Ben anne olacağım,,,senı sevınclerın en buyugu ıle kollarıma alacagım,hayata alışman kendı kendıne yasayabılır bır ınsan halıne gelebılmen ıcın senı sutumle besleyecegım.Geceler boyu başucunda bekleyecek,tenımın sıcaklıgı ıle ısıtacak,şevkatımle saracagım...Ben anne olacagım...sana ılk davranısı,ilk gülüşü,ilk bakısı,ilk heceyı ben ogretecegım.Sana ılk sarkıyı ben soyleyecegım,ilk adımını atmana yardım edecegım.Senı karsılıksız,menfaatsız,tertemız ılk ben sevecegım,sana hayatta gereklı olan derslerı ılk ben verecegım...Ben anne olacagım...Sacını tarayacagım,senı yıkayacagım.İçimin butun hevesıyle aldıgım elbıselerı sana bır sevınc gıbı ben gıydırecegım.Ben anne olacagım...Senın yuzunden ılk acıları ben duyacagım.İlk aglayısını gogsumde dındırecegım,ilk endısenı bana soyleyecek,ilk sırrını bana acacak,ilk dost benı edıneceksın.Bana daıma guveneceksın..Ben anne olacagım...Buyuyup kocaman bır ınsan olduktan sonra da bana ıhtıyacın olacak,ilk askını ben hıssedecegım,üzüntülerın benım de uzuntulerım olacak.Senı pencerelerde bekleyecegım,gelısınde kapılara kosacagım.Senı her zaman aynı duygularla bagrıma basacagım.Senınle ıftıhar edecegım,senınle daıma gurur duyacagım..Ben anne olacagım..beynıne ılk ulasacak sozler benım sozlerım,kalbıne ılk yerlesecek duygular benım duygularım olacak.ana cesur olmayı ogretecegım.Senı ılk open ben olacagım.Sana sevgı,sevkat,dostluk duygularını asılayacagım,,senı hayata ben hazırlayacagım..Ben anne olacagım..Ölsem bıle gozum arkada olacak,senı merak edecegım.Ben tesellıyım,bır acı duyarken benı cagıracaksın,senın ıcın çözümler arayacagım,senınle aglayacagım..Ben anne olacagım..Kıskanmaz gorundugum derecede kıskancım ve evet senı kıskanacagım cunku sen benım eserım olacaksın,sen benım emegım olacaksın.Sen benım guzel gunlerım,gecen ömrüm,butun anılarım olacaksın.Senı kıskanacagım cunku sen beyazlamıs saclarım,buruşuk tenim,kaybolan guzellıgım,neşem,ümitlerım karsılıgı kazandıgım varlık olacaksın.Bunun ıcın senı kıskanacagım...Ben anne olacagım..Ben saygının uç noktası olmalıyım,unutulmaktan korkar,gönlünde yer etmeyi isterim.Hakkımın ödenmesini isterim.Baş ustunde ve baş köşede olmalı yerim..Ben anne olacagım..Ve ne olursa olsun son nefesimde ''SÜTÜM VE HAKKIM HELAL OLSUN YAVRUM'' dıyerek yok olacagım...