- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
maalesef henüz bir şey yok. ailevi sağlıksal problemlerden dolayı pek vakit olmuyor o şeylereSelaaaaaam kizlaar.. ne var ne yok... Varmı yenilik? Yeni haberler? İnshaAllah pozitif sonuçlar
@Feslegeen @Mavi askkk @sonsuzaskk @tiniminihaniim @Teach_ @pembelikedis @Elagozluprenses @Pandolfini @Mystery888 @Emine1990 @EfsanemineDua4614 @A R Y A @orjinal19 @Ayla Dikmen @melonichka @Mavili Mavili Mor Cicek @mathilda Noisy Girl @alexeyevna Ayca_06 @bigbobblelove @bakbudaatkafasi @Eriss @Melekkmelek @MayaOn @selcanevrenn20 @nedesemkipek @Umuthepvar45 S S_h_a @Elizabeth1 @dceke
Ayy inşallah inşallah hepimizin inşallahAllahim tez vakitte kucağını doldurur ins :)
Elbette canım çok doğru düşünmüşsün.. herşeyin zamanı var birdahaki ay olur İnshaAllah.. Rabbim hayırlısıyla versinmaalesef henüz bir şey yok. ailevi sağlıksal problemlerden dolayı pek vakit olmuyor o şeylererabbim doğru zamanda nasip etsin ne diyim vardır bir bildiği diyorum. rabbim isteyen herkese nasip etsin bir an önce inşallaaah
Dua4614 canım noldu naptın bugün test yaptinmi ?
Yaptım canım üstten alta doğru ilk cuma cumartesi sora pazar pazartesi 2 kez yaptım ya bu siteyi daha çözemedim o yüzden böyle ayrı ayrı yapıyorum benim yumurtlama tam olmamış şimdi anlamadım ben bugün yaptım çok silik çıktıDua4614 canım noldu naptın bugün test yaptinmi ?
Yok canım henüz pik olmamış ama sonuçta koyulaşma var . En üstteki yenisi sanırım degilmi? Eğer yapabilirsn vaktn varsa bunları deftere yapisitirip yanına tarihi ve saati yaz.. yoksa kafan karışir böyle.. birde şey hergün iki kez test yapmana gerek yok genelde pek birşey değişmiyor aynı gün.. boşa harcama testi yani.. ama hergün aynı saatte ve sıvı alımını 2 saat öncesinden keserek yap..Yaptım canım üstten alta doğru ilk cuma cumartesi sora pazar pazartesi 2 kez yaptım ya bu siteyi daha çözemedim o yüzden böyle ayrı ayrı yapıyorum benim yumurtlama tam olmamış şimdi anlamadım ben bugün yaptım çok silik çıktı
Tamam canım zaten ben tam bilmiyordum kafama göre yapıyordum gün içinde sadece ilk idrarla yapmıyordum bunlara dikkat edeyim . Koyu olan ilk ikisi cuma ve cumartesi gününe ait üstten alta doğru sonra pazarYok canım henüz pik olmamış ama sonuçta koyulaşma var . En üstteki yenisi sanırım degilmi? Eğer yapabilirsn vaktn varsa bunları deftere yapisitirip yanına tarihi ve saati yaz.. yoksa kafan karışir böyle.. birde şey hergün iki kez test yapmana gerek yok genelde pek birşey değişmiyor aynı gün.. boşa harcama testi yani.. ama hergün aynı saatte ve sıvı alımını 2 saat öncesinden keserek yap..
Bazen olur böyle . LH hormonu dalgası.. bir yüksek bir aşağıda olabiliyor.. sen devam et testlere.. en uygun zaman öğleden sonr 12 ve 17 arası birde akşam 20 ve 22..Tamam canım zaten ben tam bilmiyordum kafama göre yapıyordum gün içinde sadece ilk idrarla yapmıyordum bunlara dikkat edeyim . Koyu olan ilk ikisi cuma ve cumartesi gününe ait üstten alta doğru sonra pazar
Tamam canım çok teşekkür ederim bilgiler içinBazen olur böyle . LH hormonu dalgası.. bir yüksek bir aşağıda olabiliyor.. sen devam et testlere.. en uygun zaman öğleden sonr 12 ve 17 arası birde akşam 20 ve 22..
Nedemek rica ederimTamam canım çok teşekkür ederim bilgiler için
İki iğneli aşılama.olursa devlet ya da özel hastane farketmiyorBu arada tüp bebek raporu için özelde yaptırılan aşılamayı kabul etmiyorlar diye biliyorum devlet hastanesinde iki aşılama olmam gerekiyor diye biliyorum isterseniz araştırın
Bilmiyordum bilgilendirme için teşekkürler.İki iğneli aşılama.olursa devlet ya da özel hastane farketmiyor
Rica ederim tatlimBilmiyordum bilgilendirme için teşekkürler.
Ya bunu bende bu şekilde biliyordum hani her gün olursa sperm düşer vs diye geçen gün bir profesör bunu paylaşmış, şok oldum. Benimde sinde sperm hız sorunu var ama dün önceki gün bugün ve yarın deniycemHer gün degilde en fazla gün aşırı 1 var 1 gün boş. yada iki günde bir .. hergn olursa sperm kalitesi ve sayısı azalar.. hem çok stress olur hergün hergün ..yüksek şans için dedigm gunler en uygunu .. İnshaAllah Rabbim nasb etsin en kısa zamanda
İşte ne tam çok uzun ne tam hergün.. burdaki bahsedilen Aralık bence 1 gün var 1 yok yada 2 gün de 1.. bu bence en sağlamı.. ne hergün olmuş oluyor nede araya zaman giriyor.. nasib İnshaAllah hamiş olursin canımYa bunu bende bu şekilde biliyordum hani her gün olursa sperm düşer vs diye geçen gün bir profesör bunu paylaşmış, şok oldum. Benimde sinde sperm hız sorunu var ama dün önceki gün bugün ve yarın deniycembı bu kaldı denemedigim
Ayy evet oda doğru, ben iki günde bir denedim bir gündolu bir gün boş, birde peşpeşe deneylim dedimİşte ne tam çok uzun ne tam hergün.. burdaki bahsedilen Aralık bence 1 gün var 1 yok yada 2 gün de 1.. bu bence en sağlamı.. ne hergün olmuş oluyor nede araya zaman giriyor.. nasib İnshaAllah hamiş olursin canım
Hiç üzülme moralini bozma . İnşallah ve inşallah Allah'ın takdiri ile olur . Sizde eşiniz de asla moralinizi bozmayın . Üzüldüğünde sarılın boynuna inanıyorum çok az kaldı deyin , Allah sabrımızın karşılığını bir bebek ile taçlandıracak diyinBugün ben regl oldum takvimime göre 4 gün erken.bu ay da olmadı bir sonraki ay eşim işi nedeniyle evde olmayacak. Rabbime isyan etmiyorum asla hatta hayırlısını diyorum ama içten içe çok üzülüyorum. Bugün mesela eşime bu ay da olmadı dediğimde yüz ifadesini asla unutamam çok üzüldü üzüldün mü diye sorduğum da çok üzüldüm derken sesi titredi eşimi ilk defa bu şekilde gördüm… psikolojik olarak güçlü olmaya çalışıyorum ama olmuyor aşılama tedavisi olmak istiyorum tayine geldiğimiz ilde yapılmıyor çok arada kaldım yakın bir ile gidemiyoruz da… benim hikayem de böyle işte