- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Evet aynen ben her ay arıyorum normalde muhtemelen korunuyorken de bu belirtiler oluyordu ve fark etmiyordum bile muhtemelen İnşallah şu an sıkıca yerleşiyordur bebişlerimiz.Aynen daha çok yeni hepimiz için ama insan bi farklılık arıyor kendinde benim dün biraz kasık ağrım vardı bugün hiçbişeyim yok.. Rabbim inşallah gönlüne göre versin.. ama 28 i kan için erken değildir gibi ya varsa çıkar hertürlü
Evet muhtemelen ufak da olsa değer yükselmiş olabilir ama ben adet geçene kadar rahat edemem yükselecek mi kimyasal mı olacak vs diye. Tahminimce o strese girmemek için yine de adet günümü beklerim herhalde test için o anki ruh halime de bağlı tabi. Test yapıp negatif çıkarsa da eşime yansır üzüntüm yok yere üzülmeyelim birkaç gün daha umut ederim yoksa bile..
Evet daha önce de dikkatimi çekmişti mesajları benim deBende yazdıklarından bişey anlamadım 1-2 msjını okuyup anlayamayinca hızlı hızlı geçtim onu valla diğer ismi esmalı bişeydi sanki bi yerde ovulasyon testlerini atmıştı pik oldu mu diye sormuştu orda görmüştüm
Hadi inşallahAma bende batdaştımm benim kasık ağrım başladı yine ara ara çok ağrıyor okdr değişik geldi inşallah iyi yöndedir
Hahaha ne zamsndı yumurtlama? Ben de pik silindiğinde bile değerlendiremedik valla çok yoğunuz ikimiz de artık nerdeyse sırf bu iş için zorluyoruz kendimiziValla bsn son değerlendirmeden beri hiç yanaşmadım kocama Ay oh beee rahat ettim