• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne olmak istiyorsunuz?..çünkü..

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
evet bende bu sene anne olmayı gerçekten çok istiyorum malum dört yılı devirdik artık borclarımızda azalıyor sizlerde bebek istiyorsunuzdur anne olmak istemenizde en büyük etken neden nedir..?? mesela ben hayalini kurduğum herşeyi evladımla yaşamak ve tadamadığım annelik sevgini ona doyasıya yaşatmak istiyorum..öldüğüm zaman benimde annem böyle bir kadındı diyecek kadar onu çok sevmek istiyorum ya siz....? sizler neler yapmak istiyorsunuz..???? hasretini çektiğiniz şeyler neler..???

:emir_bebek::nazar:

benim hayalim bir an önce bebeğimin olmsı aynı senin gibi öldüdün zaman benim anem diyebilsin ah ne güzel düşüncesi

canim benim bende senin duygularini yasiyorum.evleneli 5 sene oldu..hic istemedim simdiye kadar ,cok delice istedigim zamani bekledim hep,ve suan öyle hissediyorum bende anne olayim diye dua ediyorum.tedavi oluyorum.

okadar sene istemezsen tabi küser bu bebisler,:1:ollsun hayirlisi.zor olan hersey daha tatlidir.

bugun bir adim daha attim bebegim icin histereskopi ameliyati oldum,hersey yolunda olmasina ragmen gebe kalamayinca dr um tavsiye etti,gebeligi kolaylastirsin diye.insallah faydasini görrüm anne olurum :49: tabiki isteyen herkes :)

kızlar 4-5 sene bebek yapmadan nsl durdunuz:)
ben 1 senelik evliyim acaba olsamı diyorummm tabi birazda kararsızlıklarım var ama en fazla 2 sene beklerim bebegim olmadan..ama 4-5 sene hayattaaaaa duramam bebeksiz:)

kızlar 4-5 sene bebek yapmadan nsl durdunuz:)
ben 1 senelik evliyim acaba olsamı diyorummm tabi birazda kararsızlıklarım var ama en fazla 2 sene beklerim bebegim olmadan..ama 4-5 sene hayattaaaaa duramam bebeksiz:)

maddi sıkıntı olunca canım istemesende durmak zorundasın bebişssizz....çünkü çocuk yapmak kolay ama geleceğini hazırlamakta bir nevi maddiyata dayalı..ailedende destek yoksa mecbur durumu toparlayana kadar bekledik biz...:31:

maddi sıkıntı olunca canım istemesende durmak zorundasın bebişssizz....çünkü çocuk yapmak kolay ama geleceğini hazırlamakta bir nevi maddiyata dayalı..ailedende destek yoksa mecbur durumu toparlayana kadar bekledik biz...:31:

haaaaaaaaaa ozaman ayrı cnmm:)
genelde 4-5 sene istemeyip neden diye sordugumda..gezmeye rahatlıga alıştım bebek zor geliyor giib açıklamalar yapıyorlarda..seninki farklı tabi:) ama şölede bşy var hani derler ya çocuk rıskı ile gelir o na çok inanıyorum..emin ol en zor anında bileee allahım kolaylıklar saglar:)

haaaaaaaaaa ozaman ayrı cnmm:)
genelde 4-5 sene istemeyip neden diye sordugumda..gezmeye rahatlıga alıştım bebek zor geliyor giib açıklamalar yapıyorlarda..seninki farklı tabi:) ama şölede bşy var hani derler ya çocuk rıskı ile gelir o na çok inanıyorum..emin ol en zor anında bileee allahım kolaylıklar saglar:)

evey onada inanırım benim bir çok arkadaşım bebişi olduktan sonra dahada toparlandı..inş bende bu sene istiyorum 5 senemde anne olurum inş tabi erken anne olmak kuzumun yanında geç durmak isterdim yaşlanınca ama maalesef olmayacak en az 25 yaş olacak evladımla yani o 25 yaşındayken ben 50 olacağım inş rabbim nasib ederse olsun oda fena değil..tabi 38 40 yaşında torunu olan komşum var imreniyor insan genç annanne tabi bize nasib olmayacak o ayrı..ama açıkcası evlenir evlenmezde bebek :emir_bebek: doğurmaktan korkuyor insan ...önce eşini iyi tanımalı...:97:​

öncelikle şunu söylym 18 yaşındayım nişanlıyım ve inşallahh mayıs ayında düğünüm olacak belki benim yaşımdaki kızlar okumayı meslek sahibi olmayı isteyenlerden ama ben bi türlü öyle olamadım hep evlilik aile hayatı hayalleri kurdum ve çok şkr Rabb'm bana hayırlısıyla verdi .. En büyük diğer hayalim ise bebek sahibi olmak .. çok istiyorum çünkü o annelik hissini tatmak istiyorum .. o cici bici kıyafetler ayakkabılar görünce içim gidiyo .. hepsini almak istiyorum .. karnım şişsin göbeğimi saklamak gibi bi derdim olmasın çünkü içinde bebeğim olsun istiyürum .. bu yüzden Bİ BEBEK iSTİYORUM .. :34:

