- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah tez zamanda hepimiz sağlıklı gebelikler yaşayalım canımTeşekkür ederim. Ultrasonda kalp atışı duyulmadı kürtaja aldılar
Bu sürede peski hiç tedavi görmedin mi yaa bende 3 senedir bekliorum Ocakta aşılama yapalım dedi doktor. Oda adet gününü yakalayamayacağım galiba. Tabi aşılamadan yana da korkularım var. Ne bilim kimi diyor verilen ilaçlar yumurta kalitesini etkiliyor, yada işte kiste dönüşebilir gibi oyüzden kararsızımKızım olalı 7 sene oldu ama 4 senedir deli gibi istiyoruz olmuyor sebebi belirsiz infertilite iyi düşündüm olmadı pozitif düşündüm olmadı olumlama yaptım olmadı hayal kurarak bekledim olmadı olmadı şimdi hayal etmeyi bıraktım o kadar sitres yaptımki nerdeyse kadınlığım bitiyor. İktidarsızlığım başlayacak o derece kendimi 70 yaşında cinsel hayata zor bakan kadın gibi hissediyorum az daha olmazsa sonum ne olur düşünemiyorum kızıma 3 buçuk yıl sonra hamile kaldım bi anda oldu allahım nasip kapılarını açsın inşallah
Aynısını yaptım kuzum uyanır uyanmaz aklıma geldi ama direk lavoboya koştumKızlar günaydın aksam neguzel muhabbet etmişssiniz katılmak çok istedim ama bi iki mesaj yazdım bacak ağrısından bı oyana bı buyana yatıyordum. Ama suan iyi çok şükür. S sedanur4004 test yapmadınn dimii benim gibi hemen WC ye koş sabah testi eline almadan
Aaa niye banlandi yaAynen bi gazi daha vermişiz pcoscuk bizi görüyorsan el salla
Benim negatif çıktı. Regl 4 gün kaldıMerhaba benim ilk gebelik denemem. Yumurtlamadan 6 gün sonra bir damla 7 gün bir damla 8 gün bir damla kahverengi damla geldi.inşallah yerleşme kanaması dır.yarın sabah ik idrarla gebelik testi yapacağım. Pozitifse herkeşe benden çay
belki var ama daha erken çıkmıcak boşuna üzülcez sonra. az kaldı ya sabır ben pazar sabahı yapcam kesin . 29 uda adet gunum eger olmazsam 31 sabahı tekrardan. eğer ondada çıkmazsa zaten beni yılbaşı gecesi elimde rakı şişesiyle haberlerde görebilirsiniz batsınn bu dünyaa diyeAynısını yaptım kuzum uyanır uyanmaz aklıma geldi ama direk lavoboya koştum
gecikirse tekrarlaBenim negatif çıktı. Regl 4 gün kaldı
Ben belki 25 i yaparım tutamam kendimibelki var ama daha erken çıkmıcak boşuna üzülcez sonra. az kaldı ya sabır ben pazar sabahı yapcam kesin . 29 uda adet gunum eger olmazsam 31 sabahı tekrardan. eğer ondada çıkmazsa zaten beni yılbaşı gecesi elimde rakı şişesiyle haberlerde görebilirsiniz batsınn bu dünyaa diye
Benim de 27 sinde regl aynı düşüncedeyim. Yılbaşında içecem gebe değilsembelki var ama daha erken çıkmıcak boşuna üzülcez sonra. az kaldı ya sabır ben pazar sabahı yapcam kesin . 29 uda adet gunum eger olmazsam 31 sabahı tekrardan. eğer ondada çıkmazsa zaten beni yılbaşı gecesi elimde rakı şişesiyle haberlerde görebilirsiniz batsınn bu dünyaa diye
Senin regl ne zaman ben 4 gün var bugün yaptım negatifBen belki 25 i yaparım tutamam kendimi
30 Aralık benim ki kuzumSenin regl ne zaman ben 4 gün var bugün yaptım negatif
Benim de 27 sinde regl aynı düşüncedeyim. Yılbaşında içecem gebe değilsem
Hayır hayır yapma sen yaparsan bende dayanamamBen belki 25 i yaparım tutamam kendimi
İshal yada kabızlık belırtı olabılırmiş. BBenimde aşırı bacak ağrım var bugun yine başladı diz üstüBelirti olarak kabızlık veya ishallik yaşayan var mı acaba. Özür dileyerek söylüyorum ben normalde çok çorba içmem ondan arada kabız olurum ama 2 3 gün İshal gibi biseyim anlamadım belirti mi acaha
Eğer olmazsa o üzüntüyle zaten neler olur kaç şişe devrilir bilemiyorum sigara bile içmedim bu ay ben neyse inşallah Meyve suyu içmek zorunda kalırızBenim de 27 sinde regl aynı düşüncedeyim. Yılbaşında içecem gebe değilsem