Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızım olalı 7 sene oldu ama 4 senedir deli gibi istiyoruz olmuyor sebebi belirsiz infertilite iyi düşündüm olmadı pozitif düşündüm olmadı olumlama yaptım olmadı hayal kurarak bekledim olmadı olmadı şimdi hayal etmeyi bıraktım o kadar sitres yaptımki nerdeyse kadınlığım bitiyor. İktidarsızlığım başlayacak o derece kendimi 70 yaşında cinsel hayata zor bakan kadın gibi hissediyorum az daha olmazsa sonum ne olur düşünemiyorum kızıma 3 buçuk yıl sonra hamile kaldım bi anda oldu allahım nasip kapılarını açsın inşallah
Bu sürede peski hiç tedavi görmedin mi yaa bende 3 senedir bekliorum :KK43: Ocakta aşılama yapalım dedi doktor. Oda adet gününü yakalayamayacağım galiba. Tabi aşılamadan yana da korkularım var. Ne bilim kimi diyor verilen ilaçlar yumurta kalitesini etkiliyor, yada işte kiste dönüşebilir gibi oyüzden kararsızım

Kızlar günaydın aksam neguzel muhabbet etmişssiniz katılmak çok istedim ama bi iki mesaj yazdım bacak ağrısından bı oyana bı buyana yatıyordum. Ama suan iyi çok şükür. S sedanur4004 test yapmadınn dimii benim gibi hemen WC ye koş sabah testi eline almadan 😂
Aynısını yaptım kuzum uyanır uyanmaz aklıma geldi ama direk lavoboya koştum 😂😂

Merhaba benim ilk gebelik denemem. Yumurtlamadan 6 gün sonra bir damla 7 gün bir damla 8 gün bir damla kahverengi damla geldi.inşallah yerleşme kanaması dır.yarın sabah ik idrarla gebelik testi yapacağım. Pozitifse herkeşe benden çay
Benim negatif çıktı. Regl 4 gün kaldı 🥺

Aynısını yaptım kuzum uyanır uyanmaz aklıma geldi ama direk lavoboya koştum 😂😂
belki var ama daha erken çıkmıcak boşuna üzülcez sonra. az kaldı ya sabır :KK70::KK70: ben pazar sabahı yapcam kesin . 29 uda adet gunum eger olmazsam 31 sabahı tekrardan. eğer ondada çıkmazsa zaten beni yılbaşı gecesi elimde rakı şişesiyle haberlerde görebilirsiniz batsınn bu dünyaa diye :KK70:

Evet bunda ve bundan sonra ki geneli denemelerinde kesinlikle regl tarihimi beklerim. Testler sinir bozucu çünkü istediğim sonucu vermiyor 😁

belki var ama daha erken çıkmıcak boşuna üzülcez sonra. az kaldı ya sabır :KK70::KK70: ben pazar sabahı yapcam kesin . 29 uda adet gunum eger olmazsam 31 sabahı tekrardan. eğer ondada çıkmazsa zaten beni yılbaşı gecesi elimde rakı şişesiyle haberlerde görebilirsiniz batsınn bu dünyaa diye :KK70:
Ben belki 25 i yaparım tutamam kendimi 😂

Benim de 27 sinde regl aynı düşüncedeyim. Yılbaşında içecem gebe değilsem 😁

Kızlar çıktım doktordan kist olmamış yumurtalar iyi dedi yine günde 3 klomen içeceğim yine 2 kutu. bu ay progestan ve estrofem içme dedi. Pıhtılaşma testini sordum gerek yok sen hamile kalınca kan sulandırıcı kullanırız dedi. Korona aşısı içinde korunma şartı yokmuş sadece gebelerde yapılmıyormuş onun dışında aşı olunmasını öneriyorum dedi pcoscuk pcoscuk U Uzaygemisi35

Belirti olarak kabızlık veya ishallik yaşayan var mı acaba. Özür dileyerek söylüyorum ben normalde çok çorba içmem ondan arada kabız olurum ama 2 3 gün İshal gibi biseyim anlamadım belirti mi acaha

Belirti olarak kabızlık veya ishallik yaşayan var mı acaba. Özür dileyerek söylüyorum ben normalde çok çorba içmem ondan arada kabız olurum ama 2 3 gün İshal gibi biseyim anlamadım belirti mi acaha
İshal yada kabızlık belırtı olabılırmiş. BBenimde aşırı bacak ağrım var bugun yine başladı diz üstü

X