- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
Severenim15GeminiWoman canım senin önceki nickin neydi bu kızlar nerde anlıyo değiştiğini ben burdan pek bişey anlamıyom bitek buraya giriyom sayfa yenileyip yeni sayfaları okuyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Severenim15GeminiWoman canım senin önceki nickin neydi bu kızlar nerde anlıyo değiştiğini ben burdan pek bişey anlamıyom bitek buraya giriyom sayfa yenileyip yeni sayfaları okuyom
Canim rahim filmi bile çekildim benBu arada eşin sperm versin canım kafan rahat olur baktın 12 ay doldu hala olmuyor o zaman da sen bi rahim bilmi çekilirsin. Takip ediyoruz ama yumurtanın kalitesi hakkında bi bilgimiz olmuyor canım ne kadar yumurtlama görsekte o ay kalitesizse tutmuyor malesef
Evet aşkısı nick değiştirdimHahaha ben sizden biraz daha gerideyim en iyi ihtimalle 2 Ocak gibi yaparım adet olmazsam ama sizin güzel haberleri bekliyorum arkanızdan gelirim inşallah
Hadi inşallah yaa anne diyince bile heyecanlandım burayı bırakmayız ama yeter ki olsun tüm topik anne olalım burada
İnşallah güzel haberlerin ardı arkası kesilmesin
Ayy GeminiWoman nick mi değiştirdi ? İnşallah hepimiz verelim arka arkaya
Yok kız gitmeyiz biz ayrıca siz belki önce gidersiniz öyle demeyin
Hahaha yerim sizi yaa demeyin öyle belli mi olur her şey kısmet
Dimi ya valla
Ya ben silindikten sonra salıyorum ya çok yorulmuş oluyoruz acaba o yüzden mi olmuyor pikten sonrasını çok düzenli değerlendiremiyoruz
Severenim15di kuzu bak yeni adımın yanında yuvarlak ok var ona tıklayınca görünüyoGeminiWoman canım senin önceki nickin neydi bu kızlar nerde anlıyo değiştiğini ben burdan pek bişey anlamıyom bitek buraya giriyom sayfa yenileyip yeni sayfaları okuyom
Bir önceki adetin ilk gününü 1. Gün sayarsam Adetimden 22-23. Oldu benimde cok farklı kanamam oldu az değildi ama regl gibide değildi bir tuhafı belki oda yumurtlama kanamasıdır ben hiç yasamadım o yüzden bilmiyorumAdetin kaçıncı gününde yasadin cnm ara kanamayı bende bu ay ara kanama yaşadım 3 4 gün sürdü benim adetin 13. Günü basladi galiba yumurtlama zamani benim kanamam oluyor aslinda hep oluyodu da kahve leke şeklinde oluyodu genelde bu sefer bildiğin adet kanaması renginde geldi
Tesekkur ederim canim okudum simdi hepsini Allahtan umut kesilmez. Regl zamani boyle cok mutsuz oluyorum sonra toparlaniyorum Allah sabrını veriyor ama bir daha erken gebelik testi falan yapmayacağım daha cok uzuluyor insan boyle oluncaBu ay ilk kez klomen içmiş canım ilk sayfada soru cevap linki var bak okuyabilirsin P peygambercicegikokusu orda diğer arkadaşların da soru cevapları var kendini sıkma çok uzun süre bekleyip güzel haber alanlarla dolu burası
Evet öyle , bir kızım var gönül bir de erkek olsun istiyor tabi ama illa şu olsun bu olsun düşüncem yok Rabbim hayırlı sağlıklı versin yeter İnşallah canım veririmÇok heyecanlı sen ne hissediyorsun haber ver mutlaka belli olunca
Ben hiç yapmadım canım üzülmemek için ilk defa yaptım bu süreçin sizi yıpratmasına izin verme Rabbim en uygun zamanda verecek inşaAllahTesekkur ederim canim okudum simdi hepsini Allahtan umut kesilmez. Regl zamani boyle cok mutsuz oluyorum sonra toparlaniyorum Allah sabrını veriyor ama bir daha erken gebelik testi falan yapmayacağım daha cok uzuluyor insan boyle olunca
Canım kaç gün var reglineya kızlar benım bu kasık ağrım geçmiyo yanı baya baya hıssettırıyo kendını ıkı yanda da. dun hafıftı bugun boyle ben burdayım dıyo. geçen ay olmamıstı hıc bole ay ıns döllenme felan oluyodur ya.
Allah gönlüne göre versin canımEvet öyle , bir kızım var gönül bir de erkek olsun istiyor tabi ama illa şu olsun bu olsun düşüncem yok Rabbim hayırlı sağlıklı versin yeter İnşallah canım veririm
daha var 10 günCanım kaç gün var regline
Sağolasın cümlemizin inşallahAllah gönlüne göre versin canım
ya şimdi aklıma geldı ben bu yumurtalık testını ılk geçen ay yaptım silikleştiği gün bıraktım . ama busefer testım bıtmıstı ama tahmınımce sılındıgı gunude degerlendırdım. bıde step dersine baslamıstım onu bıraktım cok zıplamalı felan diye. belkı bunların faydasını görürüm bu ay
Hee şimdi anladımEvet aşkısı nick değiştirdim
Severenim15di kuzu bak yeni adımın yanında yuvarlak ok var ona tıklayınca görünüyo
2.de görüyorum benSelam kızlar bat 21 aralık son 3 gün. Ben ve silik testlerim yine geldik bu sefer daha mı belirgin ve koyulasmaya baslamıs ne dersiniz? İki gün arayla yaptım ilki one step, diğeri miratech
Geçen ay benim de öyle oldu 2 testte de gördüm çizgi 3 gün sonra felan adet oldum kimyasal geçirdim çok büyük ihtimalle sizin de öyle olabilir belirtileriniz varmıydı2 gün önce erken gebelik yapmistim ve pozitif gördüm ama bugün kanama basladı
Sinirlendirmeyin beni der gibiGeminiWoman memnun oldum tekrardan ben de diyorum bir yerden tanıdık geliyor fotoğraf falan ay hadi bakalım herkesten sıra sıra güxel haberler gelsin artık ha
Buna da şükür canım en azından kist vs. YokmuşKızlae ben oldum adet çok şükür
Yeni adet tarihim 16-17 ocak
Yok daha bat 20 aralık ama adet olucam gibi karın ağrısı var.Adetiniz geçmiş miydi?