- 20 Eylül 2014
- 1.933
- 2.633
Insallah olmazsin kuzu ne zaman bat?Oh çok iyi yapmışsınız canım uzaklaşmak iyi olur.
Bende napıyım işte bi umutla bekliyorum. Sanki adet olacam gibi inşallah olmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah olmazsin kuzu ne zaman bat?Oh çok iyi yapmışsınız canım uzaklaşmak iyi olur.
Bende napıyım işte bi umutla bekliyorum. Sanki adet olacam gibi inşallah olmam
30u kuzum ama zor duruyorum test yapmamak için 28-29yapıcam bu ay olmuştur inşallahInsallah olmazsin kuzu ne zaman bat?
Bekle biraz daha kuzu, cok zor beklemesi ama en azindan regl gunu yapinca tam emin oluyosun30u kuzum ama zor duruyorum test yapmamak için 28-29yapıcam bu ay olmuştur inşallah
Canım geçmiş olsun çok şükür sıkıntısız sanırım şu an. Aman tek doktora kalma gözünü seveyim. Daha önce de düşüklerin olmuş pıhtılaşma bozukluğu mu var sende araştırıldı mı? Aklım kaldı valla bu kez tek doktorla gitme bence kanamalı riskli bir gebelik sağlıkla ilerlesin inşallah
En iyisi inşallah hiç beklemediğin bir anda gelir sana yavrunBekle biraz daha kuzu, cok zor beklemesi ama en azindan regl gunu yapinca tam emin oluyosun
Ben biktim bat falan bile saymiyorum artik
Oyy insallah hepimizeEn iyisi inşallah hiç beklemediğin bir anda gelir sana yavrun
İnşallah kuzum benim inşallahOyy insallah hepimize
Çok azdı ama yapışkan falan değil öyle çok olmadığı için anlayamıyorum yaBatlarımız aynı senle canım inşallah ikimizde güzel haber alırız, ovülasyon yaptığında yumurtlama günü görmedin mi akıntı böyle afedersin yapışkan sümükümsü bir şey oluyor,sonrasında devam etmesi güzel bir şey vajinadaki bu ph dengesi ,
Hmm bilemiyorum canım herkeste farklı olabilir bende iki gün öyle geliyor böyle yumurta akı gibi oluyor daha yoğun oluyor tabi sonra da çatlama oluyor takip etmiştim, ateş ölçme yöntemini denedim mü hiç bence ovülasyon testiyle beraber iyi bir yöntem hemde yapması kolay basitÇok azdı ama yapışkan falan değil öyle çok olmadığı için anlayamıyorum ya
Devlet hastanelerinin acil bölümlerine gidin 2 saat içinde çıkıyo sonuçKızlar kadın doğum ve ya devlet hastaneleri kanda gebelik testi ypıyormu özellikle kadın doğum hstaneleri bilenvarmı
Teşekkür ederimDevlet hastanelerinin acil bölümlerine gidin 2 saat içinde çıkıyo sonuç
Rica ederim güzel haberler verirsiniz inşaAllahTeşekkür ederim
Ay hoşbuldum herkes iyidir umarımHoşgeldiiiin
Hoşgeldin kuzuuşşAy hoşbuldum herkes iyidir umarım
HoşbulduuuumHoşgeldin kuzuuşş
Hoşbulduuuum