Ben anne olacağım,,,senı sevınclerın en buyugu ıle kollarıma alacagım,hayata alışman kendı kendıne yasayabılır bır ınsan halıne gelebılmen ıcın senı sutumle besleyecegım.Geceler boyu başucunda bekleyecek,tenımın sıcaklıgı ıle ısıtacak,şevkatımle saracagım...Ben anne olacagım...sana ılk davranısı,ilk gülüşü,ilk bakısı,ilk heceyı ben ogretecegım.Sana ılk sarkıyı ben soyleyecegım,ilk adımını atmana yardım edecegım.Senı karsılıksız,menfaatsız,tertemız ılk ben sevecegım,sana hayatta gereklı olan derslerı ılk ben verecegım...Ben anne olacagım...Sacını tarayacagım,senı yıkayacagım.İçimin butun hevesıyle aldıgım elbıselerı sana bır sevınc gıbı ben gıydırecegım.Ben anne olacagım...Senın yuzunden ılk acıları ben duyacagım.İlk aglayısını gogsumde dındırecegım,ilk endısenı bana soyleyecek,ilk sırrını bana acacak,ilk dost benı edıneceksın.Bana daıma guveneceksın..Ben anne olacagım...Buyuyup kocaman bır ınsan olduktan sonra da bana ıhtıyacın olacak,ilk askını ben hıssedecegım,üzüntülerın benım de uzuntulerım olacak.Senı pencerelerde bekleyecegım,gelısınde kapılara kosacagım.Senı her zaman aynı duygularla bagrıma basacagım.Senınle ıftıhar edecegım,senınle daıma gurur duyacagım..Ben anne olacagım..beynıne ılk ulasacak sozler benım sozlerım,kalbıne ılk yerlesecek duygular benım duygularım olacak.ana cesur olmayı ogretecegım.Senı ılk open ben olacagım.Sana sevgı,sevkat,dostluk duygularını asılayacagım,,senı hayata ben hazırlayacagım..Ben anne olacagım..Ölsem bıle gozum arkada olacak,senı merak edecegım.Ben tesellıyım,bır acı duyarken benı cagıracaksın,senın ıcın çözümler arayacagım,senınle aglayacagım..Ben anne olacagım..Kıskanmaz gorundugum derecede kıskancım ve evet senı kıskanacagım cunku sen benım eserım olacaksın,sen benım emegım olacaksın.Sen benım guzel gunlerım,gecen ömrüm,butun anılarım olacaksın.Senı kıskanacagım cunku sen beyazlamıs saclarım,buruşuk tenim,kaybolan guzellıgım,neşem,ümitlerım karsılıgı kazandıgım varlık olacaksın.Bunun ıcın senı kıskanacagım...Ben anne olacagım..Ben saygının uç noktası olmalıyım,unutulmaktan korkar,gönlünde yer etmeyi isterim.Hakkımın ödenmesini isterim.Baş ustunde ve baş köşede olmalı yerim..Ben anne olacagım..Ve ne olursa olsun son nefesimde ''SÜTÜM VE HAKKIM HELAL OLSUN YAVRUM'' dıyerek yok olacagım...

allahıma şükürler olsun ki bu konuyu açan kişi olarak evliliğime 5 yılıma girmek üzereyken bebek sahibi olacağım,çok erteledim zaman koydum araya bayağı ama iyiki böyle oldu..içimde hiçbişey ukte kalmadan bebek sahibi olmak için gün saymadan Allahım nasib etti...dünyanın en güzel şeyi içinde bir canlının canından bir parçanın olması..pıtpıtlarını daha 2 haftadır duymaya başladığım oğlum inş şubat 2012 de kollarımda..allahım nasib ederse..şimdi ona iyi bir anne olmak ve iyi yetiştirebilmekten başka endişem yok..doğumdan çok korkuyorum bunu ilkkez yaşayacağım ama inş bi sorun olmaz sağ sağlim evladıma kavuşurum..allahım pişman etmesin..allahım evladlarımızın acısını göstermesin..ve dileğim tüm zamanında bi evlad için gecelerce göz yaşı dökenlerinde Rabbim kollarını boş bırakmasın...kendim gibi hamile :49: adaşlarıma kolay doğumlar dilerim..lütfen sizde duygularınızı yazın...

:71::71::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

:79::79::79::79:

slmmm

1.5 senedir anne olmaya çalışıyorm ama maalesef bi sonuç alamadım...tedavi gördüm herşey de normal neyse kısmet işi...ben ailemden uzakda yaşıyorum ve kendimi yalnız hissediyom eşimle aram cokk iyi ama cok calışıyo.....bebek hasreti gitikce büyüyor...bütün arkadaşlarım hamile...alalh bana sabır versin....

iyi akşamlar

canım çok güzel ifade etmişsin.Evet bizde 3. senemizdeyiz artık bir meleğimiz olsun istiyoruz.
Bu 3. ayımız bakalım hayırlısıya bekliyoruz bebeğimizi :):49:

Back