- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
kist yok çok iyiKızlar çıktım doktordan kist olmamış yumurtalar iyi dedi yine günde 3 klomen içeceğim yine 2 kutu. bu ay progestan ve estrofem içme dedi. Pıhtılaşma testini sordum gerek yok sen hamile kalınca kan sulandırıcı kullanırız dedi. Korona aşısı içinde korunma şartı yokmuş sadece gebelerde yapılmıyormuş onun dışında aşı olunmasını öneriyorum dedi @pcoscuk U Uzaygemisi35
Yapicam valla kuzum 10 gün olacak çıkar inşallahHayır hayır yapmasen yaparsan bende dayanamam
Bilemedim işte kuzum insallaaahhh ondandır. Aslında bende de olur kalçadan giren bacak ağrısı hatta 2 gün önce oldu baya ins oda gebeliktendirİshal yada kabızlık belırtı olabılırmiş. BBenimde aşırı bacak ağrım var bugun yine başladı diz üstü
Merhaba benim ilk gebelik denemem. Yumurtlamadan 6 gün sonra bir damla 7 gün bir damla 8 gün bir damla kahverengi damla geldi.inşallah yerleşme kanaması dır.yarın sabah ik idrarla gebelik testi yapacağım. Pozitifse herkeşe benden çay
Bizim çaylar güme gitti deseneBenim negatif çıktı. Regl 4 gün kaldı
Yapicam valla kuzum 10 gün olacak çıkar inşallah
Bilemedim işte kuzum insallaaahhh ondandır. Aslında bende de olur kalçadan giren bacak ağrısı hatta 2 gün önce oldu baya ins oda gebeliktendir
Aynen sevindim canım çok şükürkist yok çok iyi
Biyandann amaan hamile falan değilsin niye kendini kandiriyon diyor biyandan ya varsaha 25 i ha 27 si bişecik olmaz benim de kasıktan dize kadar ağrıyor
ahahaha bi omuzdan şeytan çıkıyorr amann hamile değilsiin bi omuzdan melek cıkıyo kanatlı ya varsa?Biyandann amaan hamile falan değilsin niye kendini kandiriyon diyor biyandan ya varsa
Iyi cnm çok şükür sevindim kist olmamasına devam edebileceksin tedavine . Yalnız aklima takılan bisey var cnm bütün doktorlar bir bilemedin gunde iki doz başlarken klomene seninki neden ileri pco gibi bi durumun yokken gunde 3 kez veriyor anlayamadim yani 3 kez kullanan da duydum ama genelde 1 ya da 2 kez içip yumurtası olmamış ya da büyümemiş olanlar dediklerim. Keske cok yumurta olacağına az olsa ama kaliteli olsa benim görüşüm bu tabiki cnm en iyisini sen bilirsin doktoruna güveniyorsan sıkıntı yok tabi ama ilk sende duyuyorum ilk kullanista 3 tane içenKızlar çıktım doktordan kist olmamış yumurtalar iyi dedi yine günde 3 klomen içeceğim yine 2 kutu. bu ay progestan ve estrofem içme dedi. Pıhtılaşma testini sordum gerek yok sen hamile kalınca kan sulandırıcı kullanırız dedi. Korona aşısı içinde korunma şartı yokmuş sadece gebelerde yapılmıyormuş onun dışında aşı olunmasını öneriyorum dedi @pcoscuk U Uzaygemisi35
Cnm slm gecen yazdığın mesajlardan hatırladığım kadarıyla yakin zamanda kovid geçirmiştin bende gecen ay gecirdim hatta karantinam biteli 17 gün anca oldu benim de koronadan sonra sirt ağrılarım özellikle bel kısmında ve kalcadan bacağa vuran ağrılarım hic geçmedi ara ara hafifledi ama tamamen geçme durumu yok cok üşüyorum bi de belki seninkiler de kovidle bağlantılıdır tabi insallah gönlümüz hamile olduğundan yana ama aklında bulunsun yine deİshal yada kabızlık belırtı olabılırmiş. BBenimde aşırı bacak ağrım var bugun yine başladı diz üstü
merhabaa Benımde aklıma geldi ama benim ağrılarım covid karantinam bitmeden tamamen geçmişti bıdaha ağrım felanda olmadı hiç. Ama tabi bilinmeyen bir virüs herşey olabılır.Cnm slm gecen yazdığın mesajlardan hatırladığım kadarıyla yakin zamanda kovid geçirmiştin bende gecen ay gecirdim hatta karantinam biteli 17 gün anca oldu benim de koronadan sonra sirt ağrılarım özellikle bel kısmında ve kalcadan bacağa vuran ağrılarım hic geçmedi ara ara hafifledi ama tamamen geçme durumu yok cok üşüyorum bi de belki seninkiler de kovidle bağlantılıdır tabi insallah gönlümüz hamile olduğundan yana ama aklında bulunsun yine de
