Anne olmak istiyorum 2020😍

Tmm degerlendiricem 5 nisan son adet tarihim adet gunu 25 nisandi erken adet oluodum hefeslendim fos cikti iste belkide bi umudum vardir dedigin gibi pazartesi kan vercem hala koyi dewam edeerse ovu testi

Tmm degerlendiricem 5 nisan son adet tarihim adet gunu 25 nisandi erken adet oluodum hefeslendim fos cikti iste belkide bi umudum vardir dedigin gibi pazartesi kan vercem hala koyi dewam edeerse ovu testi
Aynen koyulaşmaya devam ederse kan verirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun insaallah

Bn delircem ya 27 de yumurtlama dediler 25 de adet gunumdu dun test yaptim gebelik yoktu bugun ovu testi yine bolee noluoooo

Eklentiler

• 20200506_151835.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 141
Bn delircem ya 27 de yumurtlama dediler 25 de adet gunumdu dun test yaptim gebelik yoktu bugun ovu testi yine bolee noluoooo
Canım benim hissetiğim senin adet günün 25 nisan değil ve 27 nisanda yumurtlamıssın, 27 nisanı birinci gün say ve 15. Gün gebelik testi yap henüz erken bence sen hamilesin

Canım benim hissetiğim senin adet günün 25 nisan değil ve 27 nisanda yumurtlamıssın, 27 nisanı birinci gün say ve 15. Gün gebelik testi yap henüz erken bence sen hamilesin ☺
Ayyy bilemiorumki bnde anlamadim 3 aydir erken geliodu bu ay cok gecikti herkez 27 de pik dedi bide 15 de instgramdakilerde ayni seyi soledi ve simdi hep bole cikio gebelik testi negatif dio kafam cok karisti bnm ya umarim hep koyu gider ve pazartesi gebelik gorurum ya

Canım 10 gün içinde iki kez yumurtlamazsın sanmıyorum ovulasyon testleri her gün koyulaşarak devam ediyorsa genelde gebelik diye okudum hep burda. Bence henüz erken oldugun için beta hcg yükselmemiş olabilir o yüzden testte cıkmıyo olabilir sabret pazartesiye kadar yapma test inşallah hamilesindir burda da bildirirsin

Insallah cnm bnm ts ederm bklicem zaten

Asıl yumurtlaman şuan olabilir benimde böyleydi ve ben bu piki değerlendirdim hamile kaldım sende değerlendirdiysen hamilelik yakındır..

Gebelik testim ne negatif ovulasyonlar da yeni iki tanesi pozitif yumurtluom demekki
Seninle benim aynı olmus bak bugünü değerlendir mutlaka 12 gün sonra erken gebelik testiyle bak yumurtan kesn seninde dollenecek bak gör ama mutlaka bugünü ve yarını değerlendir canım bn suan hamileyim

Seninle benim aynı olmus bak bugünü değerlendir mutlaka 12 gün sonra erken gebelik testiyle bak yumurtan kesn seninde dollenecek bak gör ama mutlaka bugünü ve yarını değerlendir canım bn suan hamileyim
Degerlendirdimde siliklesti baya hemde bnde biraktim belirtimde yok umutsuzum mutsuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…