- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Merhaba canım sana da iyi haftasonları ya bu videoyu daha önce minseo de söylemişti ben bir türlü bulamadım linke tıklayınca kendi sayfası çıkıyor doktorun hangi konuşması bilemedim ne zaman paylaşmış bana bi diyiverin başlığı ne paylaşımınKızçeler merhabalar mutlu hafta sonlarınız olsun gerçi bitmek üzereben dün akşam doktor Banu Çİftçi kadın doğum doktoru onun hiç bir sorun olmadığı halde gebe kalamama ile ilgili videosunu izledim ve bana çok iyi geldi sizlere tavsiyem bir izleyin aslında bazı şeyleri kendi kendimize yapıyoruz bu düşündüklerinizi unutacağınıza eminim bence vakit ayırın hazır karantinadayken bir izleyin derim
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Kuzum hayırlısı olsun ya gerçekten saat gibi olması da iyi bir şey şu aşamada ben de ne kadar üzülsem de en azından döngüm bozulmadı diye seviniyorum hayırlısı neyse o olsun bakalım genelde 2.ayda sonuç alanlar oluyormuş herhalde. Doktorun ne diyecek bakalım ne gün gidiyorsun?Realist tarafım ağır basıyor
Müjdeee! Lekelenmem başladı yarın sökülürüm saat gibi reglim yine şaşırtmadı
Valla öyle düşünmek istemedim ama gerçekten öyle hissettim. Herkesin bilgi düzeyi farklıdır bu konularda bilgisi yok herhalde diye düşündümDalga gecer gıbı deil mi