- 11 Ocak 2022
- 21
- 23
- 28
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Denedim.bacim.oma yinede adet olmadım yarın hayıt tohumu alıp icecegimSelam canım hoşgeldin.. soğan kürünü denesen bacım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denedim.bacim.oma yinede adet olmadım yarın hayıt tohumu alıp icecegimSelam canım hoşgeldin.. soğan kürünü denesen bacım?
Hayit tohumu bende iciyorum 1 haftadir.2 ay devam edecegimDenedim.bacim.oma yinede adet olmadım yarın hayıt tohumu alıp icecegim
Tamam canım bu ay da içeyimBende basladim hayita sabah aksam birer bardak tavsiyem 2 ay devam etmen yönünde.baslamisken devamet.
Hosbuldum bacım .evet maneviyat cok onemli kesinlikle. Allahımnasip etsin tum isteyenlere. Benim bir sorunum görünmedi bütün tahlilleriyapti doktorlar .hgs hariç. Bu ay esim biraz rahatsiz ilac kullanmaya basladi.ilacta afedersiniz spermi dışarıya cikmasini engelliyor yan etki olarak. Allahim en iyisini bilir ne deyim.Merhaba bacım hoşgeldin.. başaracağız inshallah canım.. Allah'ın izniyle önce maneviyat ve yaşam tarzımız ile başaracağız.. ilk sayfada yazdım oraya .. bu yolda ışık onlar..
Ne etkisi oldu sende. Birde hormonlarina baktirdinmi ictigin sure zarfinda.yani bir aksilik cikarmiyor demi.Tamam canım bu ay da içeyim
Ben oyle yaptim. Infertelite bolumune gittim. Tum kontroller yapildi.sperm testi verseydik hgs de çekilecekti.Kesinlikle katılıyorum. Bence de 1 yıl zaman kaybı. 6 ay olmamışsa kontroller yapılmalı mutlaka
Kuzu benim hormonlar normal daha öncede bir ay içmiştim bir oynama olmadı sonrasında test vermiştim. Günde bir bardak içiyorum zatenNe etkisi oldu sende. Birde hormonlarina baktirdinmi ictigin sure zarfinda.yani bir aksilik cikarmiyor demi.
O zaman cok iyi. I.saracoglu 2ay icin diyor sabah aksam gunde iki. Sen tohumlarini da iciyormusun.ben bir badak suda 5dk demliyorum .otuyla copuyle iciyorumKuzu benim hormonlar normal daha öncede bir ay içmiştim bir oynama olmadı sonrasında test vermiştim. Günde bir bardak içiyorum zaten
Bnde demliorum aynen beş dk. Minik taneleri içmiyorumO zaman cok iyi. I.saracoglu 2ay icin diyor sabah aksam gunde iki. Sen tohumlarini da iciyormusun.ben bir badak suda 5dk demliyorum .otuyla copuyle iciyorum
Canım.hshde çekildi oda çok önemli herseyini goruyolar tıkanıklık yapışıklık varsa aciliyomus ben bu ay cekildimBen oyle yaptim. Infertelite bolumune gittim. Tum kontroller yapildi.sperm testi verseydik hgs de çekilecekti.
Canım benim tahliller tamam da.esimin sperm testi vermesi lazim.esimin bobregi agriyordu ilac vermis doktor. O ilacta spermi disariya cikarmiyor damla dahi.bugun birakti ilaci ama ne zmn normale döner bilmiyorum.bir entetesan durum oldu .Canım.hshde çekildi oda çok önemli herseyini goruyolar tıkanıklık yapışıklık varsa aciliyomus ben bu ay cekildim
Ozelde mi cekidin. Agri oldumuCanım.hshde çekildi oda çok önemli herseyini goruyolar tıkanıklık yapışıklık varsa aciliyomus ben bu ay cekildim
Kolay yoldan, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin AllahMy_Moonlight06 cimm ellerine sağlık çok güzel paylaşım olmuş teşekkür ederiz.Bende yeniden başladım zikirlerime Rabbim kolay yoldan anne olmayı bizlere nasip etsiin inşallah
Nasıl geçti doktor?Ben oyle yaptim. Infertelite bolumune gittim. Tum kontroller yapildi.sperm testi verseydik hgs de çekilecekti.
Geldinmi canim hoşgeldin. Doktor iyi geçti de bizde sıkıntı oldu canim ya.yarıda biraktik simdilikKolay yoldan, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah
Nasıl geçti doktor?
Aminben de anne olmak istiyorumm rabbim isteyen herkese hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallah
Hoş bulduk. Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin.Geldinmi canim hoşgeldin. Doktor iyi geçti de bizde sıkıntı oldu canim ya.yarıda biraktik simdilik
Bende aynı şekilde gittim tüm kontrolleri yaptırdım eşimle birlikte. En azından varsa bir şey zaman kaybetmeden tedavisi olsun bizim de içimiz rahatsın diye. Şükür ki her şey temiz çıktı dilerim hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağınıza aliriz ❤Ben oyle yaptim. Infertelite bolumune gittim. Tum kontroller yapildi.sperm testi verseydik hgs de çekilecekti.
Hacettepede çekildim.cok az ağrım oldu canım anestesiz cekildimm. Şükür temizse çıktı. Eşim sperm testi de verdi şükür oda iyi çıktı. Doktora bı sorsaydiniz canım eşin icinOzelde mi cekidin. Agri oldumu