
HaklısınızDoktor bu ay olacak kesin nasıl diyebiliyor ?
Bu bebeği Allah veriyor haşa doktorlar değil
Tıpın bile açıklayamadığı şeyler var gebelikte Allah’ın mucizesidir bebek öyle doktorların demesiyle olmuyor
Eşinizde sorun olabilir bizim halkımızda direk kadına suç atmak işlerine geliyor çünkü erkek egemen bir ülkede erkekte problem olamaz
Size tek tavsiyem kafaya takmamanız ki zaten yaşınız küçük ne insanlar var 40 yaşında nasıl mücadele veriyor nasibiniz vaktiniz gelince Rabbim size de nasip eyler inşallah Allah isteyen dileyen herkese nasip eylesin sizi de içinden ayırmasın inşallah
Rahim filmi çektirmedimHormonlariniza bakildi mi? Onlar temizse rahim filmi cektirdiniz mi tupler tikali olabilir? Bunlarin hepsi normalse esiniz de sorun olabilir. Birde ikinizdede hersey guzel ona ragmen olmuyorsa ovulasyon testi ile yumurta takip edip oylede deneyebilirsin.
Eşiniz sperm testi yaptırmadan suçu tamamen kendinize yükleyip rahim filmi vs çektirmeyin önce sperm testini görün sonra gereken şeyleri elbette yaparsınızHaklısınız
Eşim yaptıracak ama konuşabileceği bir doktor bulursaEşiniz sperm testi yaptırmadan suçu tamamen kendinize yükleyip rahim filmi vs çektirmeyin önce sperm testini görün sonra gereken şeyleri elbette yaparsınız
İnşallah gönlüne göre olur herşeyEşim yaptıracak ama konuşabileceği bir doktor bulursayurtdışında yaşıyoruz ve dil tecrübemiz biraz az ama inşallah yaptıracak
Amin inşallah cümlemizinİnşallah gönlüne göre olur herşey
Ayaklarini dikerek 1 saat falan bekle bide oyle dene canim birde aklindan cikar ne zaman oluruna biraktin o zaman olacaktir insallahİyi akşamlar herkese ben yeni katıldım 22 yaşımyım iki senedir evliyim bebek sahibi olmak istiyoruz iki senedir korumasız ilşkiye girmememize rağmen çocuğumuz olmuyor doktora gidiyorum yumurtalar hazır bu ay kesin diyor ama olmuyor lütfen önerileriniz varsa paylaşır mısınız veya aynı durumu yaşayanınız
Teşekkür ederim canm, aklımdan çıkardım derken eşimin isteğini ve ailesinin baskısını görüyorum yine stres yapıyorumAyaklarini dikerek 1 saat falan bekle bide oyle dene canim birde aklindan cikar ne zaman oluruna biraktin o zaman olacaktir insallah
Sanki baskiyla olacak iş de bu insanlari gercekten anlamak zorrrrTeşekkür ederim canm, aklımdan çıkardım derken eşimin isteğini ve ailesinin baskısını görüyorum yine stres yapıyorum
Anne olnayı çok istiyorum evet daha 22 yaşındayım ama yurt dışındayım ve burda ailemden eşimden başka hiç kimsem yok çalışamıyorum iş tecrübem ve dil tecrübem yetersiz çoçuğumla burda daha iyi yapabilirim. Bana hayat olurValla ben bu işte master yapmiş biri olarak çocugun olsun istiyorsan ya korunacaksin ya da kesinlikle istemiyorum diyeceksin.
Cevremde kac hamile varsa böyle hamile kaldi. Şaka gibi ama gercek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?