- 10 Nisan 2016
- 8.525
- 12.614
- 36
Aminnnnnnnn kuzummmm ağzına yüreğine sağlık birtanemmm...M Mavi MenekseMadammor @Btlaydnz23 Magnifiaque Life light Teach_Mavi madamseker R rana20 My_Moonlight06 Saliha40 Catlak-kurabiye M MaviMabellee Cookiie @busenurkaay Lna16 Fatmazell Maviesra minezmn41 Ballikabak bir mucizee @eunja Ays deenur20 maviss_34 @Huzurlu Masum Ayzelin M Morlale8 G Gulssen CYdA Dilos6342 Cericeri mucizelereinann
Tek tek hepsinin ismine niyetlerine göre okudum.Çok güzel kalplerle halis niyetlerimizle bir araya geldik.Emeği geçen bütün arkadaşlarımdan Allah kat kat razı olsun
Ramazan ayının hürmetine Peygamber efendimiz (sav) hürmetine açılan bu ellerimizi geri çevirmesin. Tedavi de olan umudunu kesmiş evlat hasretiyle yanıp tutuşan ne kadar çok kalp varsa Rabbim içini doldursun.O yeterki ol desin olur. Bizleri bu eşsiz duygudan mahrum bırakmasın. Bize zor imkansız gelen herşey Rabbime kolaydır. İşlerimizi kolaylaştırsın zorlaştırmasın.Kolaylıkla sağlıkla hayırla anne baba olabilmeyi bizlere nasip etsin. Hamile olan kardeşlerimin de evlatlarını Sağ salim kucağına almasını hayırlı evlat olmasını nasip etsin. Amiiinnnnn.
Aminnn FatoşuumAminnn çok amin esroşummrabbim gönlümüzdekini tez vakitte nasip etsin inşallah
Olacakk kelebeğimmmm Allahın izniylee aminnnAaaamiiiiiin gurban olduğum benimmmm ağzına yüreğine sağlık aşkımmm inşaAllah niyetlerimize vesile olacak dualarımız
Allah razı olsun
Allah razı olsun canim benimmmÇokça amin
Hepimizden kuzummmAminnnnnnnn kuzummmm ağzına yüreğine sağlık birtanemmm...
Allah razı olsun senden
Bende bu gece bitireceğim İnshaAllah haber veririm
Ağzına yüreğine sağlık tinnoşum Allah razı olsunM Mavi MenekseMadammor @Btlaydnz23 Magnifiaque Life light Teach_Mavi madamseker R rana20 My_Moonlight06 Saliha40 Catlak-kurabiye M MaviMabellee Cookiie @busenurkaay Lna16 Fatmazell Maviesra minezmn41 Ballikabak bir mucizee @eunja Ays deenur20 maviss_34 @Huzurlu Masum Ayzelin M Morlale8 G Gulssen CYdA Dilos6342 Cericeri mucizelereinann
Tek tek hepsinin ismine niyetlerine göre okudum.Çok güzel kalplerle halis niyetlerimizle bir araya geldik.Emeği geçen bütün arkadaşlarımdan Allah kat kat razı olsun
Ramazan ayının hürmetine Peygamber efendimiz (sav) hürmetine açılan bu ellerimizi geri çevirmesin. Tedavi de olan umudunu kesmiş evlat hasretiyle yanıp tutuşan ne kadar çok kalp varsa Rabbim içini doldursun.O yeterki ol desin olur. Bizleri bu eşsiz duygudan mahrum bırakmasın. Bize zor imkansız gelen herşey Rabbime kolaydır. İşlerimizi kolaylaştırsın zorlaştırmasın.Kolaylıkla sağlıkla hayırla anne baba olabilmeyi bizlere nasip etsin. Hamile olan kardeşlerimin de evlatlarını Sağ salim kucağına almasını hayırlı evlat olmasını nasip etsin. Amiiinnnnn.
Tinnosum amiinn amiinnM Mavi MenekseMadammor @Btlaydnz23 Magnifiaque Life light Teach_Mavi madamseker R rana20 My_Moonlight06 Saliha40 Catlak-kurabiye M MaviMabellee Cookiie @busenurkaay Lna16 Fatmazell Maviesra minezmn41 Ballikabak bir mucizee @eunja Ays deenur20 maviss_34 @Huzurlu Masum Ayzelin M Morlale8 G Gulssen CYdA Dilos6342 Cericeri mucizelereinann
Mrb benim zamanim yoktu yeni gördüm bende katılmak isterim kaçtan okumam gerekli onu söylemeniz yeterli rabbim bu mubarek günlerde dualarimizi kabul eylesinSelam kızlar
Konu başlığından da anlaşıldığı gibi hayırlısı ile evlat sahibi olmak için Ramazanda sadece yapılan Enbiya Süresini okumaya niyet ettimm..
Normal olanı 1 kişiye 70 kez Enbiya süresi okunması ama bizim 70 kişi toplayacak ne bir kişi sayımız ne de zamanımız var Ramazan ayı bitiyor..
