- 2 Aralık 2017
- 2.742
- 3.947
- 32
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Merhaba kozalak macunu nedir ben de onu ilk kez duyuyorum, kronik öksürüğe de iyi geliyor mu acaba? Kullanımı falan nasıl?merhaba kozalak macununu ilk defa duyuyorum o ne işe yarıyor
bizim evde var öksürük için kullanıyoruz.
bende yeni tanıştım kozalağı çok uzun kaynatıp yaptıkları birşeymiş kronik öksürük için birşey diyemem denemedikMerhaba kozalak macunu nedir ben de onu ilk kez duyuyorum, kronik öksürüğe de iyi geliyor mu acaba? Kullanımı falan nasıl?
Ben ankara sehir hastanesine gittim. Ilaci bugun birakacak. Bakalim yan tesiri gecince gidip yaptirabiliriz. Soylememis urolojibdoktoruna boyle aşamadan gectigimizi.H
Hacettepede çekildim.cok az ağrım oldu canım anestesiz cekildimm. Şükür temizse çıktı. Eşim sperm testi de verdi şükür oda iyi çıktı. Doktora bı sorsaydiniz canım eşin icin
Ben hsg öncesinde majezik içtim doktor demişti.Ben ankara sehir hastanesine gittim. Ilaci bugun birakacak. Bakalim yan tesiri gecince gidip yaptirabiliriz. Soylememis urolojibdoktoruna boyle aşamadan gectigimizi.
Bizde spermi şehir Hastanesi'nde verdikBen ankara sehir hastanesine gittim. Ilaci bugun birakacak. Bakalim yan tesiri gecince gidip yaptirabiliriz. Soylememis urolojibdoktoruna boyle aşamadan gectigimizi.
bana doktorum birşey demedi ilaç ile ilgili pazartesi bende özelde anestezisiz çekilcem burda acımadı diyenlere güvenerekBen hsg öncesinde majezik içtim doktor demişti.
Canım gerçekten çok acımadı benimm. İlk muayene aletini sokarken acıyo bide ilaç verince yanma oluyo ama öyle dayanilmayacak kadar degillldi.yarim saat önce majezik için dediler Hacettepe çekilen tüm hastalara diyolardibana doktorum birşey demedi ilaç ile ilgili pazartesi bende özelde anestezisiz çekilcem burda acımadı diyenlere güvenerek
zaten acı eşiğimde yüksektir. öncesinde bende içeyim ağrı kesici o zaman
Olsun canım siz yine deneyin olur mu olur.. olmadı Şubat ayı.. Rabbim sağlık versin yeterkiHosbuldum bacım.evet maneviyat cok onemli kesinlikle. Allahımnasip etsin tum isteyenlere. Benim bir sorunum görünmedi bütün tahlilleriyapti doktorlar .hgs hariç. Bu ay esim biraz rahatsiz ilac kullanmaya basladi.ilacta afedersiniz spermi dışarıya cikmasini engelliyor yan etki olarak. Allahim en iyisini bilir ne deyim.
bende içerim o zaman sonucun nasıl çıktıCanım gerçekten çok acımadı benimm. İlk muayene aletini sokarken acıyo bide ilaç verince yanma oluyo ama öyle dayanilmayacak kadar degillldi.yarim saat önce majezik için dediler Hacettepe çekilen tüm hastalara diyolardi
Çok şükür temiz çıktı canimm..bende içerim o zaman sonucun nasıl çıktı
şükür hsg den sonra 3 ay hamilelik şansı artıyormuş benim arkadaşımda ikinci ayında hamile kaldı.Çok şükür temiz çıktı canimm..
Hoşgeldin bacım..ben de anne olmak istiyorummrabbim isteyen herkese hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallah
Amin bacım..Allah razı olsun..elbette samimi bir şekilde isteyince Rabbim esirgemezKızlar Meryem süresini okuyun günde bir kere. Ben de uğraştım,bu yollardan geçtim. Çok şükür Allahım nasip etti. Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize.
Evvet canim.herkes öyle söylüyor bende bekliyorum ins olurrrşükür hsg den sonra 3 ay hamilelik şansı artıyormuş benim arkadaşımda ikinci ayında hamile kaldı.
inşallah bizler de tez zamanda alırız güzel haberi
Amin canimmm. En kısa zamanda burdaki herkes gebe kalsın.. Daha öncede yazmıştım bize katılıp buraya yazanlar olursa gebeyim diye mutlaka adını 1. Sayfaya etiketlemek isterim gelen olunca görsun ve motivasyon olsun ..ben belki ulaşıp danışmak isterlerBende aynı şekilde gittim tüm kontrolleri yaptırdım eşimle birlikte. En azından varsa bir şey zaman kaybetmeden tedavisi olsun bizim de içimiz rahatsın diye. Şükür ki her şey temiz çıktıdilerim hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağınıza aliriz ❤
Canım gebe olalım tüm.forumlara yazarız zatennnnAmin canimmm. En kısa zamanda burdaki herkes gebe kalsın.. Daha öncede yazmıştım bize katılıp buraya yazanlar olursa gebeyim diye mutlaka adını 1. Sayfaya etiketlemek isterim gelen olunca görsun ve motivasyon olsun ..ben belki ulaşıp danışmak isterler
hoş buldummHoşgeldin bacım..Rabbim İnshaAllah en kısa zamanda nasib eder bizlerle de paylaşırsın burdaa
Nasıl bir hazırlık düşünüyorsun? Yada bu ay beklemede misin batı?
Canım dongun karışksa ovulasyon kullan senin için daha sağlıklı olurhoş buldumm
ben 6 aylık evliyim. 2 aydır denemelere başladık. valla evlendikten sonra adet döngüm değiştiği için anlayamıyorum. normalde uygulamaya göre 5 gün geciktim ama bekliyorum. 1 haftadan fazladır kasık ağrıları gelip gidiyo. olcakmışım gibi hissediyorum ama olmadım henüz bakalım hayırlısı diyorum