Yumurtalarım iyi durumda değil demek ki canım boyut olarak bir de ins direnci faktörü var bende yumurtlama bozukluğu yaşayan biriyim doktor hepsini bi arada değerlendirerek dozu ayarlıyor açıkçası ben çok sormak istemiyorum yumurtam öyle mi böyle mi diye kötü bişey duyup canımı sıkmak istemiyorum güveniyorum Dr a ona bıraktım süreci, infertilite alanında çok bilgili bi doçent, tüp ile bile hamile kalamazsın denen bir çok insanın hamile kalmasını sağlamış bi DrIyi cnm çok şükür sevindim kist olmamasına devam edebileceksin tedavine . Yalnız aklima takılan bisey var cnm bütün doktorlar bir bilemedin gunde iki doz başlarken klomene seninki neden ileri pco gibi bi durumun yokken gunde 3 kez veriyor anlayamadim yani 3 kez kullanan da duydum ama genelde 1 ya da 2 kez içip yumurtası olmamış ya da büyümemiş olanlar dediklerim. Keske cok yumurta olacağına az olsa ama kaliteli olsa benim görüşüm bu tabiki cnm en iyisini sen bilirsin doktoruna güveniyorsan sıkıntı yok tabi ama ilk sende duyuyorum ilk kullanista 3 tane içen
ahahaha bi omuzdan şeytan çıkıyorr amann hamile değilsiin bi omuzdan melek cıkıyo kanatlı ya varsa?
Ayy çok şükür kuzum bak hep en kötüyü düşünüyordun yok kist oldu bence falan diyeKızlar çıktım doktordan kist olmamış yumurtalar iyi dedi yine günde 3 klomen içeceğim yine 2 kutu. bu ay progestan ve estrofem içme dedi. Pıhtılaşma testini sordum gerek yok sen hamile kalınca kan sulandırıcı kullanırız dedi. Korona aşısı içinde korunma şartı yokmuş sadece gebelerde yapılmıyormuş onun dışında aşı olunmasını öneriyorum dedi @pcoscuk U Uzaygemisi35
Var canım kesinlikle çoğjnlukla kabızlık oluyor ama ishal olan da varmış. Bizzat arkadaşım yaşadı yurtdışındaydık üşüttüm hava değişimi herhalde falan dedi ishal olmuştu meğer hamileymişBelirti olarak kabızlık veya ishallik yaşayan var mı acaba. Özür dileyerek söylüyorum ben normalde çok çorba içmem ondan arada kabız olurum ama 2 3 gün İshal gibi biseyim anlamadım belirti mi acaha
Ay canım senin romatizma falan yok dimi ya da kaslarını yoracak bişi mi yaptın acaba ara ara benim de çok ağrırİshal yada kabızlık belırtı olabılırmiş. BBenimde aşırı bacak ağrım var bugun yine başladı diz üstü
Canım güvendikten sonra çok sorgulamamak lazım şimdilik ben de güveniyorum onun dediklerini yapıcam ama güvenimi sarsacak bir şey olursa araştırırım yineYumurtalarım iyi durumda değil demek ki canım boyut olarak bir de ins direnci faktörü var bende yumurtlama bozukluğu yaşayan biriyim doktor hepsini bi arada değerlendirerek dozu ayarlıyor açıkçası ben çok sormak istemiyorum yumurtam öyle mi böyle mi diye kötü bişey duyup canımı sıkmak istemiyorum güveniyorum Dr a ona bıraktım süreci, infertilite alanında çok bilgili bi doçent, tüp ile bile hamile kalamazsın denen bir çok insanın hamile kalmasını sağlamış bi Dr
Hıcbıse yapmadım. Ya şirkette üşüdüm ondan üşüttüm . Oyle bi hastalığımda yok . İlk defa yaşıyorum virüsü saymazsak. Bakalm suan belkı gebelik belirtisidir diye cok takmamaya calısıyorum. Üşütmüşümdür diyede termal tayt giydim bugun ahahaAyy çok şükür kuzum bak hep en kötüyü düşünüyordun yok kist oldu bence falan diyeiyi çok şükür yumurtaların iyi olması da güzel. Progestan ve Estrofemi neden kesti acaba muhtemelen rahmin kalınlığını iyi görmüştür ya da zaten etkisi devam ediyordur fazlası zarardır. Pıhtılaşmayı da tahmin etmiştim kuzum bence de mantıklı önceden coraspin falan kullanman hakkında bişi dedi mi? Sen kullanayım mı diye soracaktın. Aşı da mantıklı canım aynen ama işte bilmeden hamileysek o sırada emin olamayacağımız için karışık. Zaten bizim yaş grubuna gelene kadar daha var. Ben herhalde regl olunca hamile olmadığıma emin olunca vurdurruum sonra da bir ay korunurum herhalde tabi yine dra sorup.
