- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
seda sayanla çatır çatır doğuracaksan gel mi programın adıya önceden seda sayanın programı vardı çatır çatır doğurtturuyodu mılletı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seda sayanla çatır çatır doğuracaksan gel mi programın adıya önceden seda sayanın programı vardı çatır çatır doğurtturuyodu mılletı
Onu da takip ediyordur kesintuvalete çok sık gittin sen bu ara , gebe misin ?
ben de hatta doğana kadar sadece çok elzem şeyleri alırım kesin.Bende kaybetme korkusu var sanırım mesela hamile kalsam bile kalp atışını duymadan hamileyim diyemem değişik bi kafa
Ya tup bebek mı ne yaptırıyordu yaseda sayanla çatır çatır doğuracaksan gel mi programın adı
Henüz olmadım canım ama dün sabah test yaptım tekrar negatifti. Bakalım bugün gelecek mi kırmızılar@dilasariyegenoglu @Benben1212 Kızlar listeye eklendiniz.
Hanımlar durumunuzu günceller misiniz ?
@gurbetgulu16 17.12.2020 3 AY @Sevgi0817 17.12.2020 12 AY @Rojda56 18.12.2020 13 AY GECİKME @KelebekkB 18.12.2020 7 AY @aybukee34 19.12.2020 3 AY @PpAaSs 20.12.2020 13 AY @Hly5224 20.12.2020 2 AY @Zuzum67 20.12.2020 48 AY Dilhansah 21.12.2020 16 AY @gecenin_resmi 21.12.2020 14 AY
o kadar ilgi alanımız dışındaymış ki hatırlamıyoruz bileYa tup bebek mı ne yaptırıyordu ya
Kimse kimsenin halinden anlamıyorBenim ablam benden sonra evlendi 2 tane bebeği var bu yüzden herkes bana üzülüyor bazıları acıyor çevrede ki bu aptalca durumlar beni daha da üzüyor
Aynen öyle. Hayırlısıyla gebe kalalım da varsın sezeryan olalımaynen canım bana şey demişti doktor kimi kepçe kulak doğar kimi kemerli burunlu aslında kusur değildir ama insan kusur gibi görür ters rahim de böyle demişti. gebe kalmaya engel değil ama normal doğum yapılamıyor demişti. gebe kaldım da normali sezeryanı kaldı....
belli olmaz ki ama hıc belırtıde olabılır olumsuz dusunmen
İnşallah öyledir en hayırlısını nasip etsin Rabbimbelli olmaz ki ama hıc belırtıde olabılır olumsuz dusunme
6 ocakmi bende az kaldi ssndim benimde 7 ocak daha yeni6 Ocak
AA vardım acaba sildirdim mi ki yaz kuzum 2 yıldır istiyoruz bat 29 vaya 30 Aralıkpcoscuk sen bizim listede neden yoksun
Bilmem ki eklim tekrarAA vardım acaba sildirdim mi ki yaz kuzum 2 yıldır istiyoruz bat 29 vaya 30 Aralık
Bende de oluyordu geçen ay zonkluyordu resmen bazen de belirti aramamak en iyisibugün iki kere vajınada batma oldu 5- 6saniyelik not almam gerekır mı
Canım çatlama zamanı 3 gün üst üste sonra gün aşırı diyor doktorlarKızlar dün ovu testim pikti, bugün gayet silik. Dün zaten değerlendirdik Sizce bugün ne yapmalıyım? Normalde gün aşırı değerlendiriyorduk, yani aslında yarın değerlendirme günümüz... Sanki her gün olunca afedersiniz meni azalıyor
Anladım canım, bazıları da çatlayınca zaten içerde sperm varsa döllenme oluyor diyor kafam karıştı biraz, en iyisi bari bu günü de değerlendireyim benCanım çatlama zamanı 3 gün üst üste sonra gün aşırı diyor doktorlar