O yüzden bende düşündüm Rabbim kalbimizi biliyor 70 sayı toplayalım geçen sene yapan arkadaşlar var onlarda bizim gibi yapmışlar..
Önemli olan niyet
Şöyle oluyor Enbiya süresinin son 1 sayfası okunuyor kişi sayısına göre değişecek sayılar şuanda 1 kişi 3 kez Enbiya süresinin son 1 sayfası okuyacak, en son aşağıya bırakıcam Kur'anımdan çektiğim fotoğrafı ne kadar ayet var diye görün diye ..
Bunun yanında 1 kişi 3 kez Enbiya süresi + 1 Yasin + 1 Kenzül Arş duası okuyalım
Kadir gecesine kadar bitirip bağışlayalımm, Allah'ın izni ile inşallah
Kimin duası kabul olur bilinmez, Rabbim herkeze annelik duygusunu tatmayı nasip etsin bu mübarek aylar da dualarımız kabul olsun inşallah
Şimdiden hepinizden Allah razı olsunEki Görüntüle 3049814
Merhaba canım Allah razı olsunn listeyi kapattık canım 5 6 arkadaş okuduk ama istersen ekliyim seni böyle kabul edersenMrb benim zamanim yoktu yeni gördüm bende katılmak isterim kaçtan okumam gerekli onu söylemeniz yeterli rabbim bu mubarek günlerde dualarimizi kabul eylesin
Ya çok üzüldüm vardır herşey de bir hayır Allah Razi olsun kapandıysa tekrar eklenmesine gerek yok dualariniza benide katarsaniz çok mutlu olurumMerhaba canım Allah razı olsunn listeyi kapattık canım 5 6 arkadaş okuduk ama istersen ekliyim seni böyle kabul edersen
Amin inşallah canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Üzülme canım eğer istersen eklerim problem değil nasıl uygun görürsen Rabbim isteyen herkeze nasip etsin annelik duygusunuYa çok üzüldüm vardır herşey de bir hayır Allah Razi olsun kapandıysa tekrar eklenmesine gerek yok dualariniza benide katarsaniz çok mutlu olurum
Bu sayfanin listesinde olan :M Mavi Menekse Tiniminimavihanim @Btlaydnz23 Life light Teach_Mavi madamseker R rana20 Saliha40 Catlak-kurabiye M MaviMabellee Cookiie Lna16 Fatmazell Maviesra minezmn41 MssPARE (kardeşi) bir mucizee @eunja Ays deenur20 M Morlale8 G Gulssen CYdA Cericeri mucizelereinann Magnifiaque Madammor Ballikabak maviss_34 Ayzelin Dilos6342
Listede olmayan:Sabrina01 A airy-fairy @Hemsire47 Ginnys -Arwen- Papatyamveben-Mavi N Nasipolsunn partalina_ R Random3 C crab_mother S sonsuzaskk LadyNurr cileklidon
Birbasak OKYANUS302 Papatyamelo Pasha22 Mavigrill Selizay Eflatun1Kelebek Arianaa BirEfsanEmine Sifonella hope2022 AryaEvaninAnnesi sabibo pembelikedis M mochuisle E Emine1990 Tebessum34 M Mecruh52 E Elagozluprenses M Melekkmelek E Elizabeth1
Mayıs ayı topiğimde ve Forum dışı hayatımda olan herkes için kıbleye dönüp açıp ellerimi isimleri ile birer birer evlat hasreti ile yanıp tutuşan ve bebeklerini heycanla bekleyen tüm güzel kardeşlerime kalbimden dualarımı okudum.. Rabbim bu mübarek ayda tüm hayırlı dualarımızı kabul eylesin.. Herkesin yüzünü güldürsun İnshaAllah. ........Allahümme Amiiiinnnnnmn
Ben anlamıyoreeee uyandım kendime gelemedim tinosum iyi bir şeymi dedinMssPARE paremmmm dikkat ettim senin etiketin olmamış çook özür dilerim şimdii farkettim çiçeğimmm tabikide kardeşinide listeme yazmıştım.Rabbim kabul etsiiin inşAllah hem annelik hem teyzelik duygularını yaşarsın gönülden amiiinn
Allah razı olsun bacım, beni ağlatacaksınBu sayfanin listesinde olan :M Mavi Menekse Tiniminimavihanim @Btlaydnz23 Life light Teach_Mavi madamseker R rana20 Saliha40 Catlak-kurabiye M MaviMabellee Cookiie Lna16 Fatmazell Maviesra minezmn41 MssPARE (kardeşi) bir mucizee @eunja Ays deenur20 M Morlale8 G Gulssen CYdA Cericeri mucizelereinann Magnifiaque Madammor Ballikabak maviss_34 Ayzelin Dilos6342
Listede olmayan:Sabrina01 A airy-fairy @Hemsire47 Ginnys -Arwen- Papatyamveben-Mavi N Nasipolsunn partalina_ R Random3 C crab_mother S sonsuzaskk LadyNurr cileklidon
Birbasak OKYANUS302 Papatyamelo Pasha22 Mavigrill Selizay Eflatun1Kelebek Arianaa BirEfsanEmine Sifonella hope2022 AryaEvaninAnnesi sabibo pembelikedis M mochuisle E Emine1990 Tebessum34 M Mecruh52 E Elagozluprenses M Melekkmelek E Elizabeth1
Mayıs ayı topiğimde ve Forum dışı hayatımda olan herkes için kıbleye dönüp açıp ellerimi isimleri ile birer birer evlat hasreti ile yanıp tutuşan ve bebeklerini heycanla bekleyen tüm güzel kardeşlerime kalbimden dualarımı okudum.. Rabbim bu mübarek ayda tüm hayırlı dualarımızı kabul eylesin.. Herkesin yüzünü güldürsun İnshaAllah. ........Allahümme Amiiiinnnnnmn
hamilelerin duası kabul olur derler o halde bende ellerimi açıp dilerim Rabbim tez zamanda en güzel haberleri almayı nasip etsin her birinizeBu sayfanin listesinde olan :M Mavi Menekse Tiniminimavihanim @Btlaydnz23 Life light Teach_Mavi madamseker R rana20 Saliha40 Catlak-kurabiye M MaviMabellee Cookiie Lna16 Fatmazell Maviesra minezmn41 MssPARE (kardeşi) bir mucizee @eunja Ays deenur20 M Morlale8 G Gulssen CYdA Cericeri mucizelereinann Magnifiaque Madammor Ballikabak maviss_34 Ayzelin Dilos6342
Aminnnn inşallah kuzum Allah razı olsun ne güzel bir kalbin var öyle ..Bu sayfanin listesinde olan :M Mavi Menekse Tiniminimavihanim @Btlaydnz23 Life light Teach_Mavi madamseker R rana20 Saliha40 Catlak-kurabiye M MaviMabellee Cookiie Lna16 Fatmazell Maviesra minezmn41 MssPARE (kardeşi) bir mucizee @eunja Ays deenur20 M Morlale8 G Gulssen CYdA Cericeri mucizelereinann Magnifiaque Madammor Ballikabak maviss_34 Ayzelin Dilos6342
Mayıs ayı topiğimde ve Forum dışı hayatımda olan herkes için Kuranı Kerim hatmimide bitirdikten sonra kıbleye dönüp açıp ellerimi isimleri ile birer birer evlat hasreti ile yanıp tutuşan ve bebeklerini heycanla bekleyen tüm güzel kardeşlerime kalbimden dualarımı okudum.. Rabbim bu mübarek ayda tüm hayırlı dualarımızı kabul eylesin.. Herkesin yüzünü güldürsun İnshaAllah. ........Allahümme Amiiiinnnnnmn
Allah razı olsun canım ağzına yüreğine sağlıkBu sayfanin listesinde olan :M Mavi Menekse Tiniminimavihanim @Btlaydnz23 Life light Teach_Mavi madamseker R rana20 Saliha40 Catlak-kurabiye M MaviMabellee Cookiie Lna16 Fatmazell Maviesra minezmn41 MssPARE (kardeşi) bir mucizee @eunja Ays deenur20 M Morlale8 G Gulssen CYdA Cericeri mucizelereinann Magnifiaque Madammor Ballikabak maviss_34 Ayzelin Dilos6342
Mayıs ayı topiğimde ve Forum dışı hayatımda olan herkes için Kuranı Kerim hatmimide bitirdikten sonra kıbleye dönüp açıp ellerimi isimleri ile birer birer evlat hasreti ile yanıp tutuşan ve bebeklerini heycanla bekleyen tüm güzel kardeşlerime kalbimden dualarımı okudum.. Rabbim bu mübarek ayda tüm hayırlı dualarımızı kabul eylesin.. Herkesin yüzünü güldürsun İnshaAllah. ........Allahümme Amiiiinnnnnmn
Rabbim mutluluktan ağlatsin seniAllah razı olsun bacım, beni ağlatacaksın
Aminnn kuzummm senden de razı olsun nitekim sen başlattın bunu bu yüzden senin Ecrin iki katı olsun İnshaAllahAminnnn inşallah kuzum Allah razı olsun ne güzel bir kalbin var öyle ..
Aminnnnnnnnhamilelerin duası kabul olur derler o halde bende ellerimi açıp dilerim Rabbim tez zamanda en güzel haberleri almayı nasip etsin her birinizeBu ay müjdeyle ağlayacağınız ayınız olsun. Tüm hayatınız bebeğinizle mutluluk sağlıkla geçsin. Amin
Ah kalbimAminnn kuzummm senden de razı olsun nitekim sen başlattın bunu bu yüzden senin Ecrin iki katı olsun İnshaAllah