Var canım kesinlikle çoğjnlukla kabızlık oluyor ama ishal olan da varmış. Bizzat arkadaşım yaşadı yurtdışındaydık üşüttüm hava değişimi herhalde falan dedi ishal olmuştu meğer hamileymiş
Ay canım senin romatizma falan yok dimi ya da kaslarını yoracak bişi mi yaptın acaba ara ara benim de çok ağrır
Canım ben eski Dr a sormuştum asprini içebilirsiniz sıkıntı yok demişti şimdi bu ay içcem yine asprini zararı yok zaten. Progestanı da aynen rahim yormak istememiş olabilir ilaçların etkisi sürüyor çünkü. Aşı olayı da bana sıra gelene kadar ohooo eşim artık vurulmak isterse kendi vurulurAyy çok şükür kuzum bak hep en kötüyü düşünüyordun yok kist oldu bence falan diyeiyi çok şükür yumurtaların iyi olması da güzel. Progestan ve Estrofemi neden kesti acaba muhtemelen rahmin kalınlığını iyi görmüştür ya da zaten etkisi devam ediyordur fazlası zarardır. Pıhtılaşmayı da tahmin etmiştim kuzum bence de mantıklı önceden coraspin falan kullanman hakkında bişi dedi mi? Sen kullanayım mı diye soracaktın. Aşı da mantıklı canım aynen ama işte bilmeden hamileysek o sırada emin olamayacağımız için karışık. Zaten bizim yaş grubuna gelene kadar daha var. Ben herhalde regl olunca hamile olmadığıma emin olunca vurdurruum sonra da bir ay korunurum herhalde tabi yine dra sorup.
Bak işte deme onu ıkı gundur de bizim şirkettekiler dıyo yok yüzünde mınık sıvılceler gebemisin yok siman değişti rengin değişti gebe suratı var. Ayna buldugm her yerde suratıma bakıyorumS sedanur4004 bu arada bende de kabızlık var gibi uzuun yıllardan sonrave bu sabah ve dün akşam yüzümde bi güzellik ışıltı fark ettim olabilir mi acaba böyle bişi lütfen olsun çünkü
Gebelik ışıltısı diye bir şey var Google'da bakın
Canım valla hamilelik de olabilir ama böyle belirti çok duymadım sen dinleme kendini ama iyi bak kendine bebiş varsa da üşütmemek çok önemli zaten iyi yapmışsın. Hadi bakalım güzel haberlerHıcbıse yapmadım. Ya şirkette üşüdüm ondan üşüttüm . Oyle bi hastalığımda yok . İlk defa yaşıyorum virüsü saymazsak. Bakalm suan belkı gebelik belirtisidir diye cok takmamaya calısıyorum. Üşütmüşümdür diyede termal tayt giydim bugun ahaha
İyi canım hadi bakalım hayırlısı ya bu ay güzel ilerleyecek inşallahCanım ben eski Dr a sormuştum asprini içebilirsiniz sıkıntı yok demişti şimdi bu ay içcem yine asprini zararı yok zaten. Progestanı da aynen rahim yormak istememiş olabilir ilaçların etkisi sürüyor çünkü. Aşı olayı da bana sıra gelene kadar ohooo eşim artık vurulmak isterse kendi